Marzin 28.10.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Aktualizacja na dzień 28.10.2007 Nowa wersja listy: Kolejny spocik: 17-go listopada 2007 Knajpa: Lista uczestników: Martuszek Brzydlak Misiak Marzin Aniazpoznania + mążAtka13 Mąż Atki Włóczykij + rodzinka (?)Natusmarcinor---------------------------------ok 11 osób. Ja myslę, że knajpę to wybierzemy gdzieś tak tydzień przed spotkaniem. Musimy ostatecznie wiedzieć ilu będzie uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 28.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Pozdrowionka dla Atki, męża i dzieciaków - spotkałem ich dzisiaj w liroju w Swarzędzu! Marzin wielkie dzięki!!! Również pozdrawiamy do zobaczonka atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 30.10.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Oficyjalnie siem zapisujem, do trzech razy sztuka, tym razem będę nawet jak śnieg zasypie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubik 30.10.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam. my też rozpoczeliśmy budowę na wiosnę 2007. Budujemy w Pobiedziskach dom według projektu z muratora C20.Jesteśmy na etapie dachówki - własnie zaczeli kłaść.Jeśli lista spotkania jest nie zamknięta to z ochotą byśmy się spotkali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 01.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Hej, a jednak nie dałoby rady gdzieś gdzie można by bylo obejzeć i mecz Polska-Belgia?! Żonatym i podwójnie dzieciatym, którzy nie mają wiele szans na tzw. dyspenzę, zostaje jedynie kumulacja atrakcji (np. forum + kumple +mecz) bo na więcej akcji nie ma szans..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 02.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Otrzymałam zaproszenie na wesele na 17 listopada, więc niestety ale 17 XI być nie mogę, o czym z wielką przykrością informuję.Jeżeli pojawi się inny termin, to chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 02.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Zamierzamy rozpocząć budowę w 2008 roku czy możemy wpaść na spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Krys1 - wołami Cie przywleczemy. Przyjedziemy z Misiakiem z przyczepką, obwiążemy do krzesła linami i tak postawimy na tą przyczepkę. hubik - lista jest jeszcze szeroko otwarta. Dopisuję Ciebie/Was? Pyrgon - a Tobie to ja na pytanie nie odpowiem. Pogadam z Misiakiem, może coś wyrzeźbimy. A Ty nie masz jakiejś propozycji odnośnie knajpy? Martuszek - pado - jak się budujecie, to przychodzicie obowiązkowo! Dopisuję do listy! --------------------------------------------------------------------- Aktualizacja na dzień 04.11.2007 Nowa wersja listy: Kolejny spocik: 17-go listopada 2007 Knajpa: Lista uczestników: Martuszek ? Brzydlak Misiak Marzin Aniazpoznania + mąż Atka13 Mąż Atki Włóczykij + rodzinka (?) Natus marcinor krys1 hubik + 1? pado + 1? --------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 04.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 hej, hej, oczywiście od nas też ktoś będzie - jak załatwimy opiekę do dzieci to przyjdziemy oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.11.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Krys1 - wołami Cie przywleczemy. Przyjedziemy z Misiakiem z przyczepką, obwiążemy do krzesła linami i tak postawimy na tą przyczepkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 09.11.2007 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 zaklepaliśmy dzisiaj z Marcinem knajpę na spotkanie ! które odbędzie sie w browarze >>Brovaria<<click 17 listopada w sobotę na tą chwile ustalona godzina 18 ew. sugestie co do godziny mile widziane !proszę tez osoby osoby które dopisały sie do listy na Spotkanie rozpoczynających w 2007 roku - WLKPw przypadku rezygnacji o powiadomienie mnie o tym gdyż rezerwacje zrobiliśmy do 20 osób ! (jest możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości) osoby które nie dopisały sie a mają chęć na spotkanie proszę o info do środy 14 listopada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubik 09.11.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 My potwierdzamy obecność.Super knajpa.Pozdrowienia do wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 09.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 My potwierdzamy obecność. Super knajpa. Pozdrowienia do wszystkich. No nie wiem czy super knajpa - 0,5 za 120 zł ale piwo jest ok Ja też potwierdzam, nie wiem tylko czy sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 10.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 niestety będę sam... nie ta pora dnia ani roku by resztę rodzinki ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 13.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 niestety musze s wypisac ze spotkania moze uda mi s wyrwac na godzinke ale prosze mnie usunac z listy pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nie jestem pewien czy będę na spotkaniu . Jakby co to jeszcze napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Aktualizacja na dzień 14.11.2007 Brovaria; 17.11.2007 godz 18 Lista uczestników: Brzydlak Misiak Marzin Aniazpoznania + mąż Atka13 Mąż Atki WłóczykijNatus marcinor krys1 hubik + 1 pado?jaloska + mąż Razem: 16 osób, łącznie z brzydlakiem. Na tyle osób rezerwuję knajpę. Czas na zmiany mamy dziś do godz 16-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 14.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Myślę że krzesło zawsze można dostawić Ale mam inne pytanie: Ponieważ jestem pierwszy raz to nie wiem czy mam mieć kierowcę czy sam wrócę samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 14.11.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 tak jak pisałem - będę sam i dopiero od 20-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Myślę że krzesło zawsze można dostawić Ale mam inne pytanie: Ponieważ jestem pierwszy raz to nie wiem czy mam mieć kierowcę czy sam wrócę samochodem? Kierowca obowiązkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts