kaKa 08.11.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Od poniedzialku mam wakacje, a wiec piszcie mi bardzo chetnie poczytam i odpisze za tydzien. Jest mi smutno, bo nie bede widzial forum AZ tydzien Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.11.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 A my mamy 3-dniowy weekend, poniedziałek jest dniem wolnym, Swieto Niepodległosci A co to za wakacje o tej porze roku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 08.11.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Pora roku to na pewno nie za bardzo. Ani na budowie nic sie nie dzieje, ani poopalac sie Ale musze przeciez kiedys odpoczac. Tylko teraz wypuszczaja z pracy (mam dwa tygodnie urlopu) a i tak moga za tydzien podzwonic - pracy nawalilo - wracaj. Ledwie sie wyrwalem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 11.11.2002 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2002 Tak, odpoczynek, to jest to o czym stale marzę Ale nawet te 3 dni (konczą sie!) pozwolily na "naladowanie" akumulatorów. Miłego odpoczywania Ci zyczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts