Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujące singielki-grupa wsparcia ;)

Gość baba na budowie

Recommended Posts

singielki

ja też nie jestem singielką a mąż to nawet bardzo dużo pomaga ale muszę napisać że bardzo Was podziwiam i naprawdę szczerze życzę aby się Wam udało mocno trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Marzenia muszą się spełniać :D

pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt i oczywiście spełnienia Waszych marzeń :p :p :p

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Ja nie nazywam siebie singielką tylko - samodzielną kobietą z wspaniałym dzieckiem.

Trzymam kciuki za wszystkie singielki i samodzielne kobiety.

Napewno Wam sie uda spełnić marzenia o własnym domku i tego z całego serca Wam życzę.

http://images2.fotosik.pl/305/01602588338d3e4am.jpg

Przetrwałysmy już tak dużo,życzę Wam jeszcze troszeczkę siły,cierpliwosci,spokoju,braku zaufania,optymizmu,"niełamania na drobiazgach"

a Nowy 2007 Rok jest nasz,zapraszam Was na rynek we Wrocławiu w Sylwestra,tam będę,z flaszką ,na Was czekała,a mnie życzcie tylko siły i może więcej trochę poczucia ,ze dam radę,bo czasami mniej wierzę.

[/b]Eska78 również moje gratulacje[/b] :D

Jak znajdziesz chwilkę w czasie przeprowadzki napisz coś o domku.

Hej!Na początek życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Chyba troszkę źle napisałam...... :oops: Bo owszem domek stoi ale wprowadzić zamierzam się latem 2007,jest jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia( nie ma jeszcze instalacji co,nie mam też zabudowy poddasza-z tym panowie jutro ruszają,zostały mi też częściowo tynki,i milion innych rzeczy.

Jeszcze raz przepraszam że napisał niezbyt dokładnie :cry:

Jeśli chodzi o powierzchnie to użytkowej jest 120.

Eska 78

też się rozpędziłam i Nowy Rok to dla mnie juz w styczniu :roll:

Gratuluję Ci raz jeszcze, historie takie jak Twoja (tzn, że można samemu postawic dom) napawają mnie otuchą i nadzieją, że też mi się uda. :D

Jestem na etapie wyboru projektu i interesują mnie kwestie typu powirzchnia domu, czas budowy i koszty. Na razie myślę o domu o pow. ok. 150m2, ale moze zweryfikuję swoje potrzeby.

Pozdrawiam w Nowy Roku

Latte

Eska 78

też się rozpędziłam i Nowy Rok to dla mnie juz w styczniu :roll:

Gratuluję Ci raz jeszcze, historie takie jak Twoja (tzn, że można samemu postawic dom) napawają mnie otuchą i nadzieją, że też mi się uda. :D

Jestem na etapie wyboru projektu i interesują mnie kwestie typu powirzchnia domu, czas budowy i koszty. Na razie myślę o domu o pow. ok. 150m2, ale moze zweryfikuję swoje potrzeby.

Pozdrawiam w Nowy Roku

Latte

Uda Ci się :p Za rok będziesz siedzieć i myśleć gdzie postawić komode a gdzie łóżko...... :p To dopiero będą dylematy.Ja w zeszłym roku o tej porze byłam na takim samym etapie jak Ty.Można jeszcze szybciej pobudować,fakt że ekipy wchodzą sobie na głowę ale można to zorganizować!

Wiesz jak patrzę teraz na te 120 m to dla mnie na chwilę obecną to "swiat" ale życie pokaże.Co do kosztów........to tak jak wszyscy piszą na forum zależy jak bardzo lubisz szaleć :p

Oczywiscie nie zapomnij przygotować sobie odpowiedzi na moje "ulubione" pytanie "A po co Pani samej (w moim przypadku z dzieckiem) dom"??? Bo to jednak ważny element budowy.......pojawia się praktycznie przy każdej ekpie.... :p

• 2 weeks później...