Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a może grupa kwidzyn i okolice?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Klej to dobry wybór. Ja też stawiałem na klej. Na budowie robotnicy rozrabiali dwie trzy kasty kleju na dzień i spokój. Natomiast sąsiad stawiał na zaprawę i wyglądało to tak: zaczynali ok.7:00 i włączali betoniarkę a z budowy było słychać - "Dawaj k...a zaprawę i tak przez cały dzień aż do 19:00 o której kończyli pracę i wreszcie wyłączali betoniarkę.

A co do lokalizacji, no to okolice Licza, albo gdzieś w mojej rodzinnej miejscowości czyli Sadlinki, no chyba że któraś z nadwiślańskich miejscowości w okolicy Kwidzyna.

Witam was na forum jestem nowa:)w tym roku zaczeliśmy się budować z mężem w Sadlinkach a nasz domek to ''Portos-121,40m bez podpiwniczenia ale z poddaszem użyt.

I interesują nas okna welux dobre i solidne czy może ktoś już ten etep skączył i jest zadowolony z okien?

I gdzie jest największy wybór okien i blachodachówki nie musi to być koniecznie Kwidzyn mogą byc okolice abym miała duży wybór

pytam bo raz na 2-miesiące jesteśmy w Kwidzynie i za bardzo nie oriętuje się gdzie są sklepy/hurtownie z materiałami budowlanymi?Proszę opd.

Julka-pozdrawiam!

No, witam koleżankę z okolic Kwidzyna a już za niedługo z Sadlinek. Ja mieszkam i buduje sie w Sadlinkach.

Jeśli chodzi o okna połaciowe to polecam zakup przez internet, zajrzyj tutaj http://www.extradach.com i skontaktuj sie telefonicznie z działem zakupów. Mają pełną ofertę okien Velux i Fakro. Ja kupiłem od nich okna, bo tanio w Kwidzynie i okolicy nie uzyskałem tak dobrych cen.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...