tomek1950 27.11.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Masz rację, tylko oni bardziej rzucają się w oczy przez odmienność stroju, języka i... takich budowli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.11.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Ech, gdzie te czasy , kiedy w wozach kolorowych mieszkali i takich budowli nie stawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 27.11.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 kalapan - ubawiłam sie po pachy tymi "berecikami z antenką" - strzał w 10! Chociaż mnie przyszła na mysl beza - chyba tylko dlatego,ze lubię słodkości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.11.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Zabrakło mi 10 tys na dokończenie chaty więc budę sprzedaje Okazja - tylko za dużą bańkę może być twoje. http://www.abakus.lm.pl/foto/320d3.JPG to dlaczego nie pokażesz jeszcze innych zdjęć "Twojej" chaty http://www.abakus.lm.pl/foto/320d1.JPG http://www.abakus.lm.pl/foto/320d2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ja p....le jak to jest, że ludzią potrafią roztrwonić tak olbrzymią gotówkę...brzydota brzydotą...ale do jasnej cholery muszą mieć na to pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nie ma jaskini dla smoka . Niedoróbka, nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalapan 28.11.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No kurcze - jaskini smoka nie ma - o tym zapomnialem.Ale najpierw musi byc fosa Ale jak fose wykopie to wpuszcze piranie - zastapia smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 28.11.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 To z fosa by sie nadalo. Jakby Fosowy byl...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 29.11.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja nie wiem dlaczego Wam się nie podoba zapytajcie swoje dzieci co sądzą o tych domkach zobaczymy co one na to. Moja byłaby wniebowzięta ma 5 lat. Może powiedziałaby, że za mało kolorowy. Słuchajcie kupmy to jak ma dużo terenu i urządźmy ploski disneyland. Zarobimy dużo kasiorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A gdzie garaż, bo jakoś nie widzę. To gdzie mam trzymać mojego Ferrari 126p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nie ma jaskini dla smoka ani Julii na balkonie, nie mówiąc o powiewającej księżniczce uwięzionej w wieży. To jakaś lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 29.11.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Takich dziwadeł budowlanych i potworków jest w Polsce dużo. Wiem , wiem Tomku - sam pare takich widziałem - to co pierwsze wkleiłem to trochę fotomontaż - buda jest rzeczywiście do sprzedania za dużą bańkę , ale to wyposażenie które wkleiłem to jest z innego domku ten od tego wyżej wklejonego wyposażenia jest też do sprzedania i kosztuje 8 dużych stówek Podeślę do niego linka zobaczymy jak Wam się to straszydełko podoba http://www.abakus.lm.pl/foto/364ad1.JPG Swoją drogą wybudowanie czegoś takiego musiało kosztować duuużo więcej niż 8 dużych stówek. Sam dach kosztował na pewno majątek... Cena w sumie nie jest wygórowana, ale poza tym...szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 29.11.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Wieża stanowczo za mała i to w dodatku kilka, rycerz mógłby mieć pewne trudności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 tiaaa.....w latach 90 chyba zapanowała własnie moda na takie "wypasy" wśród polskich "Bysnesmanów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 02.02.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 WITAM Ja bym kupil tylko niepodoba mi się lampa w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 03.02.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Temat tak często wraca, że kiedyś zebrałem różne ciekawe przypadki (większość z tego forum). Bardzo "pikne" i nieco mniej, style różne. Kolekcja nie jest zamknięta, chętnie ją rozbuduję. Widzę w okolicy już nowych kandydatów. http://przedworski.waw.pl/perelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 03.02.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Inny gust, inna kultura. Stara. Tyle lat żyją w Europie i zachowali swoją odrębność, obrzędy, język. Mimo, że takie budowle nie są w moim guście, jestem pełen podziwu dla tego narodu, chociaż pewne zachowania niektórych przedstawicieli tego narodu są delikatnie rzecz nazywając kontrowersyjne. No to rozumiem pałacyki... Ale niech mi ktoś powie kto mógł sobie postawić pagodę? Chiński Rom? Niestety nie dysponuję zdjęciem - osoby jeżdzące na Mazury z Warszawy przez Nowy Dwór Mazowiecki zapewne ją kojarzą - po prawej stronie przed Nowym Dworem, chyba zielona z różowymi kamiennymi lwami. Od kilku lat do sprzedania. Dawno nie byłam w tamtych okolicach ale przy okazji popełnię fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.02.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 07.02.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No to rozumiem pałacyki... Ale niech mi ktoś powie kto mógł sobie postawić pagodę? Chiński Rom? Niestety nie dysponuję zdjęciem - osoby jeżdzące na Mazury z Warszawy przez Nowy Dwór Mazowiecki zapewne ją kojarzą - po prawej stronie przed Nowym Dworem, chyba zielona z różowymi kamiennymi lwami. Od kilku lat do sprzedania. Dawno nie byłam w tamtych okolicach ale przy okazji popełnię fotkę od lat myślę, że tam powinien być burdel + dom hazardowy: na uboczu ale przy trasie, dużo miejsca na parking, blisko szpital (jakby ktoś zasłabł od emocji lub został postrzelony), no i ten specyficzny szyk... każdy zainteresowany trafiłby bez pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 02.04.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts