Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie dla Warszawy i okolic!

Gość Jagna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja widziałam prognozę gdzie w sobotę miało być tylko słońce, potem, że ma być słońce i zachmurzenie, ale o deszczu nie było mowy. Jak przelotny, to nie ma problemu - wiata będzie, ale jak ma lać cały dzień to się załamię.

Acha, dla wszystkich, którzy dostali ode mnie namiary: telefon do Pawła zaczyna się na 0 606.... a nie 0 602.....

Widać jak często dzwonię do męża :wink:

Niestety jutro mimo chęci nie pojawię się na imprezie. Muszę pojechać na budowę aby rozliczyć kilku wykonawców. Jak na złość wszyscy są zajęci przez cały tydzień i dopiero w sobotę mogą się ze mną spotkać. Jak położę dach to zaproszę was do siebie na działkę.

Dzieki Darth i Opal za propozycje podrzucenia.

Darth....ech, praca ważniejsza od NAS???

Maluszku, to co lubicie na ognisko (jakaś kiełbacha pewnie będzie, ale gusta są różne) + co tam lubicie do picia, bo tu każdy ma inne preferencje, ale stół pusty nie będzie, więc z głodu i pragnienia nikt nie umrze. Ważne, żebyście byli!!!! Czekamy.

Jaguś, Paweł - dzięki za mile spędzony czas. Osobne pozdrowienia dla Julka od Olki. Hero po walkach z Bakcylem tak się zmęczył, że padł nam już w samochodzie i przespał calutką noc :smile:

Następne spotkanie to chyba już u nas. Serdecznie wszystkich zapraszamy. Może w maju jak już będzie cieplutko :smile: Zrobimy sobie grillka i ognisko i może coś jeszcze. Specjalne zaproszenie dla Tymka i Julka od Olki :smile: