preev 10.09.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Twój zamek wprawił mnie w znakomity humor (zwłaszcze jego kolor) . Dzięki nie ma za co a kolor zmienię jak tylko będę miał trochę grosza A po co się będziesz z malkontentami użerał - zdjecie do fotoszopa, kolorek zmień na "mroczny" i wystaw z powrotem pozdrawiam wielbicieli fortyfikacji. o tym nie pomyślałem, ale przecież nie będę moich znajomych forumowiczów oszukiwał a i tak większości się podoba To się teraz nazywa kreowanie wizerunku i jest bardzo trendy a jak ktoś z telewizji wątek wyczai i zechce wpaść do mnie mój zamek nakręcić dla potomności to co wtedy??? jakoś się tak przebarwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaj 12.09.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Super bardzo mi się podoba, a jeśli chodzi o kolorek to popieram innych forumowiczów chyba z czasem trzeba go zmienić. A może z biegiem czasu jak się przykurzy będzie OK. A tak na marginesie mój wujek robił podobne rzeczy, ale z drewna - stoi całe miasteczko z młynem i domkami wygląda świetnie i ludziska przychodzą oglądać a największą radochę mają dzieci. Acha jeszcze dodam ,że zajęlo mu to sporo czasu- kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frails 15.09.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 co do koloru to proponuję namalować na nim atrapę kamieni (np. tak na szaro-biało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 18.09.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 co do koloru to proponuję namalować na nim atrapę kamieni (np. tak na szaro-biało) myślałem też o atrapie cegieł (po prostu domalować fugi na biało) ale czasu ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.09.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Zamek jest, Dama jest, a gdzie jama dla SMOKA? Preev, drugi smok po wawelskim! (No, nie licząc warszawskiego Bazyliszka!)Budowla super, błedy Ci będą wybaczone, bo tylko ten się nie myli, kto nie buduje lub nie remontuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 21.09.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 jama dla smoka????? to może jeszcze reku, centr. odkurzacz i solary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 sorki preevuś, ale spycham pewne działki na dalszy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 24.09.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 preev, chłopie jak TY to robisz - wszędzie Cię pelno. I jeszcze ten zamek.Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 06.10.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Najfajniejsza jest ta gotycka blachodachówka . Mam ochotę na coś podobnego, bo też nie znoszę krasnali i telewizji. Brawa za pomysł ! Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.10.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 blachodachówka gotycka, bo nie dorwałem nic średniowiecznego za dobrze zabytków pilnują żeby sobie część zadaszenia na własne cele architektoniczne przywłaszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 09.10.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Zupełnie mnie zaskoczył Twój zamek, ale ogólnie podoba mi się, tylko ten kolorek to mi całkiem nie pasuje Ale rozumiem ,że to tylko tymczasowe Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts