Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nowosądecka

Recommended Posts

My zaczynam w czerwcu 2013 w okolicach Łącka. Pozwolenie na budowe prawie mamy. Materiały budowlane zamowione, ekipa budowlana po dlugich poszukiwaniach wybrana(nie było łatwo).Polecam firme:

F.P.H.U. BLACHDOM TECHNIKA BUDOWLANA Mariusz Świderski z Podegrodzia. Zamawiałem u nich dachówkę Robena. Najniższe ceny w okolicy na systemy dachowe ( w Nowym Sączu dużo drożej w wszystkich hurtowniach budowlanych).Fachowo doradztwo.

Druga firma to ROL-BUD z Gołkowic. Mają bardzo duży asortyment budowlany(i nie tylko) i ceny tez duzo nizsze niz w Nowym Sączu i okolicy.Bardzo miła obsługa Polecam

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
No ja chętnie podyskutuje, wcześniej czasu nie było od pierwszego wpisu na tym forum zdążyłem się wybudować i teraz się urządzamy, gosiek1500 i inni którzy zaczynacie, życze wytrwałości w budowaniu i przygotowania na przedziwne i zaskakujące sytuacje hehe. W razie potrzeby pisać jakie macie problemy to może coś podpowiemy (mam na myśli tych co już je maja za sobą).

• 10 months później...
  • 9 months później...
  • 3 months później...

Dzień Dobry,

Czy ktoś budował ostatnio lub ma w okolicy dom ze ścianą trójwarstwową i cegłą klinkierową na elewacji ?

Poszukuję ekipy do fundamentów na jesieni w tym roku i SSO/SSZ od wiosny przyszłego roku. Fajnie by było mieć ekipę do całości. Budowa w Wielopolu, gmina Chełmiec.

Chciałbym też porozmawiać z właścicielami o ich doświadczeniach.

Z góry dziękuję za informację

Pozdrawiam

Michał

• 1 year później...
Witam mnie znowu natury prawnej coś nurtuje. Ani w prawie wodnym ani w zaopatrzeniu w wodę nie ma takiego czegoś jak zakaz budowania studni jeśli jest dostępny wodociąg. Ja bardziej studni ufam niż wodociągowi. Gdzie jest takowy przepis co rzeczywiści zabrania kopania studni. Ale chcę to widzieć na własne oczy a nie że mi tak ktoś powie :)

• 1 month później...