Strumyczek 23.05.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Mam do sprzedania stemple budowlane, używane. Ilość około 250 sztuk, rozmiar: 2,9-3 m. Po więcej info, proszę o kontakt mailowy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 26.12.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 witam, zaczynamy budowe w przyszlym roku30km od NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filecik26 28.12.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam, My będziemy w przyszłym roku startować z budową w Cyganowicach w Starym Sączu. domek 146mkw z bloczków Termalica. Pozwolenie na budowę jest. Teraz załatwianie kredytu, szukanie wykonawcy, dopinanie wszystkiego (w miarę). A propos wykonawcy, to krzyknęli nam cenę 50 tys. za stan surowy otwarty. Wykonawca ma swoją koparkę (Bobcat), szalunki, blaszak i cały sprzęt. My tylko mamy zapewnić materiał na czas. Znośna ta cena, czy lepiej poszukać coś tańszego? Gość z polecenia, zaufany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkieletoradi 07.04.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam wszystkich.Czy ktoś z odwiedzających forum buduje lub budował dom wg projektu TUKAN z Archetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 14.07.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witajcie, chciałam dołączyć, ale widzę, że tu cisza jak makiem zasiał... Czy naprawdę w okolicach N.Sacza nikt sie nie buduje?? My chcielibyśmy zacząć w przyszłym roku, na razie jesteśmy na etapie rysowania planu, znaczy się ołówkiem na kartce Działkę w każdym razie juz mamy, więc coś już jest. Mam nadzieję, że ten wątek się jednak rozkręci, bo miło jest dzielic się doświadczeniami. pozdrawiam, Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanaa 21.07.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Halo halo to ja też dołączam się migusiem do grupy Sądeckiej:) Miejsce budowy: Nowy Sącz Projekt: inspirowany Tymkiem z Horyzontu Etap: dziś wylewki A co do Sądeckich inwestorów budowlanych to na mojej ulicy z 8 nowo powstających domów naliczyłam, normalnie jak grzyby po deszczu rosną. Tak więc nie jest tak źle, tylko pewnie jak to przy budowie czasu brak i na neta już nie starcza:) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 19.08.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 o rany jaka tu cisza Witaj Joanaa, może choć z Tobą od czasu do czasu zamienię kilka zdań? Zazdroszczę że już działasz w temacie budowy, my nadal ołówkiem na kartce, ale projekt wciąż sie modyfikuje, bo coraz to inne rozwiązania przychodzą nam do głowy. Ale mam nadzieję, że w końcu będziemy mogli powiedzieć - koniec - TO JEST TO! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 hej, jaka tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 27.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witam również jestem z Tarnowa. Wykonuje wokolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Firma solidna zero problemów robie w Koszycach i w stronę Sącza też. Bardzo dobra jakość materiałów na wszystko fakturka vat i odbiór do ZE. Zapraszam na stronę http://www.elektrotec.cba.pl lub tel. 508848609 Na stronie zdjęcia gotowych instalacji Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta. Dla kilku zleceń mogę zejść z ceny o jakieś 500 zł więc można kilka domów umawiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 20.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Halo halo to ja też dołączam się migusiem do grupy Sądeckiej:) Miejsce budowy: Nowy Sącz Projekt: inspirowany Tymkiem z Horyzontu Etap: dziś wylewki A co do Sądeckich inwestorów budowlanych to na mojej ulicy z 8 nowo powstających domów naliczyłam, normalnie jak grzyby po deszczu rosną. Tak więc nie jest tak źle, tylko pewnie jak to przy budowie czasu brak i na neta już nie starcza:) Pozdrawiam wszystkich Witam serdecznie, ,my budujemy Tymka z Horyzontu niedaleko Starego Sącza!!! :) Jesteśmy już na etapie wykończeniówki...ocieplenie na zewnątrz też za nami. Jakoś brniemy do przodu!! http://i1.fmix.pl/fmm859/0ebbbab7000976f14e8b17f0/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.d.w 03.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witajcie Wszyscy Budujący, Na Nowy Rok życzę nam wszystkim solidnych wykonawców, duuuużo kasy i szybkiej przeprowadzki do nowych domów!!! Nasz dom na etapie wykańczania (czekamy na projekt wnętrz). Na wiosnę biorę się ostro do pracy, tyk by udało się w lecie przeprowadzić. Jak by ktoś potrzebował to mogę sprzedać/pożyczyć drewniane stęple (2.5m, 80szt). Jeśli ktoś z Was może polecić elektryka z pieczątką (z akcentem na pieczątkę ) to będę wdzięczny. Budujemy w Boguszowej k. Nowego Sącza - ciekawe dla Kogo z Was jesteśmy najbliższymi sąsiadami ? Pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtarowicz 14.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witam wszystkich!Chętnie dołączę do dyskusji. Ja swoją (naszą) budowę zacząłem końcem sierpnia (gmina Grybów). Aktualnie jestem na etapie SSO. Dlatego do tego momentu pewne doświadczenia już zdobyte i chętnie się nimi podzielę. Aktualnie szukam elektryka i zastanawiam się czy warto brać projektanta wnętrz. Jeżeli macie namiary na kogoś sprawdzonego będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.01.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 wojtarowicz- czy warto brać projektanta ciężko ocenic, na pewno lepiej jak dom jest dopiero w budowie, ja wzięłam, ale tylko dlatego ze był po kosztach i do konca nie jestem zadowolona ze współpracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 01.10.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mam do sprzedania 4-letnie deski świerkowe -32ki -ok 2m3 oraz 4-letnie foszty-50tki - 5 cm grubości - również 2 m3. Po więcej informacji proszę o maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abusik 06.11.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witam wszystkich na forum......To początek drogi do małego domku w górach......moje miejsce to Brunary i narazie załatwiam formalnosci ale może w przyszłym roku rusze z budowa. Mam nadzieje że wsparcie z Waszej strony murowane-Projekt juz jest MURATOR M72c ZIELONY OGRÓD prawda ze ładny..... Na poczatek tyle - jesli ktoś tu jeszcze jest to polecam sie do dyskusji-pozdrawiam-Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 06.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witaj Abusik, my też będziemy zaczynać w przyszłym roku, w tym miesiącu składamy papiery o pozwolenie na budowę. I też będziemy mieć parterówkę pozdrawiam, Gosia ps. szkoda, że na tym forum tak mało się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abusik 06.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 czas to zmienić- najwazniejsze dobre chęci - gdzie sie budujesz jak to nie tajemnica i jaki domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 06.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Budujemy w okolicach Starego Sącza, a projekt mamy indywidualny, więc nic nie podlinkuję niestety. Właśnie dziś gość nam zaczął wkopywać rury w ziemię pod przyszłą pompę ciepła, powolutku, powolutku zaczyna się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abusik 06.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 fajnie - kazdy ma swoje miejsce na ziemi i to jest fajne że rózne......powodzenia w budowie-my narazie mamy wiecej watpliwości niz mozliwości ale ciagniemy do przodu - trzeba miec marzenia...zreszta to domek mimo ze caloroczny w zalożeniu jako górska ostoja...a co wyjdzie zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 16.11.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Witam tych, co nie zapadli w sen zimowy. Myślę że dużo osób tutaj tylko zagląda, albo "działa" na stronach muratora dotyczących ich danego projektu! My tak robimy!! pozdrawiamy i życzymy sukcesów budowlanych w przyszłym roku... długa droga przed WAMI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts