tracer57 29.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam wszystkich budujących z Powiatu Warszawsko Zachodniego. Jestem nowym na forum bo własnie rozpocząłem budowę i szukałem informacji odnośnie cen materiałow budowlanych, polecanych hurtowni, polecanych wykonawców, cen usług i niestety nie jest łatwo te wiadomości pozyskać z forum, oczywiście one gdzieś tam są ale wiele z nich jest przestarzałych.Moja propozycja jest taka ażeby na tej grupie nie dyskutować za wiele lecz skupić się na treści z tytułu. Jeśli ktoś podaję jakąś informacje dobrze jest wpisać obok niej również datę.CZYLI JESZCZE RAZ- POLECANE USŁUGI, WYKONAWCY, HURTOWNIE oraz których nie polecamy.Pomysł dobrze działa w grupie łódzkiej pozdrawiam przy okazji pana Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 31.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja mogę polecić Skład Izabelin, da się wynegocjować ceny, najlepsi są Panowie na tzw"dole" Tomek i Krzysiek, znajdą i zamówią prawie wszystko, płacić można kartą , przelewem, etc. http://www.sklad.waw.pl Druga firma skąd ściągałem materiały to Efekt Zielonka tanio szybko bezproblemowy transport http://www.efektzielonka.pl Trzecia Instal-Piast http://www.instalpiast.pl/ B.dobra i miła obsługa, zamawiają i doradzają, tez daje sie płacić karta, przelewem etc. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM firmy LEGSANIT http://www.leg-sanit.pl/ Pełna arogancja, cytat z szefa firmy "bo oni są hurtownią" i maja w poważaniu indywidualnego klienta, tylko gotówka a za płatność karta DOLICZAJĄ 3,5% a jak się nie podoba klientowi to niech spada , CHAMSTWO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 02.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cześć!Ja polecam girls-bud w Macierzyszu, praktycznie przez całą budowę zaopatrywałem się u nich. MIło, transport na czas, zawsze można zwrócić, stali klienci - zamówienie przez telefon a potem rozliczenie na miejscu np. raz w tygodniu, tel.kom. 0 693 400 702PolecamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 08.02.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzięki koledzy za pierwsze wpisy, nam którzy zacznają budować z pewnością ułatwią one podejmowamie decyzji w wielu sprawach niech ,,bylejakość" umrze śmiercią naturalną promujmy dobrych i uczciwych a złych gańmy . To my inwestorzy teraz, możemy dyktować warunki. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 12.02.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 materiały trochę tanieją udało mi się kupić porotherm 25 kl.15 po 5,95 zł z transportem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomfrel 14.02.2009 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 tracer dobrą cenę dostałeś, naprawdę niezłą. inni też mogli by się pochwalić zamiast pisać "dobre ceny" lub "przeprowadzili mnie przez całą budowę" po ile stal kupowaliście/ cegłę pełną/ mat. ścienne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 15.02.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tracer dobrą cenę dostałeś, naprawdę niezłą. inni też mogli by się pochwalić zamiast pisać "dobre ceny" lub "przeprowadzili mnie przez całą budowę" po ile stal kupowaliście/ cegłę pełną/ mat. ścienne ? witam rzeczywiście chwale sie że dobra cena a nie podałem namiarów oto on Darek 508334134 Cegielnia koło Wołomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 16.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cena faktycznie bardzo dobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 16.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A gdzie kupować beton komórkowy biały? I czy są takie możliwosci, jak kiedyś, że np. kupuję teraz, a odbieram za miesiąc czy dwa? Hehe - Macierzysz by mi pasował - który to skład? Jakiś tel.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 17.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ile płacicie za KierBuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 17.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ile płacicie za KierBuda? Moja odpowiedź nie będzie miarodajna, bo u nas będzie architekt, który nam rysował projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek70 19.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ile płacicie za KierBuda? 500 na dzień dobry a teraz już 70 pln za wizytę ...+ na razie wyszło jakieś 1200,- mam stan surowy zamkniety i robię instalacje. W sumie gość dosyć pożyteczny, ale nie ma się oszukiwać, że za taką kasę ktoś będzie przyjeżdzał 2 x w tygodniu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 24.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Znajomy teraz zgodził Kierbuda za 2500 zł całośćpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 01.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 My umówiliśmy się z kierownikiem za 2000 zł za całość, z polecenia od kolegi który teraz buduje i znalazłam 2 osoby z forum, którym też prowadził budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 01.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Podajcie proszę gdzie w można kupić dobre bloczki betonowe i stal zbrojeniową. Będę wdzieczny za namiary. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 10.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam jeśli chodzi o stal to dobre ceny mają w firmie NORMA koło góry śmieci, co do bloczków to jakość najlepsza CERTUS np. w Ożarowie Instal Bud cena chyba 3,60 nie jest najniższa ale pytałeś o jakość.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemag 13.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Mam po 3,40 z transportem i rozładunkiem (certusa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 19.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 WITAJCIE, GDZIE ZAOPATRUJECIE SIĘ W MATERIAŁY BUDOWLANE W NASZEJ OKOLICY, CHYBA NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM BEDZIE KUPOWANIE Z JEDNEGO MIEJSCA, MACIE JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA, podzielcie się proszę. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 20.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 WitamMyśmy materiały kupowali u Kowalczyka /za Grądami, w Normie przy wysypisku oraz w BabicachZawsze trzeba zadzwonić i sprawdzić cenę, bo wcale nie jest prawdą, że jak będziesz kupować tylko w jednym składzie to będziesz miał większe zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 22.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 To prawda że nie zawsze kupując wszystko w jednej hurtowni czy składzie dostaniesz dobre ceny, trzeba sprawdzać, z pewnościa jest to wygodne bo dostawe towaru można zamówic przez telefon i później zapłacic fakturę. Ja jednak sprawdzm ceny i negocjuje przy droższych zakupach.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts