guit 02.03.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 czesc moje pytanie chyba jest nietypowe w zwiazku ze zblizajacym sie terminem przeprowadzki do nowego domciu zastanawiamy się nad kupnem psiaka - w koncu bedzie mial gdzie pobiegac i nie bedzie zamkniety w czterech scianach stad moje pytanie (jesli macie/zamierzacie miec pieski w swoich domach): JAKA RASE PSA PREFERUJECIE? ja sie sklaniam ku labrador/golden retriever pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_g 02.03.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Witam, my mamy yorczkę, wygląda jak pluszowa zabawka z regału ale jak jesteśmy na działce to szczeka, pilnuje i penetruje cały teren (1800 m2). Zaczynamy budować w tym roku i mam umowę z mężem: On zbuduje mi wymarzony domek (D09) a ja kupię Mu prawdziwego psa, czyli wilka. Uzgodniliśmy, że będzie suka, może wtedy uchowają się jakieś rośliny w ogrodzie, no i wcieli się w rolę mamy dla naszej yorczki. Na razie mieszkamy w bloku, stąd gabaryty naszego psa pasują do warunków mieszkaniowych Ania i Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_g 02.03.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Witam, my mamy yorczkę, wygląda jak pluszowa zabawka z regału ale jak jesteśmy na działce to szczeka, pilnuje i penetruje cały teren (1800 m2). Zaczynamy budować w tym roku i mam umowę z mężem: On zbuduje mi wymarzony domek (D09) a ja kupię Mu prawdziwego psa, czyli wilka. Uzgodniliśmy, że będzie suka, może wtedy uchowają się jakieś rośliny w ogrodzie, no i wcieli się w rolę mamy dla naszej yorczki. Na razie mieszkamy w bloku, stąd gabaryty naszego psa pasują do warunków mieszkaniowych Ania i Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.03.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 ja mam boksia niesamowity urwis rozrabia z moją córą strasznie zabawnie nieraz to wygląda zamierzam mieć też jeszcze suczkę po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 02.03.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Magi napisałaja mam boksia niesamowity urwis Ja też mam boksia To już starszy "facet" ale dalej zwariowany. Wygląda tak jakby miał za chwile kogoś rozszarpać . Za ogrodzeniem on jest panem ,ale jak do domu wchodzi ktoś obcy to merda ogonem, nawet złodzieja witałby przyjażnie Jako stróż w dzień byłby wyśmienity, ale noc ?uwielbia ciepełko i łóżeczko Myślę,że jako stróż powinien być wilk.Zimno mu nie straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 02.03.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dom jest w trakcie wykańczania a psa narazie mamy w bloku blokowego czyli jamnika.Uwielbia budowę i czuje się tam wspaniale,ale do pilnowania to się nie nadaje.Wszystkich wita wprawdzie głośnym ujadaniem ale nadstawia się do pieszczot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu 02.03.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 No cóż - ja mam briarda. http://www.briardrino.com/obrazki/304.jpg Zbudujemy dom to załatwimy naszemu "maluchowi" kumpelę tylko, że czarną.Zdjęcia innych briardów na mojej stronie w galerii.http://www.briardrino.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.03.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Magi napisałaja mam boksia niesamowity urwis Ja też mam boksia To już starszy "facet" ale dalej zwariowany. Wygląda tak jakby miał za chwile kogoś rozszarpać . Za ogrodzeniem on jest panem ,ale jak do domu wchodzi ktoś obcy to merda ogonem, nawet złodzieja witałby przyjażnie Jako stróż w dzień byłby wyśmienity, ale noc ?uwielbia ciepełko i łóżeczko Myślę,że jako stróż powinien być wilk.Zimno mu nie straszne. Nie mów głośno, że boksie to takie misie Wilk chyba nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.03.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Ja mam Berneńskiego Psa Pasterskiego. Wspaniały stróż i miłośnik dzieci. Jest śliczny i kochany, ale jak szczeknie, to wszyscy stają na baczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.03.2004 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Akita w domku sobie biega.To znaczy na podworku tez.Po wykonaniu ogrodzenia bedzie miala jakies 5.500 metrow do pilnowania. Bernenczyk bardzo ladny pies.Tez mi sie podoba. Sie kiedys zastanawialem czy do towarzystwa nie sprawic dla Yume bernenczyka wlasnie. Akita z wyglada fajny piesek ale ma charakterek. Moja co prawda jeszcze troche mloda.Przedwczoraj skonczyla 7 miesiecy ale juz pilnuje obejscia. Wiecej na tej stronie http://republika.pl/akita_halne/start2.htm Tata od Yume to Hogun. Jakby sie ktos pytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 03.03.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 no prosze - jaka gama gatunkow wlasnie chcialem sie tez ukierunkowac na psiaka, ktory bedzie czasem, przy okazji pilnowal posiadlosci i bedzie mu to sprawialo radosc pozdrawiam forumowiczow i ich pupilow Zbyszek p.s. sam jestem zapalonym akwarysta...moze by tak piranie do oczka?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.03.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 ja mam beagle śliczną sunię jak ogrodzę moją posiadłość sprawię sobie drugą moja ABI na moim profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.03.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Iwonkarzeczywiście piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.03.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A ja preferuję czystej krwi wielorasowca.Samo dobro.I najlepiej ze schroniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.03.2004 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A ja miałam owczarka niemieckiego, sukę, ponad 12 lat... I niestety nie doczekała przeprowadzki - musiałam ją uśpić w styczniu. Ale już wiem, że na głowie stanę, żeby znaleźć następną sukę o takim samym umaszczeniu. Co prawda trudno będzie, bo ona była z tego starego wzorca, czyli miala prosty grzbiet (takie ścięte strasznie mi się nie podobają), była cała czarna, tylko łapy troszkę podpalane miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.03.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 obecnie z racji małego mieszkania mamy połączenie jamnika z pinczerem czyli kundelka o imieniu mini (z racji rozmiarów).w nowym domku oprócz mini, będzie bez apelacyjnie łowczarek niemiecki czarny, podpalany. mąż ma już nawet dla niego imię. zakup psa - jak będzie płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 09.03.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 http://www.krachlik.air2air.net/images/Friends/sgiga10.jpg teraz jest folksdojcz a potem będzie : Królowa Matka czyli nasza suka -emerytka suka berneńczyk dla męża pies-czeski wilczak dla mnie Sąsiedzi z bliźniaka pozostaja wierni owczarkom niemieckim pozdarwiam Mwanamke[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 09.03.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/dogs/Ariska_della_Terra_Selvaggia/th_364.jpg a tak mniej więcej wygląda wilczak prawda że piękny ? pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 18.04.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Mój psiunio to owczarek francuski BOUCERON, przepiękny pies z rodzaju pasterskich, trochę podobny do dobermana (jest protoplastą tej rasy).Szkoda,ze nie mam cyfrowki ani skanera bo bym foto zamieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 18.04.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 A ja preferuję czystej krwi wielorasowca. Samo dobro. I najlepiej ze schroniska. Zgadzam się w 100%. Jenny wzięłam ze schroniska już prawie 8 lat temu (czyli mam ją dłużej niż znam mojego męża ). Dzisiaj ma swój debiu,t jako pies stróżującu i pilnuje z mężem inst ogrzewania (tylko w tygodniu śpi na budowie jeden z pracowników). A to właśnie moja psina http://foto.onet.pl/upload/22/99/_244682_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts