preev 03.09.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 to jest właśnie efekt wolnego czasu inwestora-preeva, czyli mnie, kiedy to brakło chwilowo pieniążków na kolejne etapy remontów http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26964&q=preev&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 dodam, że zainstalowałem w środku żarówki i zamek straszy w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.09.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 TAK! podoba mi się, jest super, sam projektowałeś? zakiełkowała w mojej głowie myśl że takie coś to super sprawa dla dzieci! No i zajęcie dla męża w chwilach kiedy nie będzie kosić trawy czy pracować w ogródku, rębać drwa do kominka etc. - mam nawet sprytny plan żeby w ten sposób wyeliminować oglądanie w domu z telewizora ... po prostu nie będzie kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 w sumie sam projektowałem, bo musiałem się zmieścić dokładnie na tym kwadracie, a poza tym chcę jeszcze dorobić makiety bram na łańcuszkach i jakieś drewniane podwieszene kładki od głównej wieży do tych okrągłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 a czy ten pomysł na pokazanie lokalizacji Waszej grupy jest zastrzeżony? bo myślę, że mógłby się sprawdzić też u nas, żeby każdy wiedział jak mniej więcej dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.09.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 a pozwolenie na budowę masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 jakby co to jest obiekt gospodarczy na działce rolnej służący do przechowywania brony i grabi a z drugiej strony ma tylko 4 m^2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 03.09.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 WOW Mój starszy syn pewno by Ci wytknął całą masę błędów historyczno-fortyfikacyjnych (za duże okna, brak blanek na wieżach, etc...). Pewno kolorek też by uznał za mało mroczny (zamek musi być mroczny). Bo sam robi sobie takie makietki i ustawia w nich takie małe rycerzyki, które sam maluje (majątek już poszedł na nie, na farbki i inne takie). Ale mi się podoba Przy tak skromnym budżecie to jest bardzo ładny zamek A jaka technologia ? Czy podpiwniczony ? Jest loszek ? I musisz zrobić fosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 błędy historyczno-fortyfikacyjne się pojawiły, ale nie z niewiedzy autora, tylko raczej z lenistwa poza tym jest jeszcze niedokończony i jak będę robił bramy to pomyślę o fosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.09.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Dlaczego różowy?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Dlaczego różowy?????????????? no tu bym się zapytał pracowników mieszalni w Castoramie, bo miał być ciemnoczerwony a według nich to się mieści w odcieniach ciemnej czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.09.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 I dlatego NIC nie kupuję w marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 I dlatego NIC nie kupuję w marketach. no ja niestety muszę, bo zazwyczaj nie mam gotówki i mamy z matką karty kredytowe z leroya i casto wyrobione z odroczona płatnością (czasami jakiś kredyt nieoprocentowany się trafi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 03.09.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Twój zamek wprawił mnie w znakomity humor (zwłaszcze jego kolor) . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Twój zamek wprawił mnie w znakomity humor (zwłaszcze jego kolor) . Dzięki nie ma za co a kolor zmienię jak tylko będę miał trochę grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 aż taki śmieszny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Nie napisałeś nic o Białej Damie......? Straszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Nie napisałeś nic o Białej Damie......? Straszy??? pewnie, że jest tylko jest ostatnio smutna, bo się nikt nie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 PREEV, pewnie zbyt ładną zatrudniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts