Karolina 28.04.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Oj to byłoby super, mam nadzieję, że znowu nie wypadnie nam jakiś pilny wyjazd! Bradi bedzie przeszczęśliwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.04.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 On 2003-04-28 10:27, Jaga35 wrote: (...) Bardzo fajnie bylo Was wszystkich poznac i pogadac (...) No właśnie, to jest chyba najfajniejsze na tego typu imprezach, że ciągle poznaje się kogoś nowego. Zanim skończymy budować, będzie z nas już niezła brygada . PS. Jagna, podejdź no do kompa i odbierz pocztę . PS2. Z dalszą korespondencją proponuję przejść na Warszawską bo wątek niespodziewanie urósł i zaczniemy się gubić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 28.04.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Maluszek.Dzisiaj właśnie widziałem wasz domek.Jest tak charakterystyczny,że to musi być właśnie on(okolice ul Granicznej).HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.04.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Ketiso, jeżeli z Ytonga i czerwona dachówka - to nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 29.04.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 W rzeczy samej.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.04.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Do Wszystkich: następne spotkanie u nas w Markach - 10 maj (sobota) Czy taki termin Wam odpowiada? Mam nadzieję, że tym razem spotkamy się w większym gronie Ta sama informacja jest na Grupie Warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts