Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

podlaskie

Gość marcus

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Marcus, serwus! No, nie wychodzi na to że, w podlaskiem się nie buduje a jeśli już ktoś się odważył to nie czyta Forum. Jeśli chodzi o mnie to, daj Boże w przyszłym roku ruszę z budową. Na razie zbieram informacje i ...

pozdrawiam.

• 2 weeks później...

Witam.

No cóż, buduję w Zabłudowie, GL55 ze Studia Atrium w wersji lustrzanej. Na razie stan surowy otwarty, kryty papą. W tym roku planuję zamknąć i kończyć w środku, ale z ociepleniem i przyryciem blachodachówką chyba będę musiał poczekać do następnej wiosny, kiedy to planuję zamieszkać :wink:

Szczegóły na forum "Dziennik budowy".

Zdjęcia bardzo proszę, kto jest zainteresowany, bo na forum chyba sie nie da?

Sebastian

• 1 month później...

Niestety korzystam z za słabego łącza i nie mogę obejrzeć Twojej strony. Bardzo nad tym ubolewam. Jak gdzieś się dorwę do porządnego łącza to na pewno się odezwę.

Co do aktywności podlasia, to jest nas dwóch z Białego i zedgrajewo. Trochę mało.

Ty to przynajmniej coś robisz na budowie, a ja sam, po pracy to wszystko idzie ślamazarnie i nie ma o czym pisać.

Pozdrawiam

Witam.

Ja tez większość sam "dłubię". Teraz biore urlop na dłubanie kanałów pod peszle na instalacje elektryczną. A tak BTW: gdybyście kupowali materiały to na Allego można prawie wszystko znaleźć w śmiesznych cenach.

Jest też problem z Rejonem Energ. W Białymstoku koniecznie żądaja skrzynek z ekstroduru, które sa ok. 2 krotnie droższe od alumianiowych, ale znalazłem firmę, w której sa w tej samej cenie :wink:

Sebastian.

• 2 weeks później...