syjam23 03.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 My zaczynam w czerwcu 2013 w okolicach Łącka. Pozwolenie na budowe prawie mamy. Materiały budowlane zamowione, ekipa budowlana po dlugich poszukiwaniach wybrana(nie było łatwo).Polecam firme: F.P.H.U. BLACHDOM TECHNIKA BUDOWLANA Mariusz Świderski z Podegrodzia. Zamawiałem u nich dachówkę Robena. Najniższe ceny w okolicy na systemy dachowe ( w Nowym Sączu dużo drożej w wszystkich hurtowniach budowlanych).Fachowo doradztwo. Druga firma to ROL-BUD z Gołkowic. Mają bardzo duży asortyment budowlany(i nie tylko) i ceny tez duzo nizsze niz w Nowym Sączu i okolicy.Bardzo miła obsługa Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 11.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kurcze ludzie piszcie coś, chętnie bym z kimś podyskutowała z okolic, a tu tak cicho... My zaczynamy (w końcu) w tym miesiącu, więc już bardzo niedługo pozdrawiam i zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkieletoradi 02.05.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No ja chętnie podyskutuje, wcześniej czasu nie było od pierwszego wpisu na tym forum zdążyłem się wybudować i teraz się urządzamy, gosiek1500 i inni którzy zaczynacie, życze wytrwałości w budowaniu i przygotowania na przedziwne i zaskakujące sytuacje hehe. W razie potrzeby pisać jakie macie problemy to może coś podpowiemy (mam na myśli tych co już je maja za sobą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petryk 29.03.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Witam. Poszukuję solidnej ekipy do postawienia w stanie surowym domu 110m. na terenie Poręby Małej w Nowym Sączu.Polećcie proszę kogoś.Kontakt na forum lub na maila: [email protected] lub pod tel 502 102 108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spik11 27.01.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 WitamMam pytanie czy do odbioru domu w Nowym Sączu przychodzi inspekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazper 12.05.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Dzień Dobry, Czy ktoś budował ostatnio lub ma w okolicy dom ze ścianą trójwarstwową i cegłą klinkierową na elewacji ?Poszukuję ekipy do fundamentów na jesieni w tym roku i SSO/SSZ od wiosny przyszłego roku. Fajnie by było mieć ekipę do całości. Budowa w Wielopolu, gmina Chełmiec.Chciałbym też porozmawiać z właścicielami o ich doświadczeniach. Z góry dziękuję za informację PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KMACOŃ 24.10.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Witam mnie znowu natury prawnej coś nurtuje. Ani w prawie wodnym ani w zaopatrzeniu w wodę nie ma takiego czegoś jak zakaz budowania studni jeśli jest dostępny wodociąg. Ja bardziej studni ufam niż wodociągowi. Gdzie jest takowy przepis co rzeczywiści zabrania kopania studni. Ale chcę to widzieć na własne oczy a nie że mi tak ktoś powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lebdauk 25.11.2016 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Witam. Planuje budowe domu w przyszłym roku. Jakie grupy budowlane polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts