markat 02.03.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Bardzo ładne zdjęcia - zetka1 - !!!Solary i kominek z płaszczem wodnym nono. Ciekawe rozwiązanie. U nas będzie także kominek z płaszczem wodnym oraz piecyk gazowy kondensacyjny a solary hm, jak starczy złotówek to także założymy. Wygląda na to, że na wiosnę nasze zetki rozkwitną pięknymi tynkami oraz wspaniałymi oknami:)Oby do wiosny!!! Pozdrawiam budujących i chętnych do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 02.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 dziekuje markat u nas narazie tynki wew a zew jak bedzie kasa to na lato pierwsze okienka powinni nam wstawiac juz jutro a tynki od poniedzialku strasznie sie ciesze my planujemy wprowadzic sie na Wielkanoc dlatego prace ruszaja pelna para a jak u Was? moze tez pokazecie jakies fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 02.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 czy nad poddaszem zostało Ci miejsce na jakieś niskie pomieszczenieu nas zostalo, na kolanach co prawda bedzie trzeba tam smigac ale na kartony czy walizki miejsce jest markat dzis dostrzeglam twoja fotke, domek prezentuje sie super,podnosiles sciane kolankowa??? macie chyba wersje z lustrzanym odbiciem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doonia 05.03.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam wszystkich, chciałabym zamówić projekt tego domku Ciekawi mnie jakie są realne koszty budowy takiego domu, w wersji murowanej i szkieletowej (jeśli ktoś i taką budował). Bardzo byłabym wdzięczna za odpowiedź ile mniej więcej Was wyniosła taka budowa. Pozdrawiam wszystkich fanów Z66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markat 05.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witamy kolejnych fanów z66!!! Cieszymy się, że doceniliście urok tego domu. Jest naprawdę optymalny. Co do kosztów to my na tym etapie wydaliśmy około 180.000 zł. W tym należy wliczyć : materiały, ekipa, okna, ocieplenie poddasza, instalacja elektryczna. Myślę iż koszty nie są duże i zdecydujecie się na zakup projektu a dalej na budowę. Nasze forum służy wszystkim do pomocy i informacji. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markat 05.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 markat dzis dostrzeglam twoja fotke, domek prezentuje sie super,podnosiles sciane kolankowa??? macie chyba wersje z lustrzanym odbiciem?? zetka1 - nie podnosiliśmy ścianki kolankowej jest dokładnie tak jak w projekcie, i słusznie zauważyłaś mamy odbicie lustrzane. Ale czekamy na zdjęcia od Cibie po wstawieniu okien! Już nie możemy się doczekać na nasze okna ale najpierw tynki. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doonia 06.03.2011 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No to bajecznie Dzięki wielkie za odpowiedź, już nie mogę się doczekać mojego Z66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 06.03.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Donnia u nas ta suma sie ksztaltuje w granicy 155tys za stan surowy zamkniety z instalacjami (bez dzialki i pozwolen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doonia 06.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 155 tyś to jeszcze lepiej! Macie piękne domki.... Jak zacznę budowę będę pytać jeszcze pewnie o milion rzeczy... Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markat 07.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Zetka1 napisz poproszę co to za wejście od strony pokoju dziennego? Próbuję coś wykombinować ale nie wiem , widać że zrezygnowałaś z okien typu fix na narożniku i wejście z ogrodu masz inne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 08.03.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 tak wprowadzilismy kilka zmian w tych okienkach z projektujak widac zamiast wyscia tarasowego dalismy tradycyjne okno a tam gdzie widac zaslonieta rolete to wlasnie wyjscie na taraz(roleta byla zaslonieta poniewaz jest na silniczek elektr i nie byla jeszcze podlaczona) salon wydaje nam sie teraz bardziej obstawny i funkcjonalny, no i im mniej okien tym mniej ciepla przez nie uciekareszta tez jak widac czyli nie mamy fixa tylko z jadalni tradycyjne okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 08.03.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 a takto wyglada mniej wiecej od srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markat 08.03.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Piękne fotki zetka1!!! Jak na razie to jako pierwsza ujawniłaś schody! Proponuję kilka zdjęć zrobić od przodu i z góry ponieważ często zadawane są pytania dotyczące schodów i miejsca ile zostało w salonie. Poza tym to fantastyczna konstrukcja odprowadzająca dym. Te zawijasy rozumiem to dodatkowy element grzejny, tylko nie wiem jak udało się utrzymać te styropiany. pięknie naprawdę pięknie, tylko nie widać robotników tynkujących, o ile pamiętam to już chyba mieli zaczynać? Trzymamy kciuki i powodzenia!!! OBY DO WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 08.03.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 haha markat ciekawe spostrzerzenia na temat styropianu to taki tymczasowy krystek do dogrzania pomieszczen tynkarze juz dzialaja od wczoraj a zdjecia sa z weekendu dlatego nic nie widac jak bede na budowie (pewnie jak juz tynki beda gotowe) to nie omieszkam zrobic fotek o ktorych wspomniales pozdrawiam i czekam na wsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 08.03.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jak na razie to jako pierwsza ujawniłaś schody! zabrzmialo tak jakby to byl jakis temat owiany tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiwak 08.03.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Cześć wszystkim, pytanie do zetki1. Widzę, że zamurowaliście ścianę pomiędzy kuchnią a jadalnią, całkiem na głucho czy zostawiliście jakieś przejście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 08.03.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 spiwak zamurowalismy ja calkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 08.03.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Proponuję kilka zdjęć zrobić od przodu i z góry ponieważ często zadawane są pytania dotyczące schodów i miejsca ile zostało w salonie. szczerze.......to miejsca rzeczywiscie malo i wlasnie dlatego u nas takie zmiany w ukladzie okien fotke z przodu bedzie ciezko zrobic bo jak widac na zdjeciu zabudowany jest komin a zaraz obok slup wiec tam pozostala tylko "szpara" ktora u nas bedzie zabudowana do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 09.03.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 cicho tu straszniegdzie wymiana doswiadczen, fotki itd??? smialo wstawiajcie jestem ciekawa jak to u innych wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkoma 21.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 a takto wyglada mniej wiecej od srodka Jestem tu nowa ale domem zauroczona:) Z mężem głowimy się jak będą wyglądać schody w salonie. W ogóle nie potrafimy sobie tego wyobrazić Nie wiem dlaczego, ale nie mam dostępu do Twoich zdjęć. Czy mogłabyś jeszcze raz zawiesić swoje zdjęcia (szczególnie te z środka)? Albo podam Ci mejla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts