trol 15.03.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Może uda się stworzyć również małe lobby forumowe budujących w w/w okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 15.03.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Kłania się Chotomów - to prawie Legionowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabel 20.03.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 O, ja chcę w Komornicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.03.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 A ja dzisiaj miałam założyć wątek o północnej stronie Warszawy! Jesteśmy trochę dalej: mieszkam w Modlinie a działka jest w Błędowie (k. Pomiechówka), może ktoś się buduje w bliższym sąsiedztwie w/w? Witam Chotomów i Legionowo! Nie wiem gdzie jest Komornica.. Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 22.03.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Pozostały mi z ubiegłego roku bloczki betonowe 38 x 24 x 12:> - 625 sztuk - stoją na paletach drewnianych gotowe do transportu. Odsprzedam taniej. Konieczny własny transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 30.03.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Szukam taniego (dość) drewna kominkowego (liściastego) w okol. W-wy. Pokawałkowane, z dostawą do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 30.03.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Szukam taniego (dość) drewna kominkowego (liściastego) w okol. W-wy. Pokawałkowane, z dostawą do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitox 30.03.2003 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Wprawdzie rozrzut terytorialny dosc duzy, ale chetnie sie przylacze. Ja buduje jeszcze w granicach Warszawki - ok. 800m od ul. Plochocinskiej (czyli w kierunku na Nieporet, zeby nie bylo calkiem "od czapki"). pzdr Pablitox PS. Szkoda ze nie przeczytalem o bloczkach 2 dni wczesniej ( W poniedzialek rano przyjezdza ostatnia partia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 03.04.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Do EVITY (zapisała się w osobnym podkatalogu chotomowa).Znam Chotomów, gdyż tam również szukałem działki. Miejsce jest bardzo atrakcyjne. Istotnie dojazd w obecnej chwili budzi sporo do życzenia, ale w przyszłości może być lepiej. Białołęka i tereny przyległe to największy teren inwestycji budowlanych w Warszawie. Za tym ma iść (mamy nadzieję) szeroka infastruktura komunikacyjna. Po wybudowaniu i wprowadzeniu się istnieje jakiś okres zauroczenia nowym miejscem zamieszkania i na pewne niedogodności przymyka się oczy. Mam nadzieję, że ten okres zwiększonej tolerancji wystarczy na poprawę mankamentów komunikacyjnych (mnie też to dotyczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 06.04.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Koło Legionowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 11.04.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Bloczki już nie są aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 18.04.2003 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Coś na tym podforum mało nas. To chyba dość duży obszar dla budownictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greta 19.05.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Odbudowuję domek koło Pokrzywnicy (za Serockiem w lewo).Czy mieszczę się w Waszym rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Oj, mało nas. A dziwi mnie to niepomiernie, kiedy podczytuję grupy z Piaseczna na przykład, gdzie narzeka się na korki, a trasa Gdańska...miodzio. Korki dopiero przy samiutkiej Warszawie i to nie jakieś straszne. Przez cztery lata jeździłam codziennie do W-wy w godzinach szczytu i "moje" 40km jechałam 45 minut. Dlaczego tak mało ludzi się odzywa po północnej części Warszawy? Budować to się buduje, bo widać, tylko nieinternetowi jacyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 To może i ja się dopisze do Was. Co prawda budujemy w Markach ale to blisko Legionowa i Zalewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.05.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 Maaaluuuuuszeeeeek! Witam. Zalew piękny, mijaliśmy po drodze Im więcej nas, tym lepiej. A my już niedługo będziemy mieli prund! tra la la! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 21.05.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 Witamy, witamy. To rzeczywiście dziwne, że w tej podgrupie dość mało uczestników. Ten obszar to olbrzymi plac budowy, a zalew - największy mało wykorzystany (w stosunku do możliwości) obszar. W dobie kapitalizmu i rozsądku gospodarczego powinno tu się aż roić od inwestycji. Chyba powoli się to zmienia na korzyść ale na razie chyba głównie z powodu ilości przybywających budów nowych domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 29.05.2003 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Pisałem już w warszawskiej. Planuję forumowego grilla na działce. Termin 14 czerwiec. Godzina do ustalenia. Miejsce Chotomów. Szczegóły w przyszłym tygodniu.Zapraszam jeśli macie ochotę. am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Maluszek: GRATULACJE No, no, ale nam się imprez szykuje! Chotomów, to niemal po sąsiedzku z nami. Super. Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Jaguś dzięki AM będziemy na 100% jak już napisałam na warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts