Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

i zbudowałem sobie zamek... ;)

Gość preev

Recommended Posts

Twój zamek wprawił mnie w znakomity humor (zwłaszcze jego kolor) :D . Dzięki :D

nie ma za co :D

a kolor zmienię jak tylko będę miał trochę grosza :wink:

A po co się będziesz z malkontentami użerał - zdjecie do fotoszopa, kolorek zmień na "mroczny" i wystaw z powrotem :wink: pozdrawiam wielbicieli fortyfikacji.

o tym nie pomyślałem, ale przecież nie będę moich znajomych forumowiczów oszukiwał :D

a i tak większości się podoba ;)

To się teraz nazywa kreowanie wizerunku i jest bardzo trendy :)

a jak ktoś z telewizji wątek wyczai i zechce wpaść do mnie mój zamek nakręcić dla potomności to co wtedy??? :lol:

jakoś się tak przebarwiło :D

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Super bardzo mi się podoba, a jeśli chodzi o kolorek to popieram innych forumowiczów chyba z czasem trzeba go zmienić. A może z biegiem czasu jak się przykurzy będzie OK. A tak na marginesie mój wujek robił podobne rzeczy, ale z drewna - stoi całe miasteczko z młynem i domkami wygląda świetnie i ludziska przychodzą oglądać a największą radochę mają dzieci. Acha jeszcze dodam ,że zajęlo mu to sporo czasu- kilka lat.

Zamek jest, Dama jest, a gdzie jama dla SMOKA?

Preev, drugi smok po wawelskim! (No, nie licząc warszawskiego Bazyliszka!)

Budowla super, błedy Ci będą wybaczone, bo tylko ten się nie myli, kto nie buduje lub nie remontuje!

• 2 weeks później...