Szadam 20.01.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Nagorda, jesteś tu nowy, więc Ci podpowiem - skorzystaj z funkcji szukaj. Środkowa górna część ekranu. Mnie pompy nie interesują, ale sporo o tym wynalazku można na forum poczytać. W ten sposób skonfrontujesz wiedzę praktyczną na hadlową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nogarda 06.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Oddam Gruz. Duuużo gruzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Miro_ 25.02.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witam wszystkich ! Jestem koolejną osobą budującą na OPOLSZCZYŹNIE. Mało nas ale może będzie bardziej rodzinnie ? Pozdrawiam _Miro_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 25.02.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witamy serdecznie.Budujesz, masz zamiar, remontujesz czy sympatyzujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 28.02.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 HEJ CIESZĘ SIĘ ŻE TRAFIŁAM NA TĄ STRONĘ BUDUJĘ 18 KM.OD OPOLA MYŚLĘ ŻE JAKOŚ PRZETRWAM DOJAZDY DO STOLICY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 29.02.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Witam!Ja mam zamiar (mamy) budować coś małego (może Słoneczko z Domusa).Teraz jesteśmy na etapie rozglądania się za działką.Może ktoś ma do sprzedania jakieś 10a w promieniu 10-15km od Opola?Będę wdzięczny za informacje!Darek Opole[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 01.03.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Nooo rośnie nam kworum. Super. Sezon budowlany śniegiem zasypało po uszy. W takim razie może na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 01.03.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 szadam jak długo juz budujesz skoro zasługujesz na miano DOMOWNIKA FORUM -my zaczelismy w2003 w maju - dom , bo garaż buł wcześniej - za to mam piękną działkę hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 02.03.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Duduś - forum wciąga. Jak masz dostęp do sieci to wyduś z tego miejsca wszystkie soki. Wiedzy o budowaniu jest tu wystarczająco, aby uniknąć wielu błędów. KOrzystaj. Można sporo zaoszczędzić. Szczególnie istotne jest to na twoim etapie. Milion decyzji - milion dylematów. Ja budowę zaczołem w II połowie 2001r. Po kupieniu działki latem jesienią - późną jesienią - zdążyłem zroić fundamenty. W 2002r. postawiłam tzw stan zerowy zamknięty. W 2003r wykończenie i na przełomie 2003/2004 zacaołem zamieszkiwać. W styczniu br. przeprowadziliśmy się. Siedzę jeszcze na forum bo mnóstwo roboty do finału pozostasło, a tak wogóle to jest tu wielu ciekawych ludzi i ciekawych wątków. Poszperaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 02.03.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Witam nie śpijcie już tuż tuż -wiosna- właśnie dzisiaj musiałam na siłę umeblować (na projekcie ) przyszłą kuchnie ,-bo mój mąż ostro bierze się za planowanie elektryki - w jaki sposób elektryk liczy sobie robocizne od metrów kabla , ilosci gniazd -czy jak? możecie polecić taniego elektr. z okolic Opola?- byle szybko -zanim mój stary sam weżmie się za tą robotę-i pusci chałupę z dymem-błagam czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 03.03.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 W kuchni musi być duuużo gniazdek. To podstawa. Jak kuchenka? Jak elektryczna to trzeba doprowadzić 3fazy. zmywarka przy zlewie - tak jest praktycznie Jak jesteście praworęczni to ociekacz przy zlewie po lewej stronie. Polecam zlew dwukomorowy z ociekaczem. Duży może więcej Trzeba przewidzieć doprowadzenie prądu do pochłaniacza. Elektrykę robiłem sam. NIe wiem ile biorą fachowcy. Ale nie są to powalające sumy. Warto przed robotą wybrać się do jakiejś dobrej hurtowni żeby poodlądać osprze gniazdka i wyłączniki. Potem kupować jeden system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 04.03.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Może ktoś ma do sprzedania jakieś 10a w promieniu 10-15km od Opola? Będę wdzięczny za informacje! Darek Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszardj 04.03.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Darek ja buduje w Chrzastowicach kawalek za mna moj kolega ma do sprzedania kilka dzialek pod lasem bardzo pieknie polozone jak chcesz to moja siostra da Ci numer tel do niego o sie nazywa Chrzastek mial wytwornie bloczkow w Chrzastowicach.Pozdrawiam Ryszardj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 04.03.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ryszardziej poproszę o namiary na tego kolegę.PodrzawiamDarek Opole[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 04.03.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Darek a może interesuje cię jakaś konkretna część OPola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 04.03.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 My kupiliśmy ziemię ze Skarbu Państwa- może jeszcze coś mają - było tanio - mamy wszystko co tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 04.03.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Raczej po za Opolem, bo na Opole to mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 04.03.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 ale w którym kierunku - jaka wieś cię rajcuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszardj 04.03.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 darek idz na czat ja tam jestem tygrys40 to jest link na opole http://czat.gazeta.pl/czat/0,0.html?t=F1078436513354 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 04.03.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Nie nastawiałem się na konkretną wieś, znaczenie ma cena i odległość do Opola.Ogladałem jedną w Luboszycach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts