Becik 15.07.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Będzie można dodać jeszcze jeną cechę "statystycznego forumowicza" A swoją drogą to ciekawe jak dużo osób z końcówki listy jest jeszcze wiernych naszemu forum Zaznaczcie więc proszę, jaki etap obecnie realizujecie lub zaczynacie/kończycie realizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 15.07.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Zrobiłam ankietę, potem mały edit postu i moją ankietę wyczyściło Trochę się napracowałam, żeby ją drugi raz wklepać, ale już jest i i mam nadzieję że będzie O reeety, too ja już wiem skąd się bierze "podwójna ankieta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 15.07.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Becik - stan surowy otwarty tak będzie jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.07.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Wykończenie i budowy i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 15.07.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Wykończeniówka z zamiarem sprowadzenia się jeszcze w tym roku. Coś mi się tak wydaje, że zakończenie budowy zbiegnie się z moim zniknięciem z forum (a przynajmniej ograniczeniem wizyt), ale spowodowane będzie zmianą sytuacji życiowej a nie chęciami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 15.07.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 ja też mam wykończeniówkę a po wprowadzeniu brak kabelka telefonicznego czyli pa pa Internecie z domu. Pozostanie tylko praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.07.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 UWAŻAM, ŻE ANKIETA TECHNICZNIE JEST śWIETNA Właśnie wpisałem swój głos w rubryczce, gdzie było zero głosujących i.... NADAL JEST ZERO. MOŻE JAK RAZEM Z ŻONĄ GŁOS ODDAMY TO BĘDZIE JEDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.07.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Ciekawe, czy wszystkie pozostałe ankiety tak zliczają. Jeżeli tak, to szkoda dla nich miejsca na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.07.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Wiem... Zagłosuje jescze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 15.07.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Wykończeniówka domu, kieszeni i nas wszystkich.[?b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.07.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Wciąż nie ma mojego głosu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 15.07.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Hm, mój głos też zaginął. Wybrałam stan 0/fundamenty - i liczba głosujących do teraz wynosi 0.A u mnie dzisiaj wytyczają osie fundamentów. Pozdtrawiam,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 15.07.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 No cóż, wygląda na to że w forumowym oprogramowaniu jest błąd, niestety mimo moich i nie tylko moich uwag bezpośrednio do redakcji i na "Uwagach..." nie ma reakcji...więc pewnie Redakcja i Obsługa Techniczna właśnie urlopują . Proponuję zaznaczać się na pierwszej z 2-óch takich samych lub podobnych opcji. Wygląda na to, że tam odpowiedzi są przyjmowane. Mam nadzieję że po powrocie z urlopu Redakcji problem zostanie usunięty Pozdrawiam. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 15.07.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 W zamieszkałym już domku na wsi ostatnie wykończenia a w drugim dopiero stan surowy zadaszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.07.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Nadal nie ma mojego głosu Więcej nie dam się podpuścić z żadną ankietą. Nie lubię nieprawdziwych wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.07.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Nadal nie ma mojego głosu Więcej nie dam się podpuścić z żadną ankietą. Nie lubię nieprawdziwych wyników. Sprobuj teraz, na pewno twoj glos bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 17.07.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Stan surowy zamknięty, dach pokryty dachówką, przyłącza:wodne i gazowe, szambo, instalacja elektryczna...uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 17.07.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 chętnie bym spróbował(jeszcze raz tak jak proponuje mbz) , ale ta ankieta nadaje sie jako bramkarz (teraz ją chwalę!!!) Tz. jak już raz głosowałem, to drugi raz nie daje mi takiej możliwości Cwana bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 18.07.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Na pytanie kto został na forum po zakończeniu budowy odpowiadam Ja zdecydowanie jestem Wam wierna. Mieszkam od grudnia i dom mamy całkowicie wykończony. Ale ogród - to jest wyzwanie. Wszystko przed Wami. Pozdrawiamdolores Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 22.07.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Ja mam parter wykończony, ale brak mi jeszcze trochę mebli, a większość tych, które są, to "przejściówka". Mieszkamy w takim stanie od końca sierpnia ub.r. Teraz i tak mamy luksusy, bo gaz założyli nam dopiero na początku grudnia i w związku z tym wcześniej bywało, że mieliśmy 10-14 stopni i 600 złotych rachunku z prąd. Nie mieliśmy też izolacji poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts