ged 14.10.2002 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ged dnia 2002-10-15 18:11 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 16.10.2002 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.10.2002 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 ewa: co to za rysunek? Redakcja Ci go ocenzurowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 16.10.2002 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Jaki rysunek? Ten: ? Jeśli tak to najzwyklejszy smiley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.10.2002 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 rysunki czasem się nie pojawiają bo redakcja zmieniła domyślny profil na wyłącz BBcode i trzeba odznaczać za każdym razem (chyba).http://www.afternight.com/smiles/thankyou.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 16.10.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Ewa czytałaś to co tam było ? Pomogło, ale rano jak to przeczytałem na spokojnie, to wykasowałem, bo za dużo na forum psychologów i różne rzeczy mogliby sobie o mnie pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 16.10.2002 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 A ja myślałam, że Ci Redakcja wycięła! I że bardzo tego relaksu potrzebowałeś. Tak czy inaczej - już lepiej, co? A na wszelki wypadek limeryk nie na temat:Raz przeor w pogórskim klasztorzerzekł braciom: A może by któryprzeorał ten ugór u góry?Ci rzekli: Niech przeor przeorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 17.10.2002 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Ged nie zdążyłam przeczytać i dlatego spytałam. Ale jak pomogło to ja tez poproszę troszkę Ostatnio mam dużo stresów - wykończeniówka i ciąża nie są chyba idealnym połączeniem - obie wykańczają skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 17.10.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 I wtedy się dopiero zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 17.10.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Becik - proszę o nie stresowanie przyszłej Matki Polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 17.10.2002 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Nie gniewaj się Ewo http://www.afternight.com/smiles/daisy.gif ( strrasznie się boję że mi się myszy zalęgną http://www.afternight.com/smiles/shocked.gif ). Jako lekko doświadczona Matka Polka chciałam Cię tylko pocieszyć, że ani w przyszłym ani w następnym roku nie będziesz miała tak dużo wolnego czasu jak teraz. Pozdrawiam i życzę zdrówka. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Becik dnia 2002-10-17 14:33 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 17.10.2002 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Jako lekko doświadczony tata dwojga dzieci, jedno ledwo narodzone. Chciałbym dodatkowo pocieszyć Twoją druga połowę. Przekaż mu, aby teraz zrobił jak najwięcej tego co ma do zrobienia, bo w od listopada (nie grudnia) będzie miał (odrobinę ... ) mniej czasu. Ale pociesz się tym, że to co się z Tobą dzieje to cel naszego życia i wszystko potem schodzi na drugi plan.Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 17.10.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Jako lekko doświadczony ojciec Polak dodam na pocieszenie . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 17.10.2002 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Ja chcę trzecie dziecko !!!!!Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.10.2002 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Am - to napisz jeszcze jak zrobić od razu trzecie z pominięciem dwóch pierwszych a "czasu" to nie miałem prawie nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 18.10.2002 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Czyli jak za drugim razem będę miała bliźniaki to się nie napracuję? To dobrze bo zawsze chciałam mieć bliźniaki Ged proszę nie pocieszać w ten sposób mojej drugiej połowy bo ma do wykończenia dom - oprócz robienia mi od grudnia śniadań do łóżka oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 18.10.2002 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Śniadanie do łóżka to szeroki optymizm, może rzuci w Ciebie jakąś drożdżówką, ale przytachanie zakupów ze sklepu i masaż twojego kręgosłupa go nie ominie. Mamy drugie dziecko, trzeci dzień chcę ceś napisać, nie mogę, bo ciągle biegam do drugiego pokoju ... No cóż czasami brakuje czasu, czasem niedosypiasz, ale jeden uśmiech twojego szkraba rekompensuje wszystko. Jeżeli to będzie pierwsze dziecko, to bedziesz miała przyjemność patrzeć jak twoja druga połowa z faceta obojętnego na wszystkie dzieci przeistacza się w TATUSIA, a przy drugim dziecku to już bedzie z niego fachura. POWODZENIA I DUŻO RADOŚCI Kasia Ged'a Ocenzurowano, dopuszczono do publikacji Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 18.10.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Kasiu Ged'a - mam rozumieć, że nie mogę liczyć na ulgowe traktowanie? Bastian już zaczyna dbać o dziecko - dzisiaj rano obudził mnie tekstem: Ewa zanieś dziecko do łazienki. Szkoda że nie moge mu odpowiedzieć tak samo - ale już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 18.10.2002 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Frankai - nie ma tak dobrze. Trzeba się napracować a Ty chciałbys tak bez wysiłku http://www.afternight.com/smiles/wink.gif. Szanowne Panie (Ewa i Kasia Ged'a) - chciałbym "oprotestowac" Wasze postrzeganie Panów http://www.afternight.com/smiles/silly.gif. Przecież nadajemy się http://www.afternight.com/smiles/nahaha_eh.gif do wielu przydatnych rzeczy a nie tylko przyziemnego przynoszenia śniadania do łóżka. A poza tym tak naprawdę my się trochę boimy tego pierwszego dziecka - stąd taka "obojetność" na poczatku - później rzeczywiście przechodzi. Pozdrawiam http://www.afternight.com/smiles/wavey.gif Ps. Q-rcze - naprawdę działa ta poradnia u forumowego psychologa. Chwilę posiedzę przy komputerze, poczytam parę wątków i już czuje się lepiej . <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2002-10-20 11:29 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 18.10.2002 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 To prawda, że panowie wolniej przyzwyczajają się co myśli że mają potomka. I że jak już się przyzwyczają, to są wspaniali - mój to teraz tatuś na medal. Ale z moich doświadczeń wynika, że przez pierwsze miesiące, gdy my pilnie potrzebujemy pomocy facetów, oni jakoś tak mają wówczas BARDZO DUZO PRACY (niespodzewanie). A to własnie jest przeprowadzka firmy, a to "spiętrzyły" się nagle zaległe prace w robocie itp. A moja obserwacja dotyczy zarówno mojego ślubnego (sytuacja powtórzyła się przy drugim dziecku), i mojego brata (wieczorami można go teraz często zastać w pracy, a córka ma trzy miesiące). No cóż, i tak im to wybaczamy Pozdrowienia, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts