anowi 16.05.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 A płock, czy nikto się tu nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 03.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 ...a i owszem, jak najbardziej. No to zaczynamy? Jakie są najtańsze hurtownie budowlane w Płocku? Szukam tańszego Izolbetu-A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 06.06.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 o jak miło pobratymiec niestety na razie nic Ci nie pomogę - jestem na etapie wyboru ekipy, a startuję na pocz. lipca. Nie wiem jeszcze co to jest izolbet Gdzie się stawiasz? To tak z ciekawości pozdrawiam ps może ktoś jeszcze się dopisze do klubu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 06.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 odp. za szpitalem wojewódzkim - BRWILNO (górne). .....Izolbet bedzie Ci potrzebny, jak zrobisz fundamenty. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 07.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ja tyż w Brwilnie o... i nawet chyba jedną wierzbę widziałam, dach masz odeskowany, i wjeżdza się na Twoje osiedle drogą do leśniczówki? to ty prawie mój bezpośredni sąsiad A się narobiło powiedz mi jak izolowałeś fundamenty ? ja się pierońsko boję tej gliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 07.06.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 .....spokojnie, spokojnie. Po 1. ja mam dopiero fundamenty i je właśnie zakopuje. 2.mimo to będziemy sąsiadami........ale dalszymi nieco bo ja stawiam po drugiej stronie drogi. Gliny nie ma sie co bać. Przynajmniej się nie obsypuje do wykopów he he .. Reszta na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 14.06.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 izolacja fundamentów: Sciany wew - IZOLBET ASciany zew. DYSPERBIT i na to pójdzie styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 no ta to sobie pogadaliśmy, jakby Cie tam przyniosło w okolice to napisz jak Ci tam budowanie niezły refleks nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 30.07.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 jaki jest taki jest ale jest Sezon powoli zamykam. sprzątanie , rozplantowanie gleby, rozbijanie zbitych dech szalunkowych, zalewanie wodą wnętrze fundamentów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 02.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 o żyjesz sąsiedzie, to dobrze ale Ty już daleko, daleko, na czele peletonu, ja mam ławyi fundamenty wystartowały wczoraj, ależe hurtownia nawaliła i nie dowiozła towaru to się przedłuży nie powiem że majster się nie wkurzył bo płaci ludzom dniówki a towar m iast 10-11 dotarł 14-15 nic to, brniemy dalej na dodatek jeżdząc wczoraj na skróty przez las naderwał się tłumik , niestety to ja prowadziłam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 03.08.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 h e l l o zakupki pewnie w MBM-ie? Ciekaw jestem po ile bloczki? Ja kupiłem we Włocławku. Wyszło mi z podwójnym transportem 500 zL taniej (z podwójnym transportem!!!!!) Mój mail: [email protected] może się zgadamy bliżej. Ja się rozglądam już za ścianami które zacznę na wiosnę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 04.08.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 hay, u mnie ściany już idą w górę w przyszłym tygodniu, MBM tylko się wspomagam dortaźnie jak mi moja hurtownia nawali z terminem np bloczki miały być w piątek dotarły w poniedziałek o 15, wtedy posiłkuję się tymi tu , ale drodzy są. Jak im pokazaliśmy FV po ile bierzemy to stwierdzili, że nie wiedzą jak tamten gość - ten z naszej hurtowni wychodzi na swoje. A hurtownia jest na totalnej wsi pod Małą Wsią... Może Ci Twoi z Włocławka bardziej terminowi? pozdr ps próbowałam Ci to wysłać na poczt ę go2, ale nie kce dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 04.08.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 z tą pocztą czasami cos sie dzieje Czytam zawsze ok. godz. 20.00 bo wracam z .... no właśnie z budowy. Pytanko czy bloczki mają atesty??? Bardzo ważne, ponieważ trzeba zbierać atesty materiałów do odbioru końcowego budynku. Tak słyszłem. UE namotała chyba(?) a ja zagęściłem grunt i dzisiaj mam jezioro zamknięte w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 05.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 mają atesty, ale nie wszystkie - chyba nikt blocxków nie będzie liczył atestu nie mam bo i faktury od MBM - śpeszył mi sie tamci jeszcze nie dowieźli i musiałam zamawiać gdzie najszybciej jezioro w domu, cały grunt przybliż trochę bo chyba mamy na myśli co innego pozdrawiam ps sam budujesz że tak długo tam siedzisz czy po prostu pilnujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 07.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 jezioro w obrysie murach fundamentowych. Zagęściłem grunt tak dokładnie, że woda zaczęła się zbierać w "chałupie" Buduję...... sam można tak powiedzieć. Majstry wylały ławy, pomurowały a ja wszytko pozostałe robótki: izolacja, ocieplenie, zasypywanie, zagęszczanie, sprzątanie, rozbijanie desek.... To co jestem w stanie zrobić sam to robię. Codziennie jestem na budowie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 08.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 cześć codziennie na budowie - dzielny jeteś, my też tak chcieliśmy, ale po dłuższym namysle -w domu dwoje dzieciaczków często-gęsto chorych niestety i nie dość że mają przedszkole i żlóbek a nie jak dzieci znajomych mamy lub niańku tudzież babcie to jeszcze by ojca nie widziały. Znaleźliśmy ekipę za 15 kawałków ale nam się wykpili. No to groził nam robienie samemu, ale znaleźliśmy drugą i zrobią dokładnie za tą samą cenę st. surowy otwarty. Z jednej strony kupa kasy, a zdrugiej mężowi niemiałby kto pomóc i z bólem ale odżałowaliśmy tą kasę. Chciaż teraz myślę że może trzeba było załatwić ekipę tyko do fundamentów, ajuż samemu ocieplać i izolować sama nie wiem trzymaj się ps normalnie pracujesz i jeździsz popołudniami? acha i może byśmy ustalili jakie rzeczy są nam potrzebne i dogadaliz hurtownią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 08.08.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 helloa ja proponuję zapoznanie się i obgadanie pewnych rzeczy na LivE.Ja mam majstrów - za stan surowy otwarty - 14,500 więc niewiele taniej.(3,500 za fundamenty bez ocieplenia) reszta za mury i tylko mury ze stropem wylewanym. Za wiebę i pokrycie - osobno. Czy Wy też macie osobno???Pracuję do 15.00. Teraz do 17.00 i po pracy autkiem służbowym "mykam" na budowę.Teraz będzie rzadziej bo właciwie to już zakończyłem sezon. Jeszcze tylko piasek ale to po urlopie.Mam córkę 1,5 roku to wiem co to nie być w domu. (mama i mama).POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 09.08.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 to to ja mogę się podpisać pod Twoim postem mąż pomyka naszym (niestety ) samochodem na budowę, a ja z dwójką 2lataw pażdziwerniku - jedna, druga właśnie skończyła 4 jestem uziemniona albo u mamy,a lbo w domu na podolu. My też płacimy za mury(ale np izolacje oni robili) bez więzby i na razie kupę kasy idzie na piach, koparki, żwiry i takie tam - tego nie luiczyłam w kosztorysie a poszło że gowa boli. ps faktycznie trzeba pogadać w relaku pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 09.08.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 06.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 hallo jest tu jeszcze kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts