preev 03.09.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.09.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 O mało z krzesła nie spadłem.. ROBI WRAŻENIE! Wreszcie coś oryginalnego! A nie tylko ogrodowe krasnale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 O mało z krzesła nie spadłem.. ROBI WRAŻENIE! Wreszcie coś oryginalnego! A nie tylko ogrodowe krasnale no nie tak znowu oryginalne, bo obok w Będzinie już stoi zamek od bodajże XIV w. chociaż mój jest pierwszy w Sosnowcu dzięki Wam za pozytywne przyjęcie (jak na razie opcja podobających prowadzi ) P.S. Pomysł nie ma praw zastrzeżonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 a tym z Was którym się nie podoba proszę uprzejmie o rady co jest nie tak (poza wspomnianym kolorem i błędami architektoniczno-historycznymi ), bo mam zamiar drugi taki postawić na działce (choć już z białego kamienia tak jak jest np. w Ogrodzieńcu) po prostu chciałbym żeby cieszył oko jak największej grupy ludzi (chociaż z drugiej strony wiem, że wszystkim nie dogodzę ) i nie szpecił krajobrazu jak wspomniane wyżej krasnale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frails 04.09.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 siuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 04.09.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 właśnie dodałem jeszcze kilka zdjęć (dokładnie trzy ) wieczorową porą P.S. jaki kolor byśCie polecali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 06.09.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Mroczny Gotyk Kup puszkę zwyczajnej białej (może być olejna - tylko ściany nie będa oddychać ) i czarny pigment. Rozlej do 3 słoików i zmieszaj w różnych ilościach z pigmentem - tak żeby otrzymac ciemno szary, jasno szary i taki pośredni (tego najwięcej). Tym pośrednim pomaluj "po całości", pozostałymi (cienkim pędzelkiem) pociągnij nieregularną i drobną siateczkę - jaśniejszym lewe i górne krawedzie oczek, a najciemniejszym prawe i dolne. Wyjdzie ci kamienna forteca. Do tego nad bramą przydałby się jakiś maszkaron, a na wieżach rzygacze. Podzamcze obsadź różnymi mchami, poutykaj trochę kamyków, a drogę do bramy wysyp piaseczkiem (dziedzińce też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 06.09.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Mroczny Gotyk Kup puszkę zwyczajnej białej (może być olejna - tylko ściany nie będa oddychać ) i czarny pigment. Rozlej do 3 słoików i zmieszaj w różnych ilościach z pigmentem - tak żeby otrzymac ciemno szary, jasno szary i taki pośredni (tego najwięcej). Tym pośrednim pomaluj "po całości", pozostałymi (cienkim pędzelkiem) pociągnij nieregularną i drobną siateczkę - jaśniejszym lewe i górne krawedzie oczek, a najciemniejszym prawe i dolne. Wyjdzie ci kamienna forteca. Do tego nad bramą przydałby się jakiś maszkaron, a na wieżach rzygacze. Podzamcze obsadź różnymi mchami, poutykaj trochę kamyków, a drogę do bramy wysyp piaseczkiem (dziedzińce też). dzięki za pomoc wyjdzie lepszy efekt niż imitacja cegieł którą chciałem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.09.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Fosy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 06.09.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Fosy nie ma. będzie... pozwólCie mi skończyć najpierw remont w domu, a potem zacznę realizować wasze zachcianki a tak na serio to jest stan surowy zamknięty do końca jeszcze dużo zostało ale będę na bieżąco informował o postępach (choć w tym roku dużo nie zrobię ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 No pięknie, pięknie Jaki zamek taki król? A rak serio: bardzo fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 No pięknie, pięknie Jaki zamek taki król? A rak serio: bardzo fajne! to proszę na "tak" jeszcze zagłosować bo "niepodobających" w końcu więcej będzie i w depresję wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 dzięki za 2 kolejne głosy na "tak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 i kolejne dwa, jupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.09.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Musze sobie nabić licznik , preev wiesz o cio biega Jestem na tak .....jednak jeśli chcesz rady - zmień paletę barw ( to tak od serca ) nio ....i jest jeden więcej , nio nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 pewnie, że wiem, ale ja się wzoruję na Kroyenie, niepoprawnym optymiście, którego swoją drogą tutaj nie było Kroyena gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.09.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Dzięki za zaproszenie. osowa jaki licznik ledwie 1800 postów na kwartał. . preev Może tak zmienić materiał na piaskowiec. Latwiejszy w obróbce jest. A była taka piosenka o wysokiej wieży i parasolu kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 09.09.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Twój zamek wprawił mnie w znakomity humor (zwłaszcze jego kolor) . Dzięki nie ma za co a kolor zmienię jak tylko będę miał trochę grosza A po co się będziesz z malkontentami użerał - zdjecie do fotoszopa, kolorek zmień na "mroczny" i wystaw z powrotem pozdrawiam wielbicieli fortyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 09.09.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Twój zamek wprawił mnie w znakomity humor (zwłaszcze jego kolor) . Dzięki nie ma za co a kolor zmienię jak tylko będę miał trochę grosza A po co się będziesz z malkontentami użerał - zdjecie do fotoszopa, kolorek zmień na "mroczny" i wystaw z powrotem pozdrawiam wielbicieli fortyfikacji. o tym nie pomyślałem, ale przecież nie będę moich znajomych forumowiczów oszukiwał a i tak większości się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 10.09.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Twój zamek wprawił mnie w znakomity humor (zwłaszcze jego kolor) . Dzięki nie ma za co a kolor zmienię jak tylko będę miał trochę grosza A po co się będziesz z malkontentami użerał - zdjecie do fotoszopa, kolorek zmień na "mroczny" i wystaw z powrotem pozdrawiam wielbicieli fortyfikacji. o tym nie pomyślałem, ale przecież nie będę moich znajomych forumowiczów oszukiwał a i tak większości się podoba To się teraz nazywa kreowanie wizerunku i jest bardzo trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts