MagdaLenarczyk 21.01.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Wytłumaczcie prosze blondynce jak chłopu na miedzy , bo z tego co sie doczytałam i ta i ta jest na prąd. Która jest bardziej oszczędna ? Bo cenowo droższe są indukcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 21.01.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Bardziej oszczędna z całą pewnością jest płyta indukcyjna. Poniżej link z którego dowiesz się więcej.http://www.muratordom.pl/6976_811.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.01.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Rozśmieszył mnie link podany powyżej. Rzeczywiście wyjaśnia o co chodzi z kuchenkami i ja już nie będę pisał. Ale uzasadnienie wyższej ceny "nowością" tak mnie rozśmieszyło. Pamiętam, jako berbeć, a lat obecnie już trochę mam, jakoś w tym samym czasie przeczytałem w artykule o jakimś laboratorium o dwu nowościach: lampach halogenowych i kuchenkach indukcyjnych. Czyli te kuchenki indukcyjne to nie są większą nowością niż lampy halogenowe. A że są droższe niż "ze spiralą grzejną" - no cóż dlaczego nie - skoro i tak się sprzedają bo ludzie za nowość je uważają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts