Heath 07.07.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 A jakże!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 04.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć i czołem:) szukam kontaktów firm zajmujących się posadzkami w Płocku. help[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bomeksan 07.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Mogę Ci tylko podać namiar na firmę z Płocka robiącą miksokretem.Nic mi jeszcze nie robili, tylko się dowiadywałem, więc polecać ich nie mogę, ale może się przyda:668 601 201 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LP-CO2 08.08.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dzięki za namiary - może i ja skorzystam ?Pozdrawiam., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 08.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 U mnie robiła ta firma posadzki i nie jestem zadowolony. Właściciel jest sympatyczny pięknie gada, obwiesił już pół Płock banerami reklamowymi ale posadzki pierdzielą... Przede wszystkim pojawiają się falowania podłogi szczególnie przy ścianach, są róznice poziomów holl łasienka nawet ponad 1 cm, glazurnik musiał nadkładać klejem, pojawiają się miejscowe dołki w posadzce takie iż czuć to nawet w butach na miękkiej podeszwie i co najgorsze.... dylatacja przy ścianach jest dawana także gdzieniegdzie piana jest zatopiona w betonie po 1 cm czy 2 cm a nie na gałej grubości warstwy betonu !!! I nie liczcie na reklamację jak zapłacicie odrazu. Właściciel tak przyjechał na reklamację, że od marca 2007 roku doczekać się na niego nie mogę. Zawsze był gdzieś poza Płockiem. Moja rada... zatrzymajcie część wynagrodzenia i wypłaćcie po sprawdzeniu i usunięciu wad wposadzkach. Inaczej pozostanie wam zakup wylewki na swój koszt i poprawki. Ale ja go jeszcze gdzieś spotkam przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa1306 24.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 u mnie niedawno grupa posadzkarska o której pisze Kryspin tez wylewała w domu posadzki i jestem bardzo zadowolona , nikt nie musiał po nich niczego poprawiać , zrobili szybko i solidnie . Myślę Kryspinie że cos Ci nie pasowało a może jestes jakimś upierdliwcem co? zawsze jak człowiek chce może się do czegoś przyczepić , czytałam Twoje wypowiedzii chyba jestes ciezki orzech do zgryzienia.pozdrawiam Ja ich polecam innzm , ktorzy buduja , przepraszam ze pisze bez znakow polkich ale cos mi sie popsulo w kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phox 25.10.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Bardzo chętnie zanotuje jeszcze kilka telefonów sprawdzonych wykonawców na naszym lokalnym rynku. A ponieważ jestem w zasadzie na początku to bardzo one się przydadzą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa1306 25.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Mogę podać telefon bo jeszcze go mam i naprawdę byłam zadowolona 668 601 201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kikutek 26.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam grupę płocką Dołaczam do grupy budujących. Właściwie za kilka dni dostaniemy pozwolenie na budowę. Aktualnie jesteśmy na etapie szukania ekipy. Jesteśmy po rozmowach z dwoma polecownymi, ale szukamu czegoś równie solidnego, ale taniej (może sie uda ). Macie jakieś godne polecenia ekipy, do stanu surowego (w tym roku, jesli się uda robimy fundament)? Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phox 27.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Widzę, że masz plany podobne do moich. Liczę, że pozwolenie na budowę dostanę na początku listopada. Firmę do budowy już mam, umowa podpisana. Jak się uda będą fundamenty w tym roku, jak nie to wiosną. Powiedz z kim rozmawiałeś. Acha pokaż co budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kikutek 27.10.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Wiem, ze jedna ekipa to Cierkipowscy (czy jakoś tak), a druga z Maszewa. Obie z solidnego polecenia. Szukamy dalej, choć ci z Maszewa mają lepszą ofertę cenową i logistyczną (w cenie usunięcie humusu, nie potrzebuja kontenera - mają swój, tak jak cały sprzęt). W zasadzie nic nas nie obchodzi. Jak stwierdziła pani architekt - możemy przyjeżdżać na budowę robić zdjęcia No i okazało się, ze współpracują z hurtownią naszych znajomych , którzy tez ich polecają. Szukamy dalej bo cena niższa o więcej niz 5 tys (za ten sam zakres prac) jest warta rozważenia, nawet jeśli miałabym sama czegoś pilnować Projekt? odbicie lustrzane bez wykuszu z wyrównana ścianą tylna (jak na najmniejszym rzucie)- salon ma wtedy 30,6m2 i garażem jednostanowiskowym. http://www.postawdom.pl/produkt.php?dz=01_budynki%20jednorodzinne&nazwa_projektu=W-27.12D Z kilkoma zmianami: - wyrównany do ściany głównej wiatrołap - dzięki temu wejście do kuchni z holu a nie przez salon (kuchnia zamknieta na salon - duzo i chętnie gotuję ) - Bez balkonów na górze - okna balkonowe (większe niż w projekcie, bo 180cm) zabezpieczone balustradami wpuszczonymi w ścianę. - okno dachowe tylko w łazience - łazienka dolna powiększna o ten nibyschowek (w sumie ponad 5m2) - troszkę inne okno w lukarnie to chyba wszystko Ile murarze wam wycenili stan surowy otwarty? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phox 28.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Bardzo ładny projekt. Widać też, że wiesz na czym można oszczędzać. Zastanowiłbym się tylko nad oknami dachowymi. Ja też chciałem zlikwidować tyle ile się da i w zasadzie zostawić 1 w łazience. Ale dużo osób podpowiadało, że pokoje będą ciemne, a przecież nie o to chodzi. Ja jednak robie wszystkie tak jak w projekcie. Co do reszty patrz prv. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kikutek 28.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Hi hi Phox Mamy tą samą panią architekt i tą samą (jesli pozostaniemy przy nich) ekipę!!! Czyli szukamy dobrych rozwiązań i znajdujemy te same. Co do okien - dlatego właśnie są powiększone te w pokojach na górze (balkonowe), żeby nie było problemu o którym piszesz Trzeci pokój tez będzie miał większe okno, ale akurat ten ma być typową sypialnią (dla nas ). Pani architekt na moje obawy o to, ze będzie na górze zbyt ciemno (zwłaszcza hol) powiedziała, że będzie światło ze schodów, a także z pokoi (przecież drzwi pokojowe są mocno oszklone, co pozwala światłu penetrować ). Dałam się przekonać. Zresztą okno dachowe na górnym holu to byłaby masakra do mycia (byłoby w najwyższym punkcie schodów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phox 28.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ee tam, zawsze do mycia tego okna możesz zamówić kominiarza. Na pewno sobie poradzi . Co do architekta i ekipy tak też przypuszczałem. Oboje szukamy najwyższej jakości za rozsądną cenę. I obyśmy się nie pomylili. Gdzie się budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kikutek 28.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wejdź na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts