Alanta 11.06.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Niestety, odpowiedź musi być jedna, dlatego, jeśli ktoś ma więcej zwierząt, niech zaznaczy jednego z jakiegoś powodu naj- naj- naj- ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.06.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Mam psa i żółwia Miałam rybki ale przeniosłam je do domu syna do większego akwarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.06.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 eeee, kiepska ankieta,tylko jedno zwierze a gdzie wpisać rybki, węza wodnego, wszelkiego rodzaju pająki, mrówki, ćmy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.06.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Majeczko, to nie moja wina, że ankiety są "jednoodpowiedziowe" możesz zagłosować na "inne" Ooo, właśnie zauważyłam, że nie ma tej opcji, KTO JĄ WYCIĄŁ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 11.06.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 U nas były kiedyś rybki, ale "zlikwidowaliśmy" z powodu alergii córki. Teraz nie ma nic, ale po przeprowadzce będzie pewnie pies i może znów rybki ( tak przynajmniej chce mój mąż - ja jestem nastawiona trochę sceptycznie bo w domu kolejny mały alergik ). Aaaa - sąsiad sprawił sobie właśnie gołębnik więc nie wiadomo czy nie przyjdzie się nam przeprosić z kotami pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 od rybek tez może być alergia ?? myslałam że to jedne z niewielu zwierzątek które można trzymać przy alergiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.06.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 No Alanta, a gdzie żółwie. Co prawda mało ruchliwe i mało rodzinne, ale zawsze.Poki co mamy kota i żółwia, ale wiem że dobije do tej dwójki co najmniej pies. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 11.06.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Podobno uczula suchy pokarm . A z tymi alergiami to nigdy do końca nie wiadomo . Tak czy siak to zlikwidowaliśmy akwarium i większość roślinek w mieszkaniu i po kilku miesiącach skończył sie kaszel , ale też do końca nie wiem dlaczego i czy rzeczywiście w związku z tym czy tak po prostu córka wyrosła z alergii. A szczerze mówiąc bardzo żałuję że nasze dzieci nie mogą mieć choćby chomika. I nigdy nie zrozumiem argumentów przeciwko posiadaniu przez dziecko zwierzątka jeśli nie ma zdrowotnyh przeciwskazań...no chyba że dziecko samo nie wyraża chęci... Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.06.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 O żółwiu zapomniałam, fakt, przepraszam wszystkie żółwie i inne gadziny o których zapomniałam Od rybek nie ma alergii, ale od pokarmu suchego, którym się je karmi...można próbować karmić żywym, ale to uciążliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 11.06.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Miałem chomika, dopóki nie pojawił się wąż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.06.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Mam 2 psy i jednego kota. Dlatego zaznaczyłem opcję pies. Wiadomo co dwa to nie jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.06.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Mam psa, kota i dwie koszatniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 11.06.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Ja mam jaszczurkę (czy to podpada pod wąż?), właściwie to parkę, dokładnie jaszczurkę zwinkę, i w zasadzie nie wiem czy to ja je mam czy one mnie Były tam wcześniej... Co to są koszatniczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 11.06.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Szkoda, że nie można wybrać - nie mam zwierząt i nie chcę ich mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.06.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Szdom - koszatniczki to takie malutkie zwierzątka podobne do myszoskoczków ale trochę większe. Pochodzą z Ameryki Południowej. Są spokrewnione z wiewiórkami. Na końcu ogonka mają charakterysyczną kitkę (coś jak wiewiórki tylko mniejszą). Jeżeli są zagrożone - tak jak jaszczurki - gubią ogonki, które im już nie odrastają więc trzeba uważać i nie łapać je za ogonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 11.06.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Mamy rybki, żółwia oraz psa (w kojcu)Co do żółwi to nasz (a właściwie nasza - samiczka) jest bardzo ruchliwa.Przy niej dziwi powiedzenie "powolny jak żółw", ponieważ zaraz po wyjęciu z wody ucieka biegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 11.06.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Ja mam całkowicie domowa kotkę, dostanie wolność (choć nie wiem czy będzie chciała) jak sie przeprowadzimy do domu. Wtedy tez pewnie pojawi sie pies. Na razie zagłosowałam na kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.06.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Melduję się posiadam dwa ptaszki (kanarki)nie uwzględniając pozostałych domowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 12.06.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 kici kici sztuk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.06.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Alanta, nie jest źle, kociarze (kociary?) górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts