marcus 16.03.2002 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2002 Podlasianie odezwijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 16.03.2002 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcus 16.03.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2002 Dawne m.in. białostockie, łomżyńskie, suwalskie. Ja - łomżyńskie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 16.03.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzepa 17.03.2002 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2002 Marcus, serwus! No, nie wychodzi na to że, w podlaskiem się nie buduje a jeśli już ktoś się odważył to nie czyta Forum. Jeśli chodzi o mnie to, daj Boże w przyszłym roku ruszę z budową. Na razie zbieram informacje i ...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 27.03.2002 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 A ja buduję pod Białymstokiem, tylko ostatnio mało czasu na czytanie forum.Markus ty jeśli dobrze pamiętam kombinujesz z dylem, a ja IZODOM. To my oba "dziwaki". Napisz jak ci idzie. No i rzepa napisz co planujesz (gdzie, z czego, co itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 28.03.2002 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Witam. Melduje się na zawołanie! Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 29.03.2002 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Sebastian - pochwal się budową (a może pokaż?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 29.03.2002 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Witam. No cóż, buduję w Zabłudowie, GL55 ze Studia Atrium w wersji lustrzanej. Na razie stan surowy otwarty, kryty papą. W tym roku planuję zamknąć i kończyć w środku, ale z ociepleniem i przyryciem blachodachówką chyba będę musiał poczekać do następnej wiosny, kiedy to planuję zamieszkać Szczegóły na forum "Dziennik budowy". Zdjęcia bardzo proszę, kto jest zainteresowany, bo na forum chyba sie nie da? Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 02.04.2002 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Ja buduję Kolibę z Archetonu w gminie Dobrzyniewo. Obecnie stan surowy zamknięty (dachówka na dachu za kilka dni). W tym roku jeszcze instalacje i tynki (jeśli wszystko dobrze pójdzie)no i MOŻE Wigilia 2003 w nowym domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 08.04.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Witam sąsiadów.Ja buduję w Grajewie "Żubra" a Archedon z elementów styropianowych Izodom. Już skończyłem tynkowanie teraz czeka mnie ogrzewanie podłogowe i posadzki.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 15.05.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Hmm, no to nie jesteśmy jako grupa zbyt aktywni Ponad miesiąc przerwy między kolejnymi postami... A ja jesli ktos z Was jeszcze nie wie, powiesiłem stronkę: http://strony.wp.pl/wp/artmedia/ Dział "Budowa", i proszę o konstruktywną krytykę (stron i budowy) Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 16.05.2002 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Niestety korzystam z za słabego łącza i nie mogę obejrzeć Twojej strony. Bardzo nad tym ubolewam. Jak gdzieś się dorwę do porządnego łącza to na pewno się odezwę.Co do aktywności podlasia, to jest nas dwóch z Białego i zedgrajewo. Trochę mało.Ty to przynajmniej coś robisz na budowie, a ja sam, po pracy to wszystko idzie ślamazarnie i nie ma o czym pisać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 16.05.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Witam. Ja tez większość sam "dłubię". Teraz biore urlop na dłubanie kanałów pod peszle na instalacje elektryczną. A tak BTW: gdybyście kupowali materiały to na Allego można prawie wszystko znaleźć w śmiesznych cenach. Jest też problem z Rejonem Energ. W Białymstoku koniecznie żądaja skrzynek z ekstroduru, które sa ok. 2 krotnie droższe od alumianiowych, ale znalazłem firmę, w której sa w tej samej cenie Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baribal 18.05.2002 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 Cześć brygado. Zaczynam dopiero na wiosnę 2003, bo jeszcze nie przebrnąłem przez biurokrację. Pozdrowienia dla Sebastiana - będę budował 4 km od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 01.06.2002 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2002 4 km? W którą stronę, oświeć nas troszkę. Trzeba rozruszać ten podlaski wątek Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baribal 02.06.2002 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2002 Kierunek Folwarki. Sebastian - co kładziesz na dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 03.06.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 A może by tak bardziej osobisty kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 03.06.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Własnie skończyłem z ogrzewaniem podłogowym i posadzkami. Chyba na razie utknąłem z dalszymi robotami, brak kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baribal 04.06.2002 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Zedgrajewo. Czym zasilasz podłogówkę i czy kładłeś ją też w sypialniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts