Marzin 14.11.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Zarezerwowałem knajpę na 15 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazpoznania 14.11.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Super ekstra! Tylko pytanko - jak sie poznamy? (będe pierwszy raz) Jakiś znak rozpoznawczy? goździk w klapie czy tabliczka "zlot forumowiczów Muratora"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 14.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Super ekstra! Tylko pytanko - jak sie poznamy? (będe pierwszy raz) Jakiś znak rozpoznawczy? goździk w klapie czy tabliczka "zlot forumowiczów Muratora"? Spoko damy radę Obejrzyj fotkę z poprzedniego spotkania pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Właśnie, właśnie! Brovaria ma kilka sal. My mamy zarezerwowaną tą w piwnicy! Nie można nie trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 15.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 PILNE macie jakieś namiary na tanie taxi, nie pomyślałam o piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.11.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 PILNE macie jakieś namiary na tanie taxi, nie pomyślałam o piwku Może się złożymy i pojedzie przez Rokietnicę? Bydzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubik 26.11.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jak się udało mspotkanie GRUPY w Brovarii.Sorrki ale my nie mogliśmy przybyć ponieważ od 17 do wczoraj mieliśmy syna w szpitalu.Nie mieliśmy głowy aby o czym innym myśleć??Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 05.12.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Szukam namiarów na hurtownie z materiałami budowlanymi np. Suporex z Solbetu i bloczki M6 ewent Porotherm w rozsądnych cenach.Interesuje mnie teren Poznania i najbliższe okolice ,tak aby koszty transportu mnie nie zaskoczyły.Kogo możecie polecić ? Z jakimi hurtowniami się dobrze współpracuje ?Co sądzicie czy materiały kupować teraz czy jeszcze troszkę poczekać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts