zenx 02.06.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam wszystkich budujących i zamierzających budować, My jesteśmy na etapie oczekiwania na pozwolenie - mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dostaniemy i ruszymy z robotą. Dom będzie podpiwniczony (zejście do piwnicy w pomieszczeniu gospodarczym), ponadto zrezygnowaliśmy z podcienia wejściowego i zamieniliśmy jedną łazienkę na poddaszu na garderobę - tylko tyle zmieniliśmy w oryginalnym projekcie. Zobaczymy jak to wyjdzie podczas budowy Markat, czy byłaby możliwość zobaczenia Waszego domu? My będziemy budować w Jaworznie, więc mamy niedaleko. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markat 07.06.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Markat, czy byłaby możliwość zobaczenia Waszego domu? My będziemy budować w Jaworznie, więc mamy niedaleko. Witaj Zenx! No i jeszcze jedna zetka nam się rodzi:) Jeśli chodzi o zobaczenie domu, to myślę iż nie powinno być problemów-szczegóły możemy ustalić poprzez pocztę[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markat 07.06.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Koledzy mam pytanie - czy ktoś już montował u siebie ogrzewanie podłogowe i jak rozmieściliście szafki rozdzielcze. Dalej, czy przebicie w pomieszczeniu gospodarczym na poddasze dla centralnego ogrzewania zrobiliście zgodnie z projektem? Bo coś mi się widzi , że pion przebiega zaraz obok okna a nawet na oknie . Ocieplenie poddasza, temat co mnie dręczy:( czy ocieplaliście stryszek, jeżeli tak to dawaliście wełnę pomiędzy jętki. Może kilka fotek. No i oczywiście paroizolacja i zabudowa halogenów w suficie na poddaszu też ciekawy temat, jak po zamontowaniu lampek utrzymać paroizolację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chol3 23.07.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Coś widzę, że wszyscy zapracowani przy swoich z66 i nikt nie ma czasu wejść na forum.U mnie robota trochę poszła do przodu już mam więźbę i dach przykryty membraną. W czasie budowy przychodzą nowe pomysły i trochę pozmieniałem mój domek. Trochę mi majster podpowiedział jak wykorzystać lepiej poddasze. Tak wykombinowałem, ze mam teraz na górze dużą jedną łazienkę i 4-ry duże pokoje a korytarzyk mały tylko z prawej strony. Powiedzcie mi jak tu się wstawia zdjęcia to bym wam pokazał moją zetkę. Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markat 29.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witaj chol3Cieszymy się że budowa idzie pełną parą.Instrukcja do zdjęć http://forum.muratordom.pl/showthread.php?117333-JAK-WKLEI%C4%86-ZDJ%C4%98CIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozkwit 17.08.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Budujemy Z66 w konstrukcji drewnianej w Mysłowicach. W projekcie dokonaliśmy kilka zmian. Najważniejsze to oddzielny garaż z kotłownią na paliwo stałe. Papierologia prawie za nami-roboty ruszyły. Jesteśmy na etapie fundamentów. Chętnie obejrzałbym Z66 już stojący-najlepiej również szkieletowy... Wkrótce napiszę więcej!!!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chol3 21.08.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7aedbbae6c9c2c89.htmlTak wygląda na razie mój domek w Wągrowcu. Chciałem wkleić więcej zdjęć ale zapisuje mi zawsze tylko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chol3 21.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7aedbbae6c9c2c89.html Tak wygląda na razie mój domek w Wągrowcu. Chciałem wkleić więcej zdjęć ale zapisuje mi zawsze tylko jedno. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73d6140df3b132ee.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia11 23.08.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam! Czy ktos buduje Z66 w okolicy Wroclawia? Jestesmy z mezem na etapie kupna projektu, zdecydowalismy sie na projekt Z66 ale chcielibysmy jednak zobaczyc go najpierw na zywo. Gdyby byla taka mozliwosc Bardzo prosze o odpowiedz, projekt musimy kupic do konca wrzesnia. Moj e-mail [email protected] Dziekuje z gory. Ps. Pozdrawiamy zetkowiczow i mamy nadzieje ze, juz niedlugo do was dolaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozkwit 29.10.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Szkielet stoi!!!!!! Kominek właśnie wstawiają. Teraz przerwa do przyszłego czwartku. Mamy budowlańca wizjonera-podpowiada nam zmianę. Muszę zagadać kierownika budowy czy zaakceptuje zmianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TERESA53 04.11.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Szkielet stoi!!!!!! Kominek właśnie wstawiają. Teraz przerwa do przyszłego czwartku. Mamy budowlańca wizjonera-podpowiada nam zmianę. Muszę zagadać kierownika budowy czy zaakceptuje zmianę.... Witam wszystkich budujących z66. Nam też spodobał sie ten projekt ale chcielebyśmy w wersji szkieletowej i z pewnymi zmianami. Dlatego mam dużo pytań do rozkwita i prośbę o kontakt na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozkwit 05.11.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Link do "szkieletu" http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/def4c745a5fef5bd.html Od poniedziałku krycie dachu i obijanie ścian!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozkwit 11.11.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 I kolejny postęp!!!http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f13d44dbe4302987.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d8f72e15aeda040.htmlPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chol3 02.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Co tak ucichło na tym forum? Czy wszyscy już tak zapracowani?Ciekawi mnie czy już ktoś zamieszkał w swoim z66 bo do mnie za dwa tygodnie wchodzi płytkarz i latem planuję się wprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeberki 06.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia1719510206 05.05.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witaj Urszulo Cieszymy się bardzo, że następni zarażeni projektem z66 odwiedzają nasze forum. Niestety mieszkamy w okolicy Sosnowca a więc nie są to okolice Warszawy. Natomiast my oraz wspaniałe grono forumowiczów chętnie opowiemy i podpowiemy o detalach i różnych rozwiązaniach w naszych zetkach. Jeśli chodzi o wielkość domu to jest bardzo indywidualne podejście do tematu. Dla nas jest w sam raz, nawet nie dokonywaliśmy dużych zmian w projekcie praktycznie żadnych Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji. Witaj w maju zaczynamy budowę z66 a więc ostatnia szansa na ostatnie zmiany w projekcie. Byłaby mozliwość zobaczenie z66 w realu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania O. 16.05.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam. Mamy projekt, działeczkę więc czas na adaptację ,pozwolenia i ruszamy. Może ktoś buduje w zachodniopomorskim, lubuskim, wielkopolskim. Z radością zobaczymy dokonania(w budowie domu oczywiście) , aby uniknąć później niespodzianek. Szczególnie interesują nas zdjęcia i rozwiązania wnętrza. Pozdrawiam i dziękuję z góry Kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chol3 29.08.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No ja już od niedzieli mieszkam w swojej zetce:rolleyes:. Jeszcze wkoło domu kupa roboty no i znowu zaczyna się walka z papierami do odbioru:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingsikejs 31.12.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 cześć, gdyby ktoś był zainteresowany. Z przyczyny zmiany planów życiowych niestety mam do sprzedania nieużyty projekt z66 w odbiciu lustrzanym w wersji szkieletowej. Odsprzedam w atrakcyjnej cenie Jeżeli ktoś się zastanawia, proszę o kontakt na priv lub tel 692 082 656. Pozdrawiam szczęśliwych zetkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts