tomek_lodz 20.11.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Stan surowy otwarty choć częściowo otynkowany (garaż trzy sciany w środku i dwie ściany na zewnątrz) częściowo elektryka w środku kanalizacja rozrowadzona woda nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 21.11.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 hej my mamy stan surowy otwarty i zabijamy jutro okna dechami, a na wiosne do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 22.11.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 a ja jestem na etapie czekania na wiosnę... Pozwolenie mam, a teraz już chyba za późno zabierać się za budowę.Poza tym czekam na wodę i prąd... Tak więc zaczynam wiosną 2006. Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts