ckwadrat 19.07.2002 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 kaKa - zazdroszczę i wakacji i tak urokliwego miejsca, w którym się budujesz. Z opisu przypomina mi to Pojezierze Suwalskie, które jest naprawdę przepiękne i nie skażone cywilizacją. Nie przejmowałbym się zupełnie na Twoim miejscu tymi 35 km do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 22.07.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 KaKa, Piszesz, że u Was nie ma Muratora, więc nie wiesz, że Murator (8/2002) cytuje Twoją pierwszą wypowiedź. Może by redakcja jakiś kubeczek ufundowała dla krajana z Litwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 22.07.2002 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Pozdrawiam,całkowite zaskoczenie.Bardzo ,bardzo miłe.Gdzie dokładnie budujesz pod Wilnem?PozdrawiamfeyrusP.S.Moja budowa jest jeszcze na papierze,.ale plany ambitne. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: feyrus dnia 2002-11-16 16:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 05.08.2002 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Czesc, ja juz wrocilem )!!! Jak milo znow byc na forum, az na duszy lzej sie zrobilo, jak po tak ciezkim pierwszym dniu na pracy otworzylem forum. SUPER!! Wam rowniez takich milych odczuc zycze To naprawde redakcja zamiescila jakie moje slowa w Muratorze? Nigdy bym nie pomyslal :smile: :smile: Ale szkoda, ze tego nie zobacze Moze redakcja by mi ten numer jakos przyslala? Chyba bede myslal o prenumeracie, ale to tyle kosztuje (Nie pisze to z checia by dostac za darmo). W najblizszym czasie zdobede sie na dalszy opis budowania na Litwie, Czesc, Kochani!! Do feyrus - odpisalem ci, czekam na odpowiedz. Hey!! Hey!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.08.2002 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 GRATULACJE I NAJLEPSZE ŻYCZENIE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!! Mam nadzieję, że po zmianie stanu cywilnego Twoja, pardon, Wasza budowa nabierze większego rozpędu. Potem tylko drzewko i .... reszta. Pozdrowienia dla świeżo upieczonej Małżonki i niech Wam się szczęści !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.08.2002 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 A, zapomiałam jeszcze: GORZKO, GORZKO ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.08.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 To ja też gratuluję, ale skad Ty Luśka to wiesz?/ Czyzby jakies pokątne uklady??? No, no....przyznawać się tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.08.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 No to ja też już wiem Pozdrowka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.08.2002 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Oby Wam się! Wszystkiego, co najlepsze! Mam nadzieję kaKa, że zawczasu uwzględniłeś dodatkowy metraż na przychówek... PS. opal - poszukaj na innych wątkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 07.08.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 KaKa, Zerknij na swoje wiadomości prywatne. Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.08.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 KaKa, POWODZENIA ! I dużo siły do budowania związku i domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 08.08.2002 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 Dzieki wielkie za pozdrowienia W domu sa juz przewidziane dodatkowe "kwadraty" :smile: Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.08.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 http://www.afternight.com/smiles/outtahere.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 19.08.2002 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Kaka, Zerknij proszę na swoje wiadomości prywatne . A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 06.11.2002 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 kaKa,czy dotarła do Ciebie moja rozpaczliwa wiadomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.11.2002 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 I co, nie bedzie ciągu dalszego? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2002 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 witam... ja z kolei wszystkie swoje wakacje spedzałam w Wilnie i okolicach...uwielbiam tam być..mam sporo rodziny, kuzynów...Powodzenia w budowie..Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 07.11.2002 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Bedzie ciag dalszy, bedzie :grin: Tylko nie moge zebrac sie aby cos napisac Bede mial dwa tygodnie wakacji. To postaram sie cos nabazgrac Teska, zajrzyj na prywatne wiadomosci. kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 07.11.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Wielka prosba Dzisiaj chcialem zamowic w salonie Muratora wszystkie numery archiwalne z roku 2000 i 2001. I co sie dowiedzialem Nierealnie!!! A wiec za 24 numery mialbym zaplacic 144 dolarow albo 560 zlotych + dostarczenie. A wiec prosilbym, jezeli ktos moglby te numery zamowic i przeslac dla mnie, napiszcie na prywatne wiadomosci. Wszystkie koszty z tym zwiazane oplace na podane przez was konto. kaKa <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: kaKa dnia 2002-11-07 12:14 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2002 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 KAKA zajrzyj na prywatne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts