mik99 26.03.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 A propo`s urlopu Syn pyta się taty: - Tato, co to jest urlop? - Urlop - synku jest to taki czas, kiedy przestaje się robić to, co każe szef, a zaczyna to, co każe żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.04.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 O, to akurat miejsce dla mnie, bo mam teraz KUPe roboty. Taka praca, ze jak sa zlecenia to robie codzienie tak dlugo, az mi siadzie nadgarstek, lub oczy (praca przy kompie). Od kilku tyg. moj tydzien pracy wacha sie w przedziale 80-100h. Gdyby nie planowana budowa, to bym tak nie zasuwal. Pociagne tak do wakcji i zrobie sobie pare tygodni wolnego. A pozniej od nowa tak po 12-15h/dobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.04.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Maksiu, a może U lubiony R rodzaj L lenistwa O oraz P iwko!!!! [/b] Luśka - moje dziewczyny stwierdziły, że ta definicja przystaje jak ulał do moich urlopowych preferencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 15.04.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Wszyscy tak się zapracowali że i KUPa ucichła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.04.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 o,oooo, ale fajna KUPa !! wskakuję do Was, plask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.04.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 .......................Efekty specjalne .......................Morze Czerwone`go wina .......................Eleganckie czekoladki żadna parszywaRobota nie majaczy na horyzoncie .......................Yemiołka .......................Tak .......................Uwielbia .......................Rzyć .......................Ach, kiedy to będzie????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.04.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 witam wszystkich ! maksiu - klub doskonały idę do domu to się nazywa wolny "łykend" bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts