Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogólnopolski temat imprezowy

Gość yemiołka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jasne, że mogę! Łódź piękne miasto, z każdego końca Polski równie daleko, czyli w miarę sprawiedliwie. Jeśli byłoby zdeklarowanych chętnych więcej niż 10 osób, to można zorganizować spotkanie w zielonej enklawie Łodzi - Arturówku. No i program - oczywiście pełen atrakcji! Kwestia terminu do uzgodnienia.

• 3 months później...
Robi się zimno i trzeba by się może czymś rozgrzać. Może jakieś posezonowe intergrupowe spotkanie budowlano-pijackie? Czy inwestorzy mają jeszcze kasę na wyjazdy noworoczne? Jeżeli nie, to może okres B.N.-N.R. wykorzystać na jakieś spotkanie? Czy myślicie, że warto by spróbować?

On 2002-10-14 21:40, Frankai wrote:

Biorąc pod uwagę oszałamiającą liczbę wypowiedzi w tym wątku tłok na imprezie będzie niesamowity: Dziuba, Dobrzykowice i Frankai. Qrde - ludzie się chyba rozchorowali, albo już im całkiem wysiadły wątroby. :sad:

No jak se łykniem to się wzrok "wyostrzy" i tłum się zrobi gęsty :grin:

Swoją drogą to mi dziś lewe oko rozmydla wszystko

Q-q-qurcze od tych problemów z serwerem zacząłem się jąkać. Tak poważnie rzecz biorąc, to gdy wysyłałem posta serwer akurat dostał zadyszki i pogoniłem go 2 razy, co jak widać było niepotrzebne :smile: i stąd 3 jednakowe posty.

Wracając do terminu - czy Inwestorów stać jeszcze na narty i termin Ogólnego Obijania się w Pracy (B.N.-N.R.) odpowiada? Najlepsza chyba byłaby sobota 28.12.