trajan 09.09.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2002 Potrzebuje znalezc informacje na temat przepisow mowiacych o hydrantach przeciwpozarowych. na mojej dzialce ok 1m od budowanego domu stoi hydrant p.pozarowy. staram sie wlasnie wywalczyc w gminie zeby go zabrali i przesuneli poza moja dzialke. w sumie to z tego hydrantu to zadna ozdoba, a przeszkadza w przejezdzie, dotego jesli cos by sie zapalilo u sasiadow to mi strazacy ogrodzenie rozwala. czy ktos wie gdzie znalezc jakies przepisy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Potrzebuje znalezc informacje na temat przepisow mowiacych o hydrantach przeciwpozarowych i dołaczam do pytania nie znalazłem nic na ten temat konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts