groszek 3 01.12.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Kurcze........ja też chcę spędzić sylwestra w nowym domku... a tu znowu chyba telewizor nam pozostanie.... w starym lub na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 05.12.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Dla potrzebujących nauka tańca przed sylwestrem:http://www.narva.ee/~nedo/ G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.12.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Chyba skorzystam z tej nauki tanca A na sylwestra najprawdopodobniej na prywatce u znajomych jest jeszcze opcja u rodziny maz ma duza nawet bardzo. Jeszcze zobaczymy. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.12.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 W pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.12.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 AGACKA & MAJKA - podajcie prosze namiary na swoje ulubione miesca w gorach. Szukam ciekawego miejsca na wyjazd na narty, a ze mialem kilkuletnia przerwe w wyjazdach w gory to nie jestem na czasie. Bede wdzieczny. Pozdr Jeżeli pytasz się o Sylwestra, to spędzamy go na stoku w Szklarskiej Porębie. Robimy grilla, jeździmy na nartach, tańczymy w butach narciarskich. jak towarzystwo robi sie za "odważne" to wyłączamy wyciąg i pozostajemy przy tancach i zjazdach na jabluszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.12.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 W domu ze znajomymi. To pierwszy raz od x czasu. Ale nuda. Uwielbiam duże bale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.12.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 kurs tańca zarąbisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 26.12.2003 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 Święta,święta i po świętach! Teraz czeka nas Sylwester...... bawcie się wyśmienicie i za szybko się nie upijcie! a na kaca proponuję kubek mleka Pozdr.....Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 27.12.2003 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Do czterdziestki balowałem teraz w domciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts