meganka 19.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 WITAMY WITAMY Przepraszam za dluga nieobecnosc-nie bylo kontaktu z netem-co jakis czas tak niestety bedzie.U nas na razie sprawy formalne sie tocza,dosc powoli.Dzialka niestety sie uzbraja dopiero,mamy zmiany dot.projektu wymuszone decyzja o warunkach.Kupilismy projekt z archetonu-kalina.Ciekawe na ile oszacujecie koszt budowy?A jak kolanie u was z budowa?wg jakiego projektu budujecie jak daleko jestescie zaawansowani?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 19.02.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam jest ktoś jeszcze z Koła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 28.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Chyba jestem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabr_spamer_rz 12.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Oferta skierowana jest do odbiorców indywidualnych, deweloperów oraz instytucji. Specjalizujemy się w projektowaniu pomieszczeń mieszkalnych, rezydencji, apartamentów a także wnętrz użyteczności publicznej takich jak biura, restauracje, bary i sklepy. W zależności od potrzeb i rodzaju inwestycji istnieje kilka sposobów realizacji projektu mogą to być: porada, szczegółowy projekt wraz z rysunkami technicznymi oraz wizualizacjami, lub rozbudowana forma współpracy opierająca się na projekcie z nadzorem autorskim. Na każdym etapie prac służymy radą i swoim doświadczeniem. Szczegółowe informacje dotyczące cen oraz terminów realizacji uzyskacie Państwo pod nr telefonu 660 40 29 43 lub pod adresem internetowym [email protected] poniżej linki do moich realizacji https://plus.google.com/photos/109859366705135248504/albumshttps://www.facebook.com/fabrykawnetrz1/photoshttp://www.fabryka-wnetrz.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesiek27 27.09.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Chyba jestem sam Sam nie jesteś. Ja dopiero zaczynam. Trochę późno jak na ten rok, ale chciałbym o tym samym trochę pogadać. Doświadczenia zero, z kontaktów z ekipą raczej marne wrażenie, czuję naciągactwo. Niestety nie poznałem innych ekip (jeszcze), a potrzebuję: kierownika budowy i na początek zbrojarza, a z materiałów beton towarowy na fundamenty. Jeśli coś wiesz w tej materii to daj znać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nanana 26.08.2015 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Hej!!! Budujecie te domki??? Jest tu ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts