Jagna 17.04.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Z powodu rozszczepienia okolic Warszawy na grupy Kampinoskie, Piaseczno itd., zakładam osobny wątek: Co powiecie na spotkanie w pierwszy weekend po Świętach? Sobota to zdaje się 26 kwietnia, ma być piękna pogoda i bardzo ciepło. Zapraszamy na ognisko, na naszą działkę, do Błędowa, koło Pomiechówka (kierunek północny od W-wy). Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.04.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Wrzuć też tą propozycję do grupy Warszawskiej. Myślę że taki mały wątek może szybko zaginąć a taki wielki wątek jak Warszawska raczej nie chociaż życie grupowe albo podupadło, albo się rozszczepiło. Muszę poszukać na mapie gdzie to jest bo coś czuję, że będę miał kłopot z dojazdem ale jeśli nie będę musiał pojechać na swoją działkę to może się do was wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 17.04.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Witaj - ja do Pomiechówka mam niedaleko (Chotomów). Niestety na ten sam dzień też będę miał imprezkę na działce - urodziny dziecka. Podaj o której godzinie, to może chociaż na chwilę wpadnę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Jezier - tak zrobię.Am - dostosujemy się do gości, ale pewnie ok. południa. Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 18.04.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Ja jestem jak najbardziej za. Jagna daj jakieś namiary, mapke, czy coś takiego, ogólnie, lub na priv, jak ci wygodniejJa pewnie tez wpadne tak na kilka minutek, by sie z Wami poznać [ Ta wiadomość była edytowana przez: Darth_Maul dnia 2003-04-18 12:23 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Jasne, wszystkie namiary będą dokładnie podane, tylko muszę się przygotować, bo są dwie możliwości dojazdu. Wstępnie: Błędowo leży w gminie Pomiechówek. Najprostszy dojazd to trasa gdańska, za Wisłą mija się jeden zjazd (do Twierdzy) i skręca się kawałek dalej w prawo przy stacji benzynowej na wysokości Zakroczymia. A potem jedzie się prosto jak w pysk strzelił 11km i dojeżdża do polnej drogi, w którą należy skręcić i tam jest nasza działka. Bardziej szczegółowe namiary będę podawała na priva wszystkim chętnym. Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 18.04.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Ale macie fajnie, dla nas niestety za daleko na ten zjazd, ale życzymy wszystkim uczestnikom miłej zabawy u (baby)Jagi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 18.04.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Magmi... no co ty... dawaj w autko i do Pomiechówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 18.04.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Fajnie, ale ja niestety wyjeżdżam zaraz po świętach...Następnym razem.Pozdrawiam,B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 18.04.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 magmi, do Pomiechówka dojeżdża pociąg Jagna my również wyjeżdżamy w następny weekend, ale to na 90%, więc jeśli przeważy te 10%, stawimy się Zorganizujemy wtedy warszawską pielgrzymkę na naszą działeczkę (ty chyba jakieś 2-3 km od Ciebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Jaguś, ja będę.Na chwilkę pewno (wiesz),ale do Ciebie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.04.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Okazji żeby pomiziać Babcyla na pewno nie przepuszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Same widzicie jaka wredota.Pomiziać owszem,ale żeby mieć swojego-to już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Wiesz Opal, czasami z miziania potem pojawiają się takie małe w domu...eee...berneńczyki No co Wy z tymi wyjazdami? W Błędowie jak na wakacjach! Dawać do Pomiechówka! Magmi....co Ci będę pisać. Gdybyś była z Paragwaju, albo Sydney no to bym zrozumiała...ale tak? Ze stacji w Pomiechówku Was odbiorę, znaj moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.04.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Jaguś będziemy z naszym maluszkiem. Daj znać o której i jak dojechać. Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.04.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Opalko jak Ckwadrat zobaczy naszego misiaczka to może się przekona Co dwa berneńczyki to nie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 O której się spotykamy w sobotę? Kto jeszcze? Zapraszamy! Dzisiaj utworzę w miarę logiczny opis dojazdu i Wam porozsyłam. W każdym razie na pewno wszyscy dostaną tę informację przed sobotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Porozsyłałam Wam opis dojazdu na prywatne wiadomości. Weźcie ze sobą jakieś krzesełka składane jeśli macie, bo u nas ograniczona ilość. Ognicho będzie, weźcie co tam lubicie do ogniska. O której się spotykamy? 12:00? I jeszcze jedna sprawa: kto lubi Jeziera na tyle, żeby go zabrać ze sobą z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.04.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Nie tylko mnie. Jeszcze Kasię i Marcela. Może ktoś z was miałby jakieś wolne miejsca. Jedno, dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts