Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GR. Pow.Warszaw.-Zach -Polecane usługi i produkty-ceny

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podnosze wątek do gory, bo dopiero zaczynam, a prawda jest taka ze w wikeszosci na innych grupach wiadomosci bywaja przestarzale, ceny rowniez, (telefony też).

Poza tym wyszukiwanie info po postach i w kilku grupach jest meczace. Zwaszcza ze wiekszosc fora grupowych z tej strony (zachod) bylo zakladanych dawno i nawet nie chce im sie odpowiadac na pytania, bo juz pewnie zdazyli to zrobic kilka razy.

prosba, wpisujcie co wiecie.

Osobiscie moge na te chwile polecic studniarzy (rowniez poleceni przez forum), bo mam juz wode (gdyby byl ktos zainteresowany zaraz znajde telefon)

pozdrawiam

• 4 weeks później...

czy przypadkiem nie potrzebuje ktoś grzejników BUDERUS? Zrobiliśmy z mężem podłogówkę w domu kupionym od dewelopera i mamy na zbyciu :)

model LOGATREND VK-profil czyli montowane do podłogi, grzejniki sprzedaję z termostatami, są zafoliowane fabrycznie, 7szt., do obejrzenia w Jankach

Na allegro kosztują 3066zł, ja sprzedaję za 2200zł

gg 4652522

601 375 055

• 3 weeks później...

Witam, ja tu pierwszy raz zaglądam, buduję dom w okolicach Leszna pod Warszawą i nie wiem czy to odpowiednia grupa, bo może blizej mi do "kampinowskiej"...ale gdzieś trzeba zacząć. Czy ktoś korzystał z usług firmy BUD-IR z Wierzbina?

Czy znajdzie się ktoś chetny na dwa słupy betonowe od prowizorki elektrycznej ze skrzynką na licznik oraz kawalkiem kabla (ok. 60mb)?

A i jeszcze jedna sprawa. Czy ktoś ma namiary na niedrogie źródło kruszywa czy tłucznia do utwardzenia drogi, kogoś z tego terenu (koszt transportu)?

• 3 years później...