pi0tr 13.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 witam Niebawem nie będzie już prezesem NBP. Boję się iż mogą nastać ciężkie czasy dla złotówki bo jak z pewnością wielu z Was mam kredyt hipoteczny denominowany w CHF. Wpisujcie najbardziej kuriozalne propozycje na nowego prezesa - moja to super spec od spraw bankowych ARTUR ZAWISZA (wykazał się już wyjątkową kompetencją podczas obrad komisji śledczej d.s. banków )))) pozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 13.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Endriu Leper ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 14.10.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Gosiewski ,tfu wypluję bo jeszcze się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 14.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 No niestety wczoraj w TVN24 podano, że jest propozycja dla Andriuszy, ale może Renata będzie lepsza, bo to przecie uosobienie sprawiedliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.10.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ja bym dał Romana G. Chłop tyle dobrego zrobił dla nauki to i w finansach mu się powiedzie. Zlikwidował już teorię Darwina to zlikwiduje też inflację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 16.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 a może..Balcerowicz musi zostać??, dla mnie to wspaniały człowiek, wykształcony,mądry, znający sie na finansach i najważniejsze na odpowiednim stanowisku. To właśnie dzięki niemu Polska przeszła z systemu komunistycznego do wolnego rynku. To właśnie dzięki Niemu dostaliśmy szansę od historii. Mamy dzisiaj pełne sklepy, wolne media, otwarte granice!!!! Balcerowicz ma tu wielkie zasługi. To właśnie Leszek Balcerowicz jest twórcą stabilności gospodarczej Polski.Nie jesteśmy zacofanymi idiotami, którym władza łże prosto w oczy, idiotami pod przywództwem Leppera, teraz Polacy mają własne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 16.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Balcerowicz ma tu wielkie zasługi. To właśnie Leszek Balcerowicz jest twórcą stabilności gospodarczej Polski. Ale nie ma własnego radia i milionów jego słuchaczek w mocherowych beretach. Nie jesteśmy zacofanymi idiotami, którym władza łże prosto w oczy, idiotami pod przywództwem Leppera, teraz Polacy mają własne zdanie. Czyzby? To kto za nas głosował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 16.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 za nas? Mamy TERAZ "PONOĆ" państwo demokratyczne, w którym każdy głosuje za siebie sam.... ja za lepperyzmem i kaczyzmem nie głosowałam, co mogę z dumą powiedzieć A co do moherowych beretów....heheh myślę, że w przypadku Pana Balcerowicza byłby niezły ubaw gdyby takową rozgłośnię posiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 16.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ja za lepperyzmem i kaczyzmem nie głosowałam, co mogę z dumą powiedzieć Ja również nie - na co mam dowody (przed wrzutem do urny, ku uciesze Czcigodnej Komisji Wyborczej - demonstracyjnie sfotografowałem swoje karty wyborcze. Partii; Posady i Stołki nie było tam na pewno. W takim razie.....kto wybrał te bandę przygłupów? Nie przyzna się. Ale może niedługo dostanie drugą szansę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 17.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 i dostali....ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja głosuję na złotoustego Kurskiego - mojego idola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 17.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja głosuję na złotoustego Kurskiego - mojego idola Razem z moim to już dwa głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 17.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 nie wiem kto, ale wiem gdzie - podobno we WŁOSZCZOWEJ nie ma jeszcze siedziby NBP czyż to nie skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A ja na Renię Po tych przejsciach coś się kobicie od życia nalezy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 moim idolem jest skarłowaciały Gosiewski....i nie chodzi mi o jego fizjonomie, tej wszak sie nie wybiera.... mozg mu skarłowaciał.... fajnie mam kredyt w zetach..... chociaz tez nie wiem czy sie cieszyc.... ludki glosujta na Gosiewskiego!!!! a tak na powaznie....ciezkie czasy ida, bo stołek dostanie jakiś pisowiec z przypadku....pewnie zawisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A Maksymiuk? Zapominacie o tym wspaniałym bankowcu Samejbrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja bym dał Romana G. Chłop tyle dobrego zrobił dla nauki to i w finansach mu się powiedzie. Zlikwidował już teorię Darwina to zlikwiduje też inflację będzie nowy banknot z pieknym Romkiem o końskiej szczęce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 17.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Łyżwiński...Zawisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A Maksymiuk? Zapominacie o tym wspaniałym bankowcu Samejbrony. kruca fiks ale tych specjalistów to jest....nic tylko casting robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 17.10.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 nie no wybranie Reni byłoby przejawem semantycznego nadużycia z "naszej" strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts