Luśka 30.10.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 A ja ostatniego Sylwestra spedziłam na Forum z ..... Ckwadratem!!!! Ale fajnie było Jak ktoś chce, to chyba mozna jeszcze to odczytać w archiwach Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 31.10.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ja też zaczęłam poważnie myśleć o parapetówie w sylwetra Nie wiem tylko jak długo goście wystoją przy tych parapetach....no chyba że do tego czasu dorobimy się stołu i jakichć mabelków do siedzenia. Póki co, to parkiet już prawie jest, więc potańcówę będzie można robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.11.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A my w Pierzynowie z Jaśkiem Poduszewskiem i Kołdrówną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.11.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A my w Pierzynowie z Jaśkiem Poduszewskiem i Kołdrówną. ... przy muzycznych ,,pościelówach"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 A ja ostatniego Sylwestra spedziłam na Forum z ..... Ckwadratem!!!! Ale fajnie było Jak ktoś chce, to chyba mozna jeszcze to odczytać w archiwach Forum. Luśka potwierdzam. Po powrocie w Nowy Rok jak zmęczona całonocną imprezą czytałam Was to trochę żałowałam, że nie zostałam w domu Na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Tomek dzieki bardzo ....ale moze jednak sama nie bede..... Iwona a Ty jak dalej sama? - to zapraszam do sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 08.11.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Tyle ,że po drugiej stronie barykady- z racji stanowiska bede musiał dopilnować imprezy i na myśl o tym chce mi sie już pawianić ). Kurcze od 3 lat męczę się z pijakami ( porzęądnych nie ruszam ale min. 50% to paskudne i chamskie po wypiciu pewnej dawki nietoperze ( przepraszam sympatyczne latające stworki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.11.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 rml2 jestes ochroniarzem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.11.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 W domku na wsi. Będzie śnieg i fajerwerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 11.11.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 A ja mam problem. Mąż jak zaczęliśmy się budować, pozapraszał ludzi na Sylwestra do nowego domu. Problem w tym, że tam w tym roku nie zamieszkamy I kasy brak... Echchch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 12.11.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Teska ! jak wyżej szefuje pewnemu obiektowi hotelowemu na 130 miejsc i corocznie oprócz doglądania gości muszę walczyć z obsługą ( zeby im się cokolwiek przez przypadek samo nie wlało do gardła i do rączek nie przyczepiło - niestety takie to mamy bezrobocie i społeczeństwo ). Niemniej wszystkim normalnym życzę szampańskiej zabawy - chociaż z mego punktu widzenia to niekoniecznie do białego rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 12.11.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 A My robimy parapetówkę. Własnie dzisiaj wymyślilismy, że jak będzie snieg, to zrobimy też kulig. Na razie tylko sypialnie wykiończone (góra) a na dole remont dopiero w przyszłym roku, więc w sam raz można się bawić. Stare podłogi są. Dziury w ścianach zakryją dekoracje. Jak by ktoś miał ochotę, to zapraszam.... szczegóły do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 19.11.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Mój sylwester w tym roku "na białej sali" i to chyba samej z dzieckiem, szkoda, że nie mam internetu w domu, bo podobałoby mi się posiedzieć przed komp.w taką noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 28.11.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 AGACKA & MAJKA - podajcie prosze namiary na swoje ulubione miesca w gorach. Szukam ciekawego miejsca na wyjazd na narty, a ze mialem kilkuletnia przerwe w wyjazdach w gory to nie jestem na czasie. Bede wdzieczny.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 29.11.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Najchętniej na stoku, nie ma to jak białe szaleństwo! Ale jak będzie to jeszcze zobaczymy, pomysłów zawsze kilka i jeden awaryjny Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 29.11.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Będę wypoczywał tydzień (w tym Sylwester) w Szczawnicy.Ktoś się może wybiera w te okolice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 29.11.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Moja parapetówa w sylwestra nowym domu staje się coraz bardziej realna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 30.11.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 w pracy, zapłacą mi 150 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.11.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Pewnie tradycyjnie, ze znajomymi w jakiejś szkole lub podobnie. Doświadczenie uczy, że koszt niewielki a inmpreza fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.12.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 W tym roku spędzimy sylwestra w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts