pianiwo 12.12.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam serdecznie wszystkich. Ja mieszkam w Nowej Wsi koło Lęborka i tam tez się wychowałam. Czytając wasze wypowiedzi i innych, jestem szczęśliwa, że mój mąż jest "złotą rączką". Buduje, wykańcza, dociepla, kładzie płytki, płyty karton - gips, maluje .... słowem robi naprawdę wszystko - włącznie ze stawianiem kominków. Jakby co to piszcie do mnie na priv to podam kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 22.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Cos dawnoiukt tu nie zaglądał. Chyba pogoda odstrasza i od budowy i od pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam poświątecznie i noworocznie. Jak idą u was budowy i wykończenia. Coś ostatnio pogoda nie rozpieszcza, więc zapewne u większości na planowaniu i szukaniu wykonawców sie teraz kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 06.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dokladnie, mroznie i szaro. Czekamy do wiosny - chyba jeszcze nigdy az tak bardzo nie oczekiwalam ocieplenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hihihi to jak większość budujących zapewne - jak nie każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 06.01.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Wita wszystkich.Ja buduje od wrzesnia domek w okolicach Wejherowa.Wlasnie wywalilem "ekipe"od stanu surowego.Stawianie pierwszej kondygnacji zajelo im 3miesiace(chlanie od samego rana),a ostatnie 3tygodnie wogole mnie olali.Szukam porzadnej firmy/ekipy od zaraz.Jesli ktos takowych zna to z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 07.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wita wszystkich. Ja buduje od wrzesnia domek w Bolszewie.Wlasnie wywalilem "ekipe"od stanu surowego.Stawianie pierwszej kondygnacji zajelo im 3miesiace(chlanie od samego rana),a ostatnie 3tygodnie wogole mnie olali.Szukam porzadnej firmy/ekipy od zaraz.Jesli ktos takowych zna to z gory dziekuje. Napisałam na PV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 07.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Podobno ma się pomaleńku ocieplać, aczkolwiek wiosny jeszcze nie ma co wypatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witajcie, powoli przymierzamy się do budowy w Wejherowie, coci daj namiar na tę niesprawdzoną ekipę, albo napisz coś o nich więcej, żeby kto inny się nie natknąłpozdrawiam wszystkich z Wejherowa i okolic, Lęborka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 28.01.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Wielkie dzięki za pozdrowienia. Ja życzę szybkiej budowy - takiej bez stresów nie potrzebnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominis 09.03.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 W połowie drogi z Wejherowa do Pucka tj w Leśniewie mamy działkę i chcemy budować, szukam tanich i solidnych murarzy, domek będzie jednorodzinny 150mkw podpiwniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofc1 09.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 W połowie drogi z Wejherowa do Pucka tj w Leśniewie mamy działkę i chcemy budować, szukam tanich i solidnych murarzy, domek będzie jednorodzinny 150mkw podpiwniczony Zadzwoń pod nr 606856226- Pan Witold. Tania solidna ekipa. Budowali mój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 09.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hey Gdzie dokładnie w Leśniewie bedziesz sie budował??Co do fachowców murarzy to w Lesniewie masz bodajże Adama Błaszka,jak zapytasz aptekarza to wyjasni Ci jak do niego trafić.Co do cen sie nie wypowiem bo nie wiem,ale wiem ze jego kliencisą zadowoleni.A i jeszcze jak ja szukałem to w Tyłowie był pan Szymichowski,ale namiarów na niego już nie mam.Możesz też spróbować w Artbudzie,hurtownia przy przelotówce,znają okolicznych fachowców i doradza do kogo uderzyć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominis 09.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jadąc z głównej Kościelną w prawo ul. Sikorskiego. Rozmawiałem z Panem Witoldem jego ekipa jest spod Lęborka na razie ogólnie podał mi koszt 50-70k od wykopu po dach, drugi murarz z Kościelnej Pan Wojciech powiedział 50k za same mury, fajnie że po sąsiedzku ale szukam dalej. http://img25.imageshack.us/img25/7645/mapkalesniewousytuowani.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 09.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No to ja jestem z drugiej strony,tzn. na samym koncu wsi(gdzie diabeł mowi dobranoc -Glinne Pole).A co do cen,no cóż takie życie,spróbuj u tego Błaszka,on mieszka na Ogrodowej, tj. jak skrecasz w prawo(patrzac w kierunku Lewiatana) przy aptece to zaraz potem pierwsza w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 01.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czy ktos moze podac namiary na sprawdzonego hydraulika, a moze ktos zna firme od rekuperacji i odkurzacza centralnego.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 02.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 widzę, że coraz więcej budujących w Leśniewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muftika 01.04.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam Forumowiczów z Małego Trójmiasta Kaszubskiego i okolic Czy polecić możecie mi sprawdzonego geodetę z tych rejonów? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 10.09.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Widzę, że ta grupa trochę ucichła:) My planujemy budowę w okolicach Gniewina więc myślę, że i my możemy się tutaj udzielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts