Szadam 08.06.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Trochę zazdroszczę wymiany poglądów miedzy krajanami. Prudnik to nie serce Opolszczyzny, ale spróbuję, może się ktoś odezwie. Czy ktoś z okolic zna to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 09.06.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 My wybudowalismy domek pod Opolem w Tarnowie Opolskim, wlasnie w piatek przeprowadzamy sie!!! Jesli bedziesz kiedys w okolicach, zapraszam! Ale do Prudnika to troche kawalek drogi...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.06.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Alex!!! Nooo to jest jeszcze ktoś kto czyta te strony. W sumie wkoło minie wiele osób buduje ( sąsiednie działki). Tłumaczę im jakim dobrodziejstwem dla takich amatorów jest forum. I nic, wolą uczyć się na błędach. Ja każdy etap który pokonuję z góry obczytuję ( o ile czas pozwala). Nie wiem jak ty ale bardzo mi to pomaga. Gratuluję Wam tej pięknej chwili. Naszym marzeniem jest spędzenie świąt w nowym domu. Boże ile jeszcze roboty ( i forsy). Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 10.06.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Adam, glowa do gory! Czas leci tak szybko, do mnie jeszcze nie dociera, ze to juz koniec...Zbudowalismy sie w rok.Pomogl kredyt ale zabraklo na urzadzenie ogrodu. Ja tez sporo korzystalam z forum, np troche za pozno odkrylam watek o rekuperatorach i zostala nam paleta pustakow wentylacyjnych a w stropie monolitycznym trzeba bylo robic dziury pod instalacje do rekuperatora. Wiecej to jednak czytam niz pisze. Napisala do mnie tez jedna dziewczyna z Opola, moze tu trafi, to bedzie nas wiecej.Ja w sumie tez dziwie sie dlaczego ludzie wola myslec swoje a nie szukac innych rozwiazan. Wszystkim polecam, kto sie buduje, ale fatalne zainteresowanie.PozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 11.06.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Nooo tak Alex to Ola. I co teraz sobie żona o tym pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juma 22.06.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Czesc chlopaki ja swoja osade bede budowal w Gorkach czyli blizej Prudnika niz Tarnowa op.I choc narazie mam tylko poletko ziemi to forum czytam juz od kilku miesiecy i im wiecej czytam to jestem bardziej madry albo glupi to zalezy od tematu.Ja mysle ze tutaj na forum tak malo nas bo wiekszosc co buduje jest zajeta zarabianim euro a nie siedzeniem przed komputerem.A jesli moge sie dowiedziec to chodzi mi o te okna z tarnowa Gaubauer czy sa naprawde warte tych pieniedzy to nara i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 24.06.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Juma! Witamy. Skoro masz już poletko to pierwszy krok za tobą. Z mojej obserwacji wynika, że czytanie do spodu tematów wykraczających po za bieżący etap powoduje zamęt. Z tego powodu doszedłem do takiego stylu korzystania z forum. Mam wybrać jakieś konkretne rozwiązanie - to poszukuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 29.06.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Jesli chodzi o okna Gebauera, to lokalni mowia, ze nie sa tak dobre jak sie powszechnie uwaza. Jak prosilam i wycene, zrobili fachowo, szybko, ale nawet z 30% rabatem, byla to najdrozsza z 20wycen jakie otrzymalam. Ostatecznie mamy 5komorowe plastiki Rehau Brilliant Design i jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.07.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 No Alex to już jest co oglądać. Wracam właśnie z Waszej przeglądarki. Kominek na 102. Sam spróbuję odgapić, ale mam pytanie gdzie kupowaliście parkiet, za ile i jakiej był jakości. Nie znam się na tym, a coś do Castoram itp w tym względzie nie mam zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aa1719499282 27.10.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Coś zamarło to forum. Pora na zmiany. OPOLSZCZYZNO OBUDŹ SIĘ Co prawda nie buduje się ale za to remontuje 80-letni budynek który generalny remont przeszedł chyba po wojnie I czasami zazdroszczę tym którzy robią od podstaw. Mam nadzieje że wrócicie na to forum bo miałbym wiele pytań dotyczących materiałów, firm, ekip z naszego regionu. Pozdrowienia Adam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 27.10.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Nooo to obraodziło na forum Adamami. Widać, że to takie Boby Budowniczowie Oplszczyzna ignoruje to forum. Tyle osób co choćby odemnie słyszalo o tym co tu można się dowiedzieć wystarczyłoby na dziesiątki miłych pogaduszek. A tu nic. "Ciemność widzę, cienmość" Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 hej mam pytanie czy mozna u was w okolicach kupic tansza kostke brukowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angrafran 10.11.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Witam między Wrocławiem a Gliwicami jest też Głogówek i Głubczycea ja posrodku. Z pozdrowieniami Angrafran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 11.11.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witam między Wrocławiem a Gliwicami jest też Głogówek i Głubczyce a ja posrodku. Noo witamy. Coś drgnęło. Zapachnialo Górami Opawskimi, Kopą Biskupią, i Ziemią Prudnicką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angrafran 11.11.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witam ponownie,a dokładnie Racławice Klisino"rzut kamieniem" Pozdrowieniaps.w przyszłym roku zabieram sie do budowyjakieś własne uwagi przemyslenia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 04.12.2003 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Adam, glowa do gory! Czas leci tak szybko, do mnie jeszcze nie dociera, ze to juz koniec...Zbudowalismy sie w rok.Pomogl kredyt ale zabraklo na urzadzenie ogrodu. Ja tez sporo korzystalam z forum, np troche za pozno odkrylam watek o rekuperatorach i zostala nam paleta pustakow wentylacyjnych a w stropie monolitycznym trzeba bylo robic dziury pod instalacje do rekuperatora. Wiecej to jednak czytam niz pisze. Napisala do mnie tez jedna dziewczyna z Opola, moze tu trafi, to bedzie nas wiecej. Ja w sumie tez dziwie sie dlaczego ludzie wola myslec swoje a nie szukac innych rozwiazan. Wszystkim polecam, kto sie buduje, ale fatalne zainteresowanie. Pozdrawiam Ola Cześć Alex Bardzo podoba mi się Twój domek. Czy możesz podzielić się informacją, jaki jest szacunkowy koszt budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.12.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Ktos nas tu odwiedził. Witamy Lubuskie. zapraszam na Golgotę szadama w galerii domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nogarda 19.01.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Cześć!Od zeszłego wtorku jestem szcześliwym posiadaczem ruinki do remontu w Ochodzach. I czesto bedę się tu pojawiać. Na dzień dobry dwie rzeczy: 1. Czy ktoś z Was zna kogoś w okolicy, kto ma pompe ciepła.2. Alex, masz śliczny domek, można go zobaczyć "na żywo"????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 20.01.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Nooooooooooo witamy Na Opolszczyźnie przybyło 1 Poziom utrzymuje się w dolnej strefie stanów niskich Nogarda - cieszę się i życzę powodzenia w odruinowywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nogarda 20.01.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Dzisiaj mamy wizję lokalną w wykonaniu pana od pomp ciepła. Ciekawe, co powie. Ostatnia osoba oglądająca zdjęcia ruinki zapytała "a które to budynek mieszkalny?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts