wbrat 03.10.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam, Proponuje, by wszyscy zaopatrujący sie w centrum budowlanym przy ul. Bartyckiej w Warszawie zamieszczali tutaj swoje uwagi na jego temat: kogo polecacie, kogo odradzacie, itp. Sporo jest grup "około" warszawskich i ich przejrzenie jest dosc czasochlonne, a mysle, ze kazdy budujacy w tych okolicach choc raz byl na Bartyckiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 04.10.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Taki fajny temat podał wbrat, a tu zero odpowiedzi... A może by tak temat zmienić i zamiast "grupa Bartycka" dać "Bartycka". Może więcej osób zajrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 04.10.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 A może by tak temat zmienić i zamiast "grupa Bartycka" dać "Bartycka". Może więcej osób zajrzy? Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 04.10.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No to ja pierwsza..... ODRADZAM firme ktora sprzedaje i montuje okna - EM-DI Pana Filipa M. Okna sa OK, ale montaz... Mialam swego czasu niezla z nimi przeprawe i gdyby nie pomoc jednego z forumowiczow, kto wie czy nie oparlo by sie o sad. bula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 04.10.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Znalazłam na Bartyckiej firmę GADIP (producent bram garażowych). Jestem zainteresowana ich ofertą. Ponieważ mieszczą się też w Józefowie pytałam o nich w grupie otwockiej. I taką odpowiedz otrzymałam: "Ja mam bramę Gadip, brama ok, ekipa zakładająca super ale przedstawiciela p. Żel.... to gonić . Umówił się na termin założenia bramy i zapomniał przekazać to do firmy ( a akurat wtedy ekipy były wolne)miał być piątek,u mnie przygotowania w garazu zdjęte drzwi prowizoryczne i a piać trzeba je było zakładać , ekipa mogła być dopiero w środę akurat miałam tyle pracy, że nie mogłam podjechać, ekipa po skończeniu czekała na mnie ponad trzy godziny. Równolegle zamawialiśmy bramę do moich rodziców do firmy, trzecią,dwie są od 2 lat w drugiej części budynku, ta miała być taka sama jak tamte ( obydwie są dwustronnie brązowe - standard u nich sprzed dwóch lat ) zamawiana brama jest duża 5m/3,5m miała być brązowa i : 1. przyjechała spóźniona o dwa dni a rodzice mieli dziurę ( akurat było zimno i deszczowo -folia nie pomogła ) 2. przyjechała brama brązowo-biała ( biała od środka- zamawialiśmy brązową taką samą jak tamte ) zażyczyli sobie 500zł za dodatkowe malowanie bo u nich to standard taka biała- szkoda ,że wtedy nie mówił ) 3. w rozmowie po zamówieniu, stwierdził,żebym się lepiej przyjrzała bramie bo ona jest brązowa , jak mu powiedziałam ,że jest biała, to powiedział ,że to brama do garażu więc po co robić sceny!!! 4. Akurat brama jest w firmie w tzw. komorze przyjęć i kolor biały to jak \###@ wszystko jest w brązach, nawet okna wymienione 5. Wykłóciłam się, w końcu dopłata wyszła 100zł, bramę zabrali na 5 dni ( znowu dziura ) 6. Panowie nie chcieli połączyć mnie z szefem w sprawie reklamacji, powiedzieli, że szef jest dla Pani niedostęny , niedocenili mnie bo jakoś się udało . Mimo ppzeprosim itd wrażenie ogólne pozostało nie najlepsze!!!! Może dodam,że wymieniliśmy drewnianą bramę 7 lat temu kupioną też u nich( zmieniliśmy strony ). Podsumowując: kupiliśmy u nich 5 bram, jak dotąd nie narzekaliśmy , nawet chwaliliśmy serwis ( jeszcze automat od bramy wjazdowej jest od nich ) a tu takie traktowanie. Oczekiwałabym czegoś więcej. Bramy polecam ale tego Gno..a sprzedawce to gonić. ale się rozpisałam ale jak mi się ten sajgon przypomniał " _________________martta A może znajdzie się ktoś jeszcze, co coś dodatkowo o nich powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 05.10.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No, widzę, że grupa ożyła . Przepraszam, że sam nic nie zamieszczam, ale póki co jestem przy stanie surowym (jeszcze nie skończony), więc na Bartycką będę jeździł dopiero w przyszłym roku. Ale wtedy napewno opisze moje wszelkie doświadczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 12.10.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ozywienie bylo chwilowe, a teraz grupa znow martwa. Ale ja sie tak łatwo nie poddam! . Oto wątek o firmie NATURA produkującej okna i drzwi. Mają swoją siedzibę na Bartyckiej: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=56051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 14.10.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 A może ktoś zaglądał w sprawie kominków do Awal&syn pawilon 51 lub do pawilonu 109 Komo? Może ktoś ma coś w ich sprawie do powiedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Karol'a 16.10.