Yacek 14.01.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Tak sobie czytam i takie rózne psie mysli mnie nachodzą: dojdzie do tego że forum stanie się stroną "wywrotowców" którzy dążą do wymiany tych, co reguły gry ustalają ( może nie byłoby żle to przecież siła luda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 14.01.2003 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Jak dla mnie Forum to fajne miejsce. Obiektywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.01.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Jeżeli jakiekolwiek wypowiedzi mozna uznać za obiektywne - to zgadzam się z Toba - siec to z....ta sprawa !!! Forum oczywiście też !! właśnie siedzę i piszę tutaj - jednocześnie słucham muzyki którą właśnie zciągnąłęm z internetu i jestem jeszcze cześciowo w pracy (tylko jedna nogą już ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.01.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 A dla mnie to bardzo smutny wątek. I mam nadzieję, że moje dzieci będą coś w stanie zmienić tak aby moje wnuki odczuły jakieś zmiany. Jakby tak nasze władze i prawo miały taki guzik jak w komupterze "RESET", to zrobiłbym wszystko żeby go wcisnąć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.01.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Taki RESET i tak by nie zadziałał, no bo na pewno montowałby go Prokom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 14.01.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Wiecie co by było gdyby Prokom wygrał przetarg na komputeryzację elektrowni jądrowych ??? Nic, nic by już nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.01.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Byłby SUPER RESET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 15.01.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Ostatnio rozmawialem z kolega z Prokomu. Stwierdzil z duma ze po ich informatyzacji pewna firma zaczela nagle przynosic zyski. Ja mu na to, ze na pewno!!! Po prostu przestali placic Prokomowi i byl zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.01.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Adamski - to nie tak. Ona z pewnością zaczęła przynosić zyski, bo się zrestrukturyzowała. Były to zyski na poziomie paru złotych. Gdyby zamówili normalne oprogramowanie w normalnej firmie, to zyski byłyby rzędu kilku mln. Grunt to dobre samopoczucie. Jakby co zawsze można kupić winę w mniejszej firmie. Numer z Pixelem pewnie od początku był zaplanowany w ramach - jak to się pięknie mówi - "zarządzania ryzykiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.01.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Sprawa z oprogramowaniem do ostatnich wyborow to dopiero farsa, tak sie składa ze znam temat z pierwszej ręki, bo miałem tą niewątpliwą przyjemność pracować na tym orogramowaniu, i powiem wam ze od samego początku były problemy z komunikacją, bo o ile oprogramowanie zainstalowane na jednym komputerze chodziło bardzo dobrze, o tyle praca w sieci już stanowiła problem. widziałem ostatnio ekspertyze Zrzeszenia Gmin i Powiatów (czy jakoś tak), ale obsamorowali Prokom że szkoda gadać. Poprzednie wybory (prezydenckie) były obsługiwane na poziomie unix'owym z terminalami znakowymi, cała robota zajęła nam jakies 5-6 godzin, teraz "uwineliśmy się" w 16 godzin )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.01.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Wczoraj wróciłem z Warszawy. Podczas kupowania biletu na Dworcu Centralnym chyba z 8 osób prosiło mnie o kasę. Powinni coś z tym zrobić. Ładna wizytówka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.01.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Kodi - jestem za - zlikwidować PKP Maksiu - no właśnie - Unix to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 15.01.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 A zdajecie sobie sprawę, że nie wystarczy by kieszonkowiec włozył rękę do waszej kieszeni, musi ja wyciagnąć trzymając portfel, a w portfelu musi być min. 200 zł. jak jest 150 zł to NIE JEST to przestępstwo.Za pobicie można wytoczyć proces cywilny w kazdym przypadku, ale pobicie jest przestępstwem jeśli ofiara dostanie min.7 dni zwolnieniaWzystko może być "o niskiej szkodliwości społecznej" - to jest zależne tylko od uznania sądu.itp. itd. Po prostu: gangsterzy i złodzieje mają swoje lobby w sejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.01.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Jakie lobby? Mają swoją reprezentację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 15.01.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Rywingate, moim zdaniem, tłumaczy wszelkie legislacyjne buble i absurdy w tym kraju...Miał pecha chłopak. Ciekawe kto następny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 16.01.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Lobby - ech, chciałem być uprzejmy Rywingate - jednak Michnik lepszy kupiec. po co on ma płacić pieniądz za to co mozna mieć za darmo? jak sie zrobi aj waj w UE że demokracja zagrozona i wolność słowa tyz, to naszym kozakom rura zmięknie.Jak kto robi w branży autorytety moralne kupno-sprzedaż, to kto mu podskoczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.01.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Stonoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts