Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bartycka

inecita

Recommended Posts

Witam,

Proponuje, by wszyscy zaopatrujący sie w centrum budowlanym przy ul. Bartyckiej w Warszawie zamieszczali tutaj swoje uwagi na jego temat: kogo polecacie, kogo odradzacie, itp. Sporo jest grup "około" warszawskich i ich przejrzenie jest dosc czasochlonne, a mysle, ze kazdy budujacy w tych okolicach choc raz byl na Bartyckiej :).

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znalazłam na Bartyckiej firmę GADIP (producent bram garażowych). Jestem zainteresowana ich ofertą. Ponieważ mieszczą się też w Józefowie pytałam o nich w grupie otwockiej. I taką odpowiedz otrzymałam:

"Ja mam bramę Gadip, brama ok, ekipa zakładająca super ale przedstawiciela p. Żel.... to gonić .

Umówił się na termin założenia bramy i zapomniał przekazać to do firmy ( a akurat wtedy ekipy były wolne)miał być piątek,u mnie przygotowania w garazu zdjęte drzwi prowizoryczne i a piać trzeba je było zakładać , ekipa mogła być dopiero w środę akurat miałam tyle pracy, że nie mogłam podjechać, ekipa po skończeniu czekała na mnie ponad trzy godziny.

Równolegle zamawialiśmy bramę do moich rodziców do firmy, trzecią,dwie są od 2 lat w drugiej części budynku, ta miała być taka sama jak tamte ( obydwie są dwustronnie brązowe - standard u nich sprzed dwóch lat ) zamawiana brama jest duża 5m/3,5m miała być brązowa i :

1. przyjechała spóźniona o dwa dni a rodzice mieli dziurę ( akurat było zimno i deszczowo -folia nie pomogła )

2. przyjechała brama brązowo-biała ( biała od środka- zamawialiśmy brązową taką samą jak tamte ) zażyczyli sobie 500zł za dodatkowe malowanie bo u nich to standard taka biała- szkoda ,że wtedy nie mówił )

3. w rozmowie po zamówieniu, stwierdził,żebym się lepiej przyjrzała bramie bo ona jest brązowa , jak mu powiedziałam ,że jest biała, to powiedział ,że to brama do garażu więc po co robić sceny!!!

4. Akurat brama jest w firmie w tzw. komorze przyjęć i kolor biały to jak \###@ wszystko jest w brązach, nawet okna wymienione

5. Wykłóciłam się, w końcu dopłata wyszła 100zł, bramę zabrali na 5 dni ( znowu dziura )

6. Panowie nie chcieli połączyć mnie z szefem w sprawie reklamacji, powiedzieli, że szef jest dla Pani niedostęny , niedocenili mnie bo jakoś się udało .

Mimo ppzeprosim itd wrażenie ogólne pozostało nie najlepsze!!!!

Może dodam,że wymieniliśmy drewnianą bramę 7 lat temu kupioną też u nich( zmieniliśmy strony ).

Podsumowując: kupiliśmy u nich 5 bram, jak dotąd nie narzekaliśmy , nawet chwaliliśmy serwis ( jeszcze automat od bramy wjazdowej jest od nich ) a tu takie traktowanie.

Oczekiwałabym czegoś więcej.

Bramy polecam ale tego Gno..a sprzedawce to gonić.

ale się rozpisałam ale jak mi się ten sajgon przypomniał "

martta

A może znajdzie się ktoś jeszcze, co coś dodatkowo o nich powie?

• 4 weeks później...

Odradzam firmę FOMA:

Sprzedają chyba wszystko tj. : grzejniki, zlewozmywaki, kotły gazowe, armaturę, ceramikę itp.. ...

Na dzień dobry kultura...

Ale jak dokonałem zamówienia to już 4 tydzień czekam na ralizację... a miało być w kilka dni....

Olewają klienta na całego.

Dzwonię...

Pan koniecznie musi wiedzieć kto dzwoni....A potem mówią, że odzwonią.. i ... nic.

Ale nie odpuszczę bo mam zamówienie na papierze.

A ja polecam firmę KENPOL - hurtownia z grupy PSB.

Właściciel - Grzegorz Krzywda i żona Agnieszka - super kompetentni, można uzyskać dobry rabat, zawsze terminowo, jest własny transport, jak dotąd nigdy nie nawalili a i pogadać można... :D

• 2 weeks później...

Witam,

Wątek nadal ledwo zipie, ale co tam: jak tylko coś o Bartyckiej wyczytam na forum, to zaraz dam znać tutaj.

Oto wątek o niezadowolonym kliencie firmy Urzedowski - zamowienie bylo skladane na Bartyckiej, wiec jak najbardziej na miejscu:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59552

ps. czekam tez na klientow zadowolonych z Bartyckiej! :) 8) :roll:

Odradzam zakup okien,parapetów i czegokolwiek w firmie NATURA,która ma siedzibę na Bartyckiej.

Arogancja,lekceważenie klienta,nieudolność,nieznajomość własnej oferty,wprowadzanie w błąd,zaleganie ze zwrotem pieniędzy,opóźnianie usługi,

mam wymieniać dalej?

Te i inne jeszcze sytuacje spotkały mnie ze strony firmy NATURA na ul. Bartyckiej oraz ze strony pracownika fabryki.

ps.bułeczko,witam cieplutko :D

chyba sie nie doczekasz...

Dla mnie Bartycka juz istniej tylko "do poogladania" i kupienia gdzie indziej byle nie tam.

Poza tym ceny maja tak wywindowane, ze szkoda mowic. Kiepsko z parkingiem ...generalnie same minusy.

Juz chyba lepiej jest na Kłobuckiej.

Buła

O rany... nie spodziewalem sie ze jest az tak zle. Ale skoro tak, to coz... im wiecej osob odradzi zakupy tam, tym lepiej dla nas :roll: . A moze jednak jakas choc jedna solidna firma sie znajdzie (poza postem Ani, poki co cisza)...

No własnie...do niedawna parking po drugiej stronie ulicy był bezpłatny....JUZ NIE JEST.

Jeszcze jedna firma do bańki: LUX METAL SC PAW. 29A.

Od wrzesnia robia na grill .....dziś o ile mnie kalendarz nie myli jest 28.11.2005. Trochę im się schodzi, ale oczywiście żadnego telefonu...nic. Cisza. Zaliczka wpłacona i można poszaleć :evil: :x