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Czy ktoś zamawiał drzwi wewnętrzne w firmie EDEN? Mieścili się kiedyś w pawilonie 36A, ale się przenieśli do 51. Bardzo podobają mi się ich drzwi, ale nie wiem, czy firma godna jest polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonlar 11.11.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Odradzam firmę FOMA: Sprzedają chyba wszystko tj. : grzejniki, zlewozmywaki, kotły gazowe, armaturę, ceramikę itp.. ...Na dzień dobry kultura... Ale jak dokonałem zamówienia to już 4 tydzień czekam na ralizację... a miało być w kilka dni....Olewają klienta na całego.Dzwonię... Pan koniecznie musi wiedzieć kto dzwoni....A potem mówią, że odzwonią.. i ... nic. Ale nie odpuszczę bo mam zamówienie na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.11.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 A ja polecam firmę KENPOL - hurtownia z grupy PSB. Właściciel - Grzegorz Krzywda i żona Agnieszka - super kompetentni, można uzyskać dobry rabat, zawsze terminowo, jest własny transport, jak dotąd nigdy nie nawalili a i pogadać można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 14.11.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Karol'a ja mam drzwi z Edenu.....porażka. Tylko tyle powiem. Po 3 latach nadają się tylko do wymiany. Drzwi są generalnie bardzo ładne, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Pozdro Bułka [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 23.11.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam, Wątek nadal ledwo zipie, ale co tam: jak tylko coś o Bartyckiej wyczytam na forum, to zaraz dam znać tutaj. Oto wątek o niezadowolonym kliencie firmy Urzedowski - zamowienie bylo skladane na Bartyckiej, wiec jak najbardziej na miejscu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59552 ps. czekam tez na klientow zadowolonych z Bartyckiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 23.11.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 chyba sie nie doczekasz...Dla mnie Bartycka juz istniej tylko "do poogladania" i kupienia gdzie indziej byle nie tam. Poza tym ceny maja tak wywindowane, ze szkoda mowic. Kiepsko z parkingiem ...generalnie same minusy. Juz chyba lepiej jest na Kłobuckiej. Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Odradzam zakup okien,parapetów i czegokolwiek w firmie NATURA,która ma siedzibę na Bartyckiej. Arogancja,lekceważenie klienta,nieudolność,nieznajomość własnej oferty,wprowadzanie w błąd,zaleganie ze zwrotem pieniędzy,opóźnianie usługi, mam wymieniać dalej? Te i inne jeszcze sytuacje spotkały mnie ze strony firmy NATURA na ul. Bartyckiej oraz ze strony pracownika fabryki. ps.bułeczko,witam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jeśli chodzi o parking,to jest taki po drugiej strony ulicy. Ale fakt nachodzić się trzeba,a chyba im tam wszystkim dobrze idzie ten biznes,bo generalnie olewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 23.11.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 chyba sie nie doczekasz... Dla mnie Bartycka juz istniej tylko "do poogladania" i kupienia gdzie indziej byle nie tam. Poza tym ceny maja tak wywindowane, ze szkoda mowic. Kiepsko z parkingiem ...generalnie same minusy. Juz chyba lepiej jest na Kłobuckiej. Buła O rany... nie spodziewalem sie ze jest az tak zle. Ale skoro tak, to coz... im wiecej osob odradzi zakupy tam, tym lepiej dla nas . A moze jednak jakas choc jedna solidna firma sie znajdzie (poza postem Ani, poki co cisza)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 28.11.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No własnie...do niedawna parking po drugiej stronie ulicy był bezpłatny....JUZ NIE JEST. Jeszcze jedna firma do bańki: LUX METAL SC PAW. 29A. Od wrzesnia robia na grill .....dziś o ile mnie kalendarz nie myli jest 28.11.2005. Trochę im się schodzi, ale oczywiście żadnego telefonu...nic. Cisza. Zaliczka wpłacona i można poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 28.11.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ja chcialabym polecic firme BODO, ktora miesci sie w glownym pawilonie wystaw na pierwszym pietrze. Zamowilam u nich cala armature wloskiej firmy Dolomite, mila, fachowa obsluga, armatura bardzo ladna, mozna negocjowac upust przy zakupie gotowka. Terminowi i rzetelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.11.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Polecam A-ZET SERWIS Jeśli ktoś potrzebuje do domu parkietu to niech kupuje tylko tam - bardzo fachowa obsługa. W swojej ofercie posiadają parkietY polskie jak i egzotyki. Wykonawstwo na 5+. UWAGA NIE MYLIĆ ZE ZWYKŁYM A-ZET!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts