baba na budowie 26.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wiem, że jest już wątek poświęcony kobietom. Ale te panie mają jednak mężów, z którymi zawsze razniej te trudy dzielić. Mi chodzi o panie, które na wszystko muszą zarobić same, spłacić kredyt same, kupić działkę same, stawić czoło robotnikom same. Czy nie jest tak drogie singielki, ze wciąż pokutuje przekonanie, że babka to gorszy rodzaj klienta, obdarza sie go mniejszym zaufaniem (banki) czy wręcz jest sie lekceważonym jako klient (np. napywca kotła czy działki). No i ciekawe ile nas tu singielek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 28.11.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam babo na budowie Chyba nie jest nas zbyt wiele, tym bardziej wsparcie się przyda Ja w każdym razie jestem dobrej myśli Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 28.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Penny czy Ty już masz działkę? Bo ja mam trochę obaw co do bezpieczeństwa. Martwię się, że jak zacznę budować to mi zaraz wszystko rozkradną. Dlatego zastanawiałam sie nad działką na osiedlu zamkniętym. Ale to oczywiście drogo i trochę uroku się traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 28.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Mam już działkę Obawy co do bezpieczeństwa też mam, ale... to ryzyko jest zawsze, niestety. Na przeciwko mojej działki stoją już zamieszkałe domy, po drugiej stronie w tym roku ktoś wybudował stan surowy i ogólnie w okolicy dużo się buduje. O przypadkach kradzieży nie słyszałam, ale to nie znaczy, że coś takiego się nie przytrafi. Mam jadnak nadzieję, że uda się takich sytuacji uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 28.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja znalazłam takie ciekawe okolice (wsie w lasach sosnowych, przy drogach ekspresowych) gdzie sprzedają po kilkanaście działek, czyli będą sie ludziska budowac. Muszę tej wiosce sie przyjrzeć dogłębniej bo jest sliczna, wciąż dość spory wybór i zazwyczaj media w granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 28.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 No to rzeczywiście atrakcyjnie to wygląda Zwłaszcza, że jest to początek sprzedaży i pewnie ceny tam dopiero zaczną rosnąć. Tam gdzie ja kupiłam działkę ceny wzrosły przez rok o 20-40 PLN na metrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 01.12.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 O tu sa samotne dziewczyny. Zielonooka, melduj sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 13.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam wszystkie budujące kobietki , Ja planuję rozpocząć budowę wiosna 2007. Działeczkę już mam , mapę do celów projektowych też , czekam obecnie na warunki zabudowy . Można powiedzieć że również buduję sama - aczkolwiek mam mocne wsparcie od mojej córki . Najważniejsze to jest to , że zdecydowałam się wreszcie realizowac moje wielkie marzenie o własnym domku z ogródkiem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 13.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Honia, będziesz miała chałupę, ze ho ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 13.12.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Honia piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 13.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wreszcie czuję się u siebie.Ja mam zamiar najpóźniej w czerwcu pić kawę na tarasie.Działka ,kurcze spora jak na smoje siły i czas..Jak ja to skoszę?Kupiłam w zeszłym roku,desperacko.Dziś też 'jestem do przodu".Sasiadów wokół sporo,ale chyba tak chciałam.Cieszę się ,ze tu jestem z wami.W jedne dziedzinie czuję się mocna-grzejnictwo,kanalizacja.O to możecie mnie pytać.Reszta to czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 14.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jaka tu cisza.Pogadałabym.Tak się ucieszyłam,ze Was znalazłam.Wprawdzie ja tez szybko wieczorem'odpływam",ale żeby paru słów ...?To ja też idę spać. :- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 15.12.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 No właśnie, taka pora roku nastała, że brak ochoty na cokolwiek. Jak wrócę z pracy to nawet siedzenie w fotelu mnie męczy. Głównie dlatego, że nie lubię siedzieć bezczynnie, od razu mam wyrzuty, że mogłabym coś zrobić zamiast tracić ten czas, któego i tak ciągle mało. Ale robić też mi się nic nie chce no i koło się zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 15.12.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 No właśnie, tylko wizja świąt mnie jeszcze jakoś trzyma faktycznie szaro i brak śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 15.12.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 No i super, że mamy tutaj kogoś od grzejnictwa i kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 16.12.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 no to wreszcie trafiłam... Ja taki singiel porozwodowy, chciałam to mam Ale mam nadzieje, że mnie tu przygarniecie Buduję sama z córcią 4,5 roku, mamjuż działkę, pozwolenie i stan zero, domek malusi, drewniany, całoroczny , ale jakoś tak chyba tylko wakacyjnie tam bedziemy, pięknie i mikroklimat..., ale do cywilizacji daleko, na codzienne dojazdy do pracy zabrakłoby mi pensji Ania Samowolka, mam pytanie do speca: czy jest jakaś szansa w drewnianym domku ukryć rurki wod-kan? Czy na etapie budowy ścian mogę wezwać hydraulika, czy sobie darować i zrobić to potem i jakoś zgrabnie zamaskować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 17.12.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Przede wszystkim musisz zaangazować ludzi myślących.Nie wyobrażam sobie zeby fachowiec uszczęsliwił Cię widokiem rurek,jakiegokolwiek pochodzenia.Im wczesniej zaczniesz o tym myslec tym lepiej.To dotyczy przede wszystkim przyłaczy kanalizacji i gazu/ew,bo nie wiem na jaki rodzaj ogrzewania zdecydowałś się w Twoim malutkim,drewnianym domku-pytaj mnie.../.Później ,kiedy staną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 17.12.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 ...sciany,wchodzi spec od c.o i c.w.I nie ma takiej opcji zebyś w swoim malutkim domku,budując go od podstaw bała się straszących rurek.Trzymaj sie i pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 18.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Bardzo dziękuję, znaczy się można Pzd, a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 20.12.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witajcie,pomimo że nie jestem singielką zapytam czy mogę sie do Was przyłaczyćwsparcia ze str męza nie mam zadnego, za to orpory niesamowiegdyby nie one to domek stał by juz w 2003 roku, wtedy gdy kupilismy dzałkę dodam, że w pojedynkę też da się budowaćmoja koleżanka własnie zbudowała dom, tylko jakoś ociąga się z zamieszkaniem, wiecie jak to jest centrum-życie towarzyskie, a tak wioska pa i lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts