Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a może grupa kwidzyn i okolice?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ciągle martwa cisza :cry: . Kwidzyniacy POBUDKA.

Przecież tyle domów jest w budowie, naprawdę nie macie czasu,żeby usiąść i napisać parę słów? W końcu to świadczy o nas,że nie mamy o czym pisać,czym się pochwalić :oops:

Melduje się :p

wiem ,wiem tu nie chodzi o nas tylko o tych zaspanych inwestorow z kwidzyna i okolic :evil:

jak jestes w Kwidzynie to rzuć hasło przez megafon zeby sie obudzili :lol:

• 1 month później...
  • 5 weeks później...

dostałam powiadomienie o odpowiedzi w tym wątku i się bardzo ucieszyłam ze ktos w koncu nowy sie odezwał z Kwidzyna a tu Asieńka na przemian ze mną. Asiu ten wątek chyba nalezy tylko do nas bo nikt niechce sie dopisac z Kwidzyna , albo sie nas boją :cry:

trudno :evil: niechcą to nie !!!

do nastepnego spotkania Asiu :wink:

• 4 weeks później...
Budują,budują :lol:

Lecz niestety :cry:

a) nie mają czasu :roll:

b) nie wiedzą,że istnieje takie coś jak "Murator" :roll:

c) nie chcą lub nie potrafią podzielić się swoimi doświadczeniami budowlanymi :roll:

to prawda ale nie we wszystkich trzech punktach :wink: tylko w pierwszym :D

Witam z budowy w okolicach Kwidzyna.

Witam malgoss http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif , może wreszcie trochę się ożywi ten wątek i coraz więcej osób z Kwidzyna i okolic zacznie się udzielać http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/s075.gif :lol:

• 2 months później...
  • 7 months później...
  • 2 weeks później...

Witam

Widz że upał doskwiera i nie chce się Kwidzynowi i okolicy pisać. A w Kwidzynie budują bloki - całe osiedla, szeregowce, domki jednorodzinne.

A np. obecnie połączyli Sadlinki z Białkami chodnikiem z pol-bruku i nawet nowy asfalt kładą.

Przydałby sie taki pol-bruk aż do Kwidzyna - ładna trasa rowerowa by była.

Pewno wszyscy o wakacjach myślą - dlatego tacy ospali Ci forumowicze z Kwidzyna i okolic.

• 2 weeks później...