forum_user 23.04.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Hej, a jak Maluszek?Jedziesz sama? Maluszku,2 berny na pewno zrobią na nim wrażenie,ale obawiam się,że nie zmienią stanu rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 23.04.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Czy wioski dalekopodwarszawskie to jeszcze "okolica"? Jagna, chetnie przyjechalabym, ale pracuje w sobote do 15.00. Chyba, ze imprezka przeciagnie sie nieco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Opalko będziemy w komplecie Może spotkamy się troszkę później: 13 lub 14 bo każdy ma coś rano do załatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.04.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Kochani, jeżeli 14-ta Wam bardziej odpowiada, to oczywiście. Tym bardziej, że Jaga35 może później....No to jak? 14:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Nam pasuje 14:00Podobno ma padać w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.04.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Ja widziałam prognozę gdzie w sobotę miało być tylko słońce, potem, że ma być słońce i zachmurzenie, ale o deszczu nie było mowy. Jak przelotny, to nie ma problemu - wiata będzie, ale jak ma lać cały dzień to się załamię. Acha, dla wszystkich, którzy dostali ode mnie namiary: telefon do Pawła zaczyna się na 0 606.... a nie 0 602..... Widać jak często dzwonię do męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 24.04.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2003 Bede miał 2 miejsca w autku do Jagny. Kto sie pisze zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Hej,no i jak?Na którą?Co z Jezierami?Trzeba ich rozparcelować.U nas są dwa miejsca.Przy czym my będziemy krócej troszkę.Kochani,ustalajcie,ja znikam i wieczorkiem zajrzę co ustaliliście.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.04.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Niestety jutro mimo chęci nie pojawię się na imprezie. Muszę pojechać na budowę aby rozliczyć kilku wykonawców. Jak na złość wszyscy są zajęci przez cały tydzień i dopiero w sobotę mogą się ze mną spotkać. Jak położę dach to zaproszę was do siebie na działkę. Dzieki Darth i Opal za propozycje podrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.04.2003 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Jezier, szkoda A dla reszty - 14:00, tak? Drewno na ognisko już szykowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 25.04.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 No i sie porobiło.... niestety zabraknie mnie. Sorki Jagna, ale praca wzywa. Niestety w sobote cały dzień czeka mnie robota przy nowych serverach w firmie. Kurcze, szkoda bardzo ze nie poznam Was, ale mam nadzieje, ze moze następnym razem.Miłej zabawy.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.04.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Będziemy o 14:00. Co mamy przywieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.04.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Darth....ech, praca ważniejsza od NAS???Maluszku, to co lubicie na ognisko (jakaś kiełbacha pewnie będzie, ale gusta są różne) + co tam lubicie do picia, bo tu każdy ma inne preferencje, ale stół pusty nie będzie, więc z głodu i pragnienia nikt nie umrze. Ważne, żebyście byli!!!! Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.04.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 I już jest po! Dziękuję Wam bardzo, było byczo!Ci co nie byli niech żałują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.04.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Ach, jak było miło! Superowo, berneńczykowo i w ogóle. Takiego ognicha to się długo nie zapomni. Trzymajcie się! Bo my już padamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.04.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Dzięki serdeczne!! Było pysznie.Już nie mogę się doczekać Waszego domku.... Chyba zmieścimy się wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.04.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Obiecuję, że każde z Was będzie miało u nas swoją szczoteczkę do zębów, piżamę w osiołki i kapcie z króliczkiem A zanim dom powstanie to zapraszamy częściej na ogniska i inne atrakcje berneńczykowo-towarzyskie. To kiedy następny raz.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.04.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Jaguś, Paweł - dzięki za mile spędzony czas. Osobne pozdrowienia dla Julka od Olki. Hero po walkach z Bakcylem tak się zmęczył, że padł nam już w samochodzie i przespał calutką noc Następne spotkanie to chyba już u nas. Serdecznie wszystkich zapraszamy. Może w maju jak już będzie cieplutko Zrobimy sobie grillka i ognisko i może coś jeszcze. Specjalne zaproszenie dla Tymka i Julka od Olki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 28.04.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 :sad: Ja nie dałem rady dojechać - miałem za dużo gości na własnej imprezce - nie mogłem się wyrwać - może nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.04.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Karolinko, następny raz (taką mam nadzieję) będzie u mnie czyli w Markach. Będziesz miała blisko i nasze pieski będą mogły sobie pobrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts