rafsli_rs 20.09.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 A w tym artykule info o moście przez Wisłe w okolicy Kwidzyna http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8398155,Rusza_budowa_mostu_przez_Wisle__Kwidzyn_blizej_Gdanska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 20.09.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 no hej budowa w sadlinkach ale nie na piaskach co do ekipy budowlanej to zgadłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 20.09.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Budowa na ul. Akacjowej a Ty w którym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 20.09.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 co do mostu na wiśle to świetna nowina:wiggle: , szłyszłem już wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 22.09.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Akacjowa, też ładnie, ja na ul. Kwidzyńskiej, ostatni dom po lewej stronie (za tablicą koniec Sadlinek), ceglana dachówka i biały pustak i pies z buda przed domem.A ekipa dobrze sie sprawuje, trochę ich znam i słyszałem o nich dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 23.09.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No zerkne przy najbliższej okazji bo chyba nie widziałem go jeszcze:confused: Teraz najważniejsze to zakryć przed zimą - mam nadzieje że się wyrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 23.09.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jak idą prace u Ciebie, pogoda dopisuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 24.09.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Czekam na tynkarza miał zacząć w poniedziałek w tym tygodniu, przesunął rozpoczęcie robót na najbliższy poniedziałek, ale od wczoraj nie odbiera ode mnie telefonów, może znów będzie poślizg. W piątek i sobotę będę kopal rowek pod kabel do skrzynki przy słupie, i od razu go zakopie by znów nie ukradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 24.09.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Niestety znów poślizg o kolejny tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 29.09.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam i jak tam tynkarz działa już? Jak bedą już widoczne rezultaty proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna1707 19.11.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam Wszystkich.Jestem z Kwidzyna ale budujemy dom w Białkach projekt ciekawy 118b. Jestesmy własnie na etapie wyboru okien i tu dylemat co wybrac. Moze ktos moze cos podpowiedziec jaka firma i jakie okna wybrac. Zastanawiamy sie nad oknami Gelan lub Veka. A jakie wy wybraliscie. Prosze o infopozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 24.11.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Witam Wszystkich. Jestem z Kwidzyna ale budujemy dom w Białkach projekt ciekawy 118b. Jestesmy własnie na etapie wyboru okien i tu dylemat co wybrac. Moze ktos moze cos podpowiedziec jaka firma i jakie okna wybrac. Zastanawiamy sie nad oknami Gelan lub Veka. A jakie wy wybraliscie. Prosze o info pozdrawiam. Witam my nie mamy jeszcze okien dopiero na wiosne bedziemy coś wybierać i montować. pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRUSZYNO 09.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witam wszystkich chciałem się przypomnieć że istnieje montuje systemy centralnego odkurzacza oraz sprzedaje odkurzacze centralne jeżeli macie jakieś pytania to piszcie z chęcią wam pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 16.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Widzę wiosenna nuda a powinno być ożywienie. Przecież w naszym mieście dużo się dzieje: remonty dróg które trwają 3-4 miesiące czyli problemy na Polna i Hallera, budowa aquaparku, no i powszechne dziury na ulicach. No i nie można zapomnieć o rozpoczęciu prac związnych z mostem przez Wisłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 16.03.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 No i jeszcze ważna rzecz paliwo po "piątaku" cukier poszybował ponad "czwórkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlavekT 17.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam Wszystkich. Jestem z Kwidzyna ale budujemy dom w Białkach projekt ciekawy 118b. Jestesmy własnie na etapie wyboru okien i tu dylemat co wybrac. Moze ktos moze cos podpowiedziec jaka firma i jakie okna wybrac. Zastanawiamy sie nad oknami Gelan lub Veka. A jakie wy wybraliscie. Prosze o info pozdrawiam. Witam, jestem z kwidzyna i zaczynam budowę w kwietniu. Apropos, jakie okna wybraliście i kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 25.03.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ja wstawiłem Veka i kupiłem na Kopernika na przeciw PKS-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokar71 27.03.2011 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Cześć Przymierzam się do remontu i rozbudowy starego domu w Kwidzynkowie. Czy możecie podpowiedzieć gdzie w okolicy można kupić dobrej jakości beton i kręgi betonowe? Zamierzam w ramach budowy zbudować zbiornik zakopany w ziemi na deszczówkę aby mieć brudną wodę użytkowa do ogrodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokar71 05.04.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Czy możecie mi powiedzieć jaka jest minimalna odległość budynku od granicy działki? Planuje postawić pomieszczenie gospodarcze, takie około 12-14 m2 czyli tylko ze zgłoszeniem zamiast pozwolenia na budowę, jednak zależałoby mi aby oprzeć jedną ścianę budynku o granicę działki. Słyszałem gdzieś że minimalna odległość to 4m . Czy tak faktycznie jest? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts