EZS 02.04.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Co tu się śmiać. Może ktoś całe życie marzył o wieżyczce??? Jestem w stanie go zrozumieć. Zrealizował marzenia. A potem umarł i rodzina się buja Troche mniej rozumiem architekta, ale może ten ktoś miał silną osobowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.04.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Inny gust, inna kultura. Stara. Tyle lat żyją w Europie i zachowali swoją odrębność, obrzędy, język. Mimo, że takie budowle nie są w moim guście, jestem pełen podziwu dla tego narodu, chociaż pewne zachowania niektórych przedstawicieli tego narodu są delikatnie rzecz nazywając kontrowersyjne. No to rozumiem pałacyki... Ale niech mi ktoś powie kto mógł sobie postawić pagodę? Chiński Rom? Niestety nie dysponuję zdjęciem - osoby jeżdzące na Mazury z Warszawy przez Nowy Dwór Mazowiecki zapewne ją kojarzą - po prawej stronie przed Nowym Dworem, chyba zielona z różowymi kamiennymi lwami. Od kilku lat do sprzedania. Dawno nie byłam w tamtych okolicach ale przy okazji popełnię fotkę Olena...wiem o czym mowisz..ten przybytek chyba nadal jest na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts