JakubS 23.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ale ......szukam intensywnie projektu juz drugi miesiac .........i nic. Zastanawiam sie nad projektem indywidualnym - czy ktos wie jak sie ksztaltuja ceny projektow indywidualnych - 120-130 metrow, uzytkowe poddasze, dach dwuspadowy ? Cześć, to zależy przede wszystkim od architekta i od jego samowyceny no i oczywiście od regionu Rynek (przynajmniej w Krakowie) wskazuje, że nie zejdziesz poniżej 100 zł za m2 planowanego domu - przynajmniej z tego co ja wiem w przypadku architektów z konkretnym portfolio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 29.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Kurcze czy ja tez tu pasuję ???Nie mam działki, na razie jestem na nieustającym etapie poszukiwań. Jest coraz gorzej, czasem nachodzi mnie zwątpienie ze chyba nic ciekawego nie znajdę. Albo działka ma taką cenę ze szok, albo nie podoba nam się.Jak ciezko znaleźć coś rozsądnego i w pobliżu Olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Każdy tu pasuje !!! I każdy jak zaczynał bym moooocno zdezorientowany Będzie DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 29.05.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam, ja to mam mętlik dopiero. Jakiś obłęd ... obłęd. Jutro może i działka będzie. Oby bo już do głowy mi ciśnienie weszło. A jak bedzie to od czego zacząć. Jak bym wiedziała to bym budowlankę skończyła i połowę dłużej bym żyła... Pozdrawiam zdezorientowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.05.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam, ja to mam mętlik dopiero. Jakiś obłęd ... obłęd. Jutro może i działka będzie. Oby bo już do głowy mi ciśnienie weszło. A jak bedzie to od czego zacząć. Jak bym wiedziała to bym budowlankę skończyła i połowę dłużej bym żyła... Pozdrawiam zdezorientowanych Szampana już kupiła? Jak się działki nie obleje, to mętlik na niej pozostanie! Diabła trza przegnać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.08.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 W profilu ciągle mi zalega ten wątek jako "moja grupa" i tak z ciekawości i dla przypomnienia sobie weszłam. Jak tam Wasze budowy? Moja nie ruszyła niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts