DOM_SZCZESLIWY 30.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 na ulicy Kutrzeby 25 jest przesypownia piachu Wojciech Racki 601 80 39 11. po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla-1 03.10.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Podnosze wątek do gory, bo dopiero zaczynam, a prawda jest taka ze w wikeszosci na innych grupach wiadomosci bywaja przestarzale, ceny rowniez, (telefony też). Poza tym wyszukiwanie info po postach i w kilku grupach jest meczace. Zwaszcza ze wiekszosc fora grupowych z tej strony (zachod) bylo zakladanych dawno i nawet nie chce im sie odpowiadac na pytania, bo juz pewnie zdazyli to zrobic kilka razy. prosba, wpisujcie co wiecie.Osobiscie moge na te chwile polecic studniarzy (rowniez poleceni przez forum), bo mam juz wode (gdyby byl ktos zainteresowany zaraz znajde telefon)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaijarek 30.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 czy przypadkiem nie potrzebuje ktoś grzejników BUDERUS? Zrobiliśmy z mężem podłogówkę w domu kupionym od dewelopera i mamy na zbyciu model LOGATREND VK-profil czyli montowane do podłogi, grzejniki sprzedaję z termostatami, są zafoliowane fabrycznie, 7szt., do obejrzenia w Jankach Na allegro kosztują 3066zł, ja sprzedaję za 2200zł gg 4652522 601 375 055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 17.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 WitamMam do sprzedania używany garaż metalowy 3x5 m.Nadaje się do przechowywania rzeczy w czasie budowy. Cena 600 zł.Odbiór własny Białołęka okolice hurtowni Minox.PozdrawiamTomektel. 0 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paveway 18.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam, ja tu pierwszy raz zaglądam, buduję dom w okolicach Leszna pod Warszawą i nie wiem czy to odpowiednia grupa, bo może blizej mi do "kampinowskiej"...ale gdzieś trzeba zacząć. Czy ktoś korzystał z usług firmy BUD-IR z Wierzbina? Czy znajdzie się ktoś chetny na dwa słupy betonowe od prowizorki elektrycznej ze skrzynką na licznik oraz kawalkiem kabla (ok. 60mb)? A i jeszcze jedna sprawa. Czy ktoś ma namiary na niedrogie źródło kruszywa czy tłucznia do utwardzenia drogi, kogoś z tego terenu (koszt transportu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gołaczyński 09.02.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 http://www.starafabryka.net , realizacja na mojej budowie w Rudzienku k/Wa-Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts