Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy już wiecie gdzie będziecie się bawić w Noc Sylwestrową?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja ostatniego Sylwestra spedziłam na Forum z ..... Ckwadratem!!!! Ale fajnie było :lol: :lol: :lol: Jak ktoś chce, to chyba mozna jeszcze to odczytać w archiwach Forum.

Luśka potwierdzam. Po powrocie w Nowy Rok jak zmęczona całonocną imprezą czytałam Was to trochę żałowałam, że nie zostałam w domu Na Forum :wink: :p

Tyle ,że po drugiej stronie barykady- z racji stanowiska bede musiał dopilnować imprezy :( i na myśl o tym chce mi sie już pawianić ). Kurcze od 3 lat męczę się z pijakami ( porzęądnych nie ruszam ale min. 50% to paskudne i chamskie po wypiciu pewnej dawki nietoperze ( przepraszam sympatyczne latające stworki ) :evil:

Teska !

jak wyżej szefuje pewnemu obiektowi hotelowemu na 130 miejsc i corocznie oprócz doglądania gości muszę walczyć z obsługą ( zeby im się cokolwiek przez przypadek samo nie wlało do gardła i do rączek nie przyczepiło - niestety takie to mamy bezrobocie i społeczeństwo ).

Niemniej wszystkim normalnym życzę szampańskiej zabawy - chociaż z mego punktu widzenia to niekoniecznie do białego rana .

A My robimy parapetówkę.

Własnie dzisiaj wymyślilismy, że jak będzie snieg, to zrobimy też kulig. Na razie tylko sypialnie wykiończone (góra) a na dole remont dopiero w przyszłym roku, więc w sam raz można się bawić. Stare podłogi są. Dziury w ścianach zakryją dekoracje.

Jak by ktoś miał ochotę, to zapraszam....

szczegóły do uzgodnienia :D

• 2 weeks później...