les111 12.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam czy ktoś buduje w okolicach Nowego Sącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.d.w 24.03.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam Was forumowicze, niebawem zabieram sie za budowanie domu w okolicach Sacza (Piatkowa-Boguszowa). W zwiazku z tym wielka prosba o porady i informacje:- kierownik budowy - kogo polecacie / odradzacie- materialy budowlane - gdzie najlepiej kupowac- fachowcy - dobre i zle ekipy....Bardzo prosze o wszelkie Wasze doswiadczenia zwiazane z budowa domu wokolicach Nowego Sacz - napewno nie tylko mnie sie przydadzaA moze ktos z Was wlasnie zaczyna budowe ? Dziekimarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 24.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No witam już myślałem że w okolicy Nowego Sącza nikt nie buduje,mówiąc strzeże jest nas tu niewielu Lachów,odnośnie materiałów ja kupowałem prawie wszystko na składach budowlanych w Biegonicach ,stal najtaniej na Krakowskiej lub Jana Pawła ,m.d.w kierownika mogę Ci polecić ale nie wiem czy chodzi Ci o cenę czy o jak czesto kierownik ma być na budowie zresztą jak masz fajną ekipe która zna się na rzeczy to kierownik to tylko formalnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.d.w 25.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A widze les111, ze Ty budowe masz juz za soba - to swietnie - tym wieksza liczba doswiadczen i porad bedziesz sie mogl podizelic. Ja czekam na przekwalifikowanie (mam nadzieje ze bedzie do konca kwietnia tak samo jak i projekt) i chcialbym sie zabrac za fundamenty. Nie bede szukal do tego ekipy ale raczej wlasnymi silami z pomoca chetnych z rodziny (mamy juz pewne doswiadczenie). Potrzebuje jakiegos normalnego kierownika budowy, ktory przede wszystkim nie bedzie przeszkadzal no i zeby nie kosztowal wiecej niz te fundamenty . Les111 a beton, piaski, cement skad brales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 25.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 M.d.w no to takiego kierownika mam za całość powiedział mi 1000zł płatne po zakończeniu całego budynku ,przynajmniej w moim przypadku ale przypuszczam że wszystkich którym prowadzi budowe,beton na fundamenty brałem z betoiarni na Jana Pawła są uczciwi i można się potargować z pompą za m3 B-15 płaciłem 200zł nie bierz betonu z Chełmca bo są oni bardzo żle zorganizowani gość błądził do mnie na budowe 1,5 godziny ,piasek z miejscowego składu Kamionka ,więżba Królowa Polska cena dobra można rachunek lub bez,cement biegonice składy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Halo Halo!!! Ja też okolice Nowego Sącza!!!! Myslałam że już nikogo nie znajdę. Dopiero zaczynam tzn. jutro mam zalewane ławy, a dalej to już po świętach. Wesołych Świąt!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 09.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 No witam serdecznie kawika w gronie lachów,ja też życze ZDROWYCH POGODNYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 10.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 My też pomału zaczynamy naszą budowę!! :) Po świętach --- pełną parą! Pozdrawiamy wszystkich budujących z naszych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Helooooooooo! Brałam beton z Chełmca no i jako tako . Troszkę po znajomości więc w sumie i trichę taniej. Matriały kupuje na Podegrodzkiej . Miła obsługa i ceny przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 16.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 My braliśmy beton z Podegrodzia- Betoniarnia Janik. Świetna ekipa, bardzo sprawnie im poszło, 1 godzina i dwie gruszki wylane!!! :) Polecam! w 100 % polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiedzma_blair 13.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja szukam solidnego architekta z polotem i przystępną ceną z Sacza lub okolic.Możecie polecić kogoś? Kto Wam projektował domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 13.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja szukam solidnego architekta z polotem i przystępną ceną z Sacza lub okolic.Możecie polecić kogoś? Kto Wam projektował domki? My korzystaliśmy z usług pana Wituszyńskiego z Nowego Sącza. Począwszy od całej papierkowej roboty, łącznie z projektem i adaptacją. Cenowo wydaje mi się dość przystępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiedzma_blair 14.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Czyli jednak..już własnie kilka razy słyszałam,ze ta firma zajmuje się super projektami.Możecie coś jeszcze poradzić w sprawie kredytu?Do której placówki najlepiej uderzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 14.05.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja skorzystałem z usług pana inż Mariana Jasińskiego jestem bardzo zadowolony i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Korzystałam z usług Pana Andrzeja Jędrzejczyka. Zadowolenie 100%. (Boże jak to zabrzmiało, gdyby mój małż to czytał...) Kredyt mam w ING. Nie wiem jak w innych bankach, tutaj ogólnie pewnie jak wszzędzie lekki koszmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 16.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam,poszukuję ekipy od tynków tradycyjnych wapienno-cementowych, zacieranych kwarcem. Wiekszośc ekip z którymi rozmawiałem robi z mieszkanek gotowych. Dzięki za pomoc. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 17.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, poszukuję ekipy od tynków tradycyjnych wapienno-cementowych, zacieranych kwarcem. Wiekszośc ekip z którymi rozmawiałem robi z mieszkanek gotowych. Dzięki za pomoc. Piotr a pytałeś w grupie krakowskiej ja znam kilka ale nie wiem czy robią w okolicach Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 to i ja się zamelduję Solidaryzm regionalny musi być Budujemy ok 20 km od Nowego Sącza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kochani TYNKARZY na gwałt potrzebuję!!!!!!!!! Dobrych i tanich (ha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 10.07.2009 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam Forumowiczów, Mam problem z usankcjonowaniem budowy. Dziadek budował dom od 12 lat. Dał wszystkie papiery (projekt budowlany, pełnomocnictwo itd. - majstrowi, i ten się tym zajmował). W międzyczasie majster umarł, a projekt gdzies zaginął. Domek zbudowany - malutki domek z przyklejoną do niego stodołą i rupieciarnią. Czy ktoś wie, jak się za to zabrać by doprowadzić do nadania numeru domu i uzyskania na niego adresu korespondencyjnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts