wiochman 19.01.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Też mniej , więcej taki kawałek sobie odgrodziłem i zrobiłem to ze słupków dębowych co 3 metry i siatki leśnej wys 1,5. Teraz chcę trzymać zielononóżki i muszę ogrodzić jeszcze raz tyle, ale mam obawy czy siatka leśna zabezpieczy mi kurki przed drapieżnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makak 21.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 To ja rowniez sie tu zapisze. Dzialka 2,1ha las, łąka, wody mi brakuje ale i na to jakos poradze. Narazie garaz postawilem, w tym roku w planach jest wykonczenie garazu i terenu przy nim, nasadzenie roslinek, w dalszych planach domek no i jakies zwierzaki. Fakt roboty jest na lata ale warto satyfakcja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 23.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 My ogrodzimy jakieś 0,6 ha. Może kiedyś resztę... ale tego to jeszcze nie wiem, bo może odkupię kiedyś 5ha od sąsiada, który do mnie przylega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 My mamy zamiar grodzić całość... jakoś ciężko mi jak ktoś po moim chodzi ... Planujemy siatkę leśną, częściowo na metalu w betonowym dole, częściowo na istniejących i dosadzanych drzewach... Chcę całość bo potwory mam zamiar hodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 11.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Może kiedyś też całość ogrodzę, ale na chwilę obecną to uprawiam i wesoło rośnie tam sobie pszenżyto... Jakbym ogrodziła to kombajn nie miałby jak obrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Majda 19.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Aktualnie szukam moich ha. Na oku działeczkę 5-7 ha mam. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